Kova Haftalık Burç Yorumları (27 Haziran – 3 Temmuz Haftası)

Kova burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası neler bekliyor? Kova burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hırslısın ve dünya senin isteklerine istediğin kadar çabuk cevap vermiyor, bu yüzden Pazartesi’den Çarşamba’ya kadar kasvetlisin. Ayrıca, nasıl hissettiğiniz hakkında konuşmak yardımcı olmuyor. Hedefleriniz kamuoyunda tartışılacak bir konuymuş gibi, kendinizi açıkta hissetmenizi sağlar. Ruh haliniz, yeni biriyle tanıştığınız Perşembe gününe kadar değişmez. Romantik bir ilgi olabilir, ama büyük olasılıkla sadece yeni bir arkadaş. Bu kişi Cuma günü de rol oynuyor ama hafta sonunuzda değil. Bu hafta sonu, rüya modundasın. Kelimenin tam anlamıyla. Çok fazla şekerleme yapıyorsun.


Kova Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yirmi sekizinde, içe dönük bir ruh hali içinde olacaksınız. Geçmişten gelen acılar ya da romantik paranoya size yolunu bulabilir, ancak nihayetinde, ruhunuza inen korkak titreşimlerden kendinizi sakinleştirebilmelisiniz. Yeni ayda sezgilerinizi ve duygularınızı güçlendiren bir değişim hissedeceksiniz. Neptün gerilemesi muhakemenizi etkilediği için bu özellikle zorlayıcı olacaktır. Zihniniz ve motivasyonunuz birlikte çalışacak, ancak kendinizden şüphe duyma veya hayallerinizi nasıl gerçekleştireceğinize dair belirsizlik, dikkatli olmazsanız sizi geride tutabilir.

Bu gün herhangi bir hedef gerçekleştirmek için kendinize baskı uygulamayın. Bunun yerine, bu enerjiyi beyin fırtınası yapmak ve gitmek istediğiniz yöne doğru atabileceğiniz küçük adımlar yazmak için kullanın. Romantizm için mükemmel, rüya gibi bir zaman olarak hareket edecek olan kişisel işlerinizi düzene sokmanız önemli olacak. Kendinizi ne kadar güvende hissederseniz, iyi romantik deneyimler yaşama olasılığınız o kadar artar, bu nedenle herhangi bir sosyal etkinliğe gitmeden önce kendinize büyük bir moral konuşması yaptığınızdan emin olun.


Kova Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuzda neyi besleyeceğinizi ve neye değer vereceğinizi düşünün, Kova.

Başkalarına nasıl rastlamak istersiniz? Bu, 27 Haziran Pazartesi günü Mars Koç’ta altmışlık açıda Satürn Kova’da geri giderken akılda tutulması gereken harika bir soru. İşyerinde kişilerarası grup dinamiklerinizde kendinizi nasıl öne sürdüğünüzü ve bu dinamiklerde nasıl iletişim kurduğunuzu yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Saldırgan olmadan liderlik rolü üstlenmenin bir yolu var. Bu alışkanlıkları beslemek, ertesi gün Yengeç burcundaki yeni ay sayesinde günlük bir uygulama haline gelecek. Bu ay döngüsü boyunca önümüzdeki altı ay boyunca daha sağlıklı alışkanlıklar ve sezgisel iş ilişkileri geliştirmeye öncelik verin. Neye değer verdiğiniz ve bu tür duyguları nasıl ifade edeceğiniz konusunda daha iyi bir fikriniz olabilir, çünkü Balık burcundaki Neptün gerilemesi de ay tutulması sırasında başlıyor. Neptün retrosu, işyerinde neyin değerli olduğu veya size nasıl değer verildiği hakkında bir fikriniz olması için havayı temizlemeye yardımcı olabilir. Bir çalışan olarak profesyonel değerinizi daha iyi anlama fırsatı, haftanın sonunda, İkizler’deki Merkür’ün Kova’da geri giden Satürn’ü üçgen ve Balık’ta geri giden Neptün’le kare açı yaptığında gelebilir.


Kova Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yakalanmaya başlıyorsunuz.

Hafta, 27 Haziran Pazartesi günü, Mars’ın Koç’ta olması ve iletişim evinizin kendi Kova burcunuzda Satürn’e altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. E-posta gelen kutunuzdan ve eski telefon mesajlarından geçerek her türlü yazışmayı yakalamanız muhtemeldir. Gelen kutunuzu evcilleştirmeye yardımcı olması için otomatik yanıtlayıcı mesajları ayarlamak isteyebilirsiniz.

28 Haziran Salı günü, Yengeç burcundaki güneş ve iş ve rutin eviniz Jüpiter ile Koç burcunda kare açı yapacak. Organizasyon devam ediyor. Kağıtsız gitmek isteyebilirsiniz. Hassas belgelerle ilgilenmek için yeni bir parçalayıcı ve sizin için önemli olanı kaydetmek için bir tarayıcı alabilirsiniz. Kitaplarınızı ve dergilerinizi gözden geçirmeyi ve bir kutuda birbirine karışmış bu basılı fotoğraflarla ne yapacağınızı düşünün. Bugün bu sürece oldukça takıntılı olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.