Koç Burç Yorumları 9 Haziran 2022

Koç burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 9 Haziran 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Haziran 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gerçeklerle yüzleşmeli ve sizin için gerçekten neyin işe yarayacağını düşünmelisiniz. Gerçek olmak için harika bir zaman ve arkadaşlardan sağlam (biraz tuhaf olsa da) tavsiye istemek için daha da iyi bir zaman.


9 Haziran 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu, hedeflere ulaşmak ve listenizdeki şeyleri kontrol etmek için harika bir gün.


9 Haziran 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün Terazi’deki yolculuğuna devam ediyor sevgili Ram, gezegen hükümdarınız Mars’a sert bir muhalefet oluşturuyor. Bu kozmik iklim, yataktan kalkmayı normalden biraz daha zorlaştırabilir, bu nedenle güne başlamak için kendinize biraz sert sevgi uygulamanız gerekebilir. Şans eseri, kendinizi çarşafların altından çıkardıktan sonra hava çok daha hafif olacaktır, ancak gökyüzündeki bir dizi dengesiz yön programınıza bir miktar kaos getirebilir. Luna’nın İkizler güneşine bir öpücük üflediği bu akşamın ilerleyen saatlerinde romantizm veya kişisel bakım için biraz zaman ayırın.


9 Haziran 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinizi sevgilinizin yerine koymak, bugün yapmaktan daha kolay görünebilir Koç. Örneğin, ay uyum arayan Terazi’de ve taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evinizde gezinmeye devam ediyor, ancak aynı zamanda bir yakalama var. Sevgilinizin duygusal ihtiyaçlarıyla ilgilenmenin ve birbirinizle yarı yolda buluşmanın ortasında, Luna, kızgın gezegen hükümdarınız Mars’ın yanı sıra burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron’a doğrudan muhalefette oturacak. Bir şey olursa, hikayenin her iki tarafını da görmeniz daha olasıdır, ancak aynı şekilde, kozmos sizi konuşmaya ve arzu ettiğiniz şey için savaşmaya zorluyor.


9 Haziran 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Öfkene dikkat et, Koç! Terazi burcundaki ay, bugün burcunuzda hem Kayron hem de Mars’a karşı olduğundan, normalden biraz daha gergin hissedebilirsiniz. Bir meslektaşınız veya profesyonel bir taahhüt, kazara sizi yanlış yola sokabilir, belki de işin içinde Chiron olduğu için özellikle ağrılı bir noktaya gelebilir. Patlamak yerine, neden böyle hissettiğinizi düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Kasten sinirlerinizi bozan başka biri olabilir. Ancak, özellikle bu sıkıntı profesyonel konumunuzu etkilemeye devam ediyorsa, üzerinde düşünmeniz gereken bir şey de olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.