İkizler Haftalık Burç Yorumları (13 Haziran – 19 Haziran Haftası)

İkizler burcunun 13 Haziran – 19 Haziran haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 13 Haziran – 19 Haziran haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 13 Haziran – 19 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 13 Haziran – 19 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 13 Haziran – 19 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 13 Haziran – 19 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 13 Haziran – 19 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı, yeni şeylere, hatta ilişkilere başlamak için mükemmeldir. Enerjiniz başlangıçlara çok yakışacak ama ayrılıklar ya da diğer bitişler en az birkaç gün beklemeli. Hafta ortasında dikkatinizin çoğunu finansal işlerin harcadığını göreceksiniz ve bir süreliğine harcamaya ara verebilirseniz, yaptığınız için memnun olacaksınız. Zihinsel güçleriniz hafta sonu boyunca her zamankinden daha keskin olacak, bu nedenle zaman ayırabilirseniz, eski şeyleri yapmanın yollarını yeniden düşünmek için birkaç saatinizi ayırmak isteyebilirsiniz.


İkizler Burcu 13 Haziran – 19 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sözlerin sakat bırakabileceğini senden daha iyi kimse bilemez İkizler. Bu, özellikle gezegen yöneticiniz Merkür’ün gökyüzünde ay yürüyüşleri yaparak öfkenizin alevlenmesine neden olduğu Ağustos ayı boyunca geçerlidir. Konuşmadan önce dinlemeye çalışın ve özellikle 14 Haziran’daki dolunay sırasında sorunları çözmek için anladığınızdan ve doğru bilgi verdiğinizden emin olmak için tepki vermeden önce tüm iletişimleri üç kez kontrol edin. Bu gün, bir mesaj alacaksınız. Gizli faaliyetler ve skandallar ortaya çıktıkça büyük bir ifşa.

Merkür, güneşinizle yeniden hizaya girerken, midenizde hala bir ateş olduğu ve aklınızdan çıkaracak yükleriniz olduğu için, tartışmayı sürdürmeniz için on üçünde sizi tetikleyebilir. Her zamankinden daha güçlü hissedebilirsiniz, ancak enerjinizi intikam almak yerine sorunların üstesinden gelmek ve iyileşmek için akıllıca kullanın. Dolunay, kozmik olarak geçmişi eritmek veya işlemek konusunda kararlar vermeye zorlandığınız için, halka açık bir ayrılık veya bir tür makyaj görevi görür. Cevaplar sizin içinizdedir ve onüçünde gün ışığına çıkarak, yürekten konuşmanıza ve tüm dramayı tekrarlamanıza izin verecektir.


İkizler Burcu 13 Haziran – 19 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İkizler, tüm hafta boyunca gündemdesiniz!

13 Haziran Pazartesi günü Merkür burcunuza tekrar girdiğinde, muhtemelen devam eden bazı Merkür retrosu sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalacaksınız. Gölge sonrası aşamanın bu son aşaması, kendinizi profesyonel olarak tanıtırken veya profesyonel bir ortamda belirli bir yolla karşılaşmaya çalışırken hissedebileceğiniz sahtekarlık sendromu belirtilerini ortaya çıkaracaktır. Profesyonelliğinize daha fazla güvenmenin bir kısmı, ertesi gün Yay burcundaki dolunay sırasında bazı taahhütleriniz, düzenlemeleriniz ve ilişkilerinizin zirveye ulaşmasıyla gelebilir. Luna, yeni bir yolculuğa çıkabilmeniz için eski yolculuğu bitirmeniz için sizi cesaretlendiren birkaç ilişki ve düzenlemeyi başa alabilir. Ardından önümüzdeki birkaç gün içinde, burcunuzdaki güneş önce Kova’da geri giden Satürn’ü, ardından Balık’ta Neptün’ü kare açı yapacak. Üçlü sırasında kariyer yolunuzu etkileyen etkili figürler, kurslar, atölye çalışmaları veya geziler gibi profesyonel gelişiminizi ciddi şekilde gözden geçirmeniz gerekebilir. Şimdiye kadarki yolculuğu düşünerek geleceği daha iyi planlayabilirsiniz. Ardından kare, kariyerinizin yönünü netleştirmeniz gerekebileceğini gösterir.


İkizler Burcu 13 Haziran – 19 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sosyal bir kelebek olmak güzel.

Hafta 14 Haziran Salı günü Yay burcundaki dolunayla başlıyor. Önümüzdeki birkaç gün içinde epeyce insanla tanışma fırsatınız var. Bir partiye veya sosyal bir etkinliğe katılmanız mümkündür. Yeni arkadaşlar, etkileyiciler, olası akıl hocaları ve hatta belki bir veya iki ünlüyle tanışma potansiyeli var. İkizler, dışa dönük kişiliğiniz ve hızlı zekanızla, bir grup A-lister’de kendinize ait olabilirsiniz. Karşılaşmalarınız için olumlu bir sonuç hayal ettiğinizde başarıyı bulabilirsiniz. Kiminle tanışmak istediğinizi hayal edin ve gerisini eşzamanlılığa bırakın.

16 Haziran Perşembe günü iki yön var. Güneş İkizler’de (doğum günün kutlu olsun!) Satürn’ü Kova’da ve evinizin kişisel felsefe ve inancını üçgenler. Şimdi yeni güneş yılınız başlıyor. Son 12 ayda ne yaptığınıza bakıyor olabilirsiniz. Başarılarınızı ve yaşadığınız maceraları gözden geçirmenin, ardından ileriye bakmanın ve neyi başarmak istediğinizi düşünmenin zamanı geldi. Satürn İkizler güneşine bağlanırken, çaba sarf etmeye istekliyseniz Evrenin ihtiyacınız olan tüm kaynakları sağlayacağını kabul edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.