İkizler Burç Yorumları 9 Haziran 2022

İkizler burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 9 Haziran 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Haziran 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

En azından biraz kıvılcım olduğu sürece, bir randevu için mükemmel bir gece. İnsanlarla gerçekten bağlantı kurma yeteneğiniz her zamankinden daha güçlü, bu yüzden sihri gerçekleştirebilmelisiniz.


9 Haziran 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün derin düşünceleriniz kafanızı karıştırabilir, ancak fazla mı düşünüyorsunuz?


9 Haziran 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Terazi’yi güzelleştirerek yolculuğuna devam ederken, sevgili İkizler, yaratıcı ilham sizi bugün bulacak. Ne yazık ki, değersizlik duyguları, özellikle de başkalarının ne düşüneceği veya arkadaşlarınıza veya meslektaşlarınıza karşı ölçüleceği konusunda endişeleniyorsanız, bu parlak fikirleri dile getirmenize engel olabilir. Neyse ki, bu akşam Luna güneşe bir öpücük üfleyerek sizi benlik duygunuzla yeniden bağladığında ışığınızın parlamasına izin vermek için daha fazla motive olacaksınız. Kendinizi hemen ortaya koymaktan korkmayın, aksi takdirde benzersiz ve vizyoner bakış açınızla tanınma fırsatını kaçırabilirsiniz.


9 Haziran 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, uyum arayan Terazi ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan çapkın beşinci eviniz aracılığıyla ışıldamaya devam ediyor. Yine de, eş zamanlı olarak, onbirinci dernekler, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlük eviniz aracılığıyla, harekete geçen Mars’a ve yaralı şifacı, Koç’taki Chiron’a karşı çıkacaktır. İkizler, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, aşık olduğunuz kişiyle ve/veya sevgilinizle yarı yolda tanışmak ve mevcut duruma ayak uydurmak arasında kalmış hissedebilirsiniz. Asıl soru şudur: arzuladığınız aşk hayatından taviz vermeye değer belirli bir birey topluluğu gerçekten değer mi? Düşünülecek şeyler.


9 Haziran 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sen izin vermezsen hiç kimse ve hiçbir şey seni üzemez, İkizler. Terazi burcundaki ay Kayron ve Koç burcundaki Mars ile karşı karşıya geldiğinden, profesyonel fikirlerinizi ve özlemlerinizi hayata geçirirken kendinize ekstra güven duymanız gerekebilir. Muhalefet, yapmaya karar verdiğiniz şeyi asla başaramayacakmışsınız gibi hissetmek ve profesyonel ağınızdan destek eksikliği hissetmek gibi hassas bir noktaya dokunuyor. Bu enerjiyi neden böyle hissettiğinizi anlamak için kullanın. Bu ağrılı noktalar, muhtemelen gerçekliğinizden ziyade endişe konuşmanızın bir tezahürüdür.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.