Günlük İş Burç Yorumları 18 Haziran 2022

18 Haziran Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 18 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Haziran 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki derneklerinizin ve özlemlerinizin güvenliğine nasıl değer veriyorsunuz, Koç? Değişim çok gecikti ve Venüs Kova’da geri giden Satürn ile kare açı yaptığında başlaması mümkün. Meydan, bu yönlerden değersiz hissediyorsanız, hayallerinizin peşinden gitmeniz, belirli insanlarla çalışmanız ve alanınızdaki profesyonellerle ilişki kurmanız gerekebileceğini gösteriyor. Neyin işe yaramadığı konusunda güvenliği zorlamak yerine, dikkatinizi yeni bağlılıklara kaydırmayı düşünmelisiniz. Bu değişiklikler başlangıçta zorlayıcı olsa da, farklı taahhütlere odaklanmak ödüllendirici olabilir.


Boğa Burcu

18 Haziran 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuz ve içerdiği her şey hakkında neye değer veriyorsunuz, Boğa? Bugün Venüs burcunuzdaki Satürn geri giden Kova burcunda, profesyonel konumunuz, başarılarınız ve mirasınız hakkında farklı hissedebileceğinizi gösteriyor. Derinlerde, sorumluluklarınızın bir kişi olarak kim olduğunuzu yansıtması için kariyer yolunuzda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ancak bu tür değişiklikleri yapmak son derece streslidir, özellikle de bunun gibi sabit bir karede çalışan sizin gibi sabit bir burç için. Ancak şimdi başarmak istediklerinize öncelik vermek, uzun vadede sizi daha mutlu edecek!


İkizler Burcu

18 Haziran 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa burcundaki Venüs bugün Kova burcunda geri giden Satürn ile kare açı yaptığında profesyonel yolculuğunuzda değişiklikler geliyor! İkizler, değer verdiğiniz şeyler farklı olabilir, bu da mesleki gelişiminize vereceğiniz taahhütlerde örneklenmesi gereken bir durumdur. Yeni bir eğitim arayışını bırakmanın, bir kursun umulduğu gibi gitmediğini kabul etmenin veya başlangıçta planladığınız şey yerine yeni bir varış noktasına seyahat etmenin zamanı gelebilir. Korkutucu ve hatta tahmin edilemez olsa da, kariyer yolunuzun alacağı yeniden yönlendirmeyi kabul etmelisiniz!


Yengeç Burcu

18 Haziran 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücünü neye veriyorsun, Yengeç? Bugün Boğa burcundaki Venüs kareleri Satürn Kova burcunda geri giderken, yatırımın kime ve neye değdiğini düşünün. Finansal varlıklarınızın, kaynaklarınızın ve yatırımlarınızın güç dinamiklerini profesyonel hedeflerinizle ve hatta profesyonel topluluklarınızla değiştirmenin zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Kiminle ve neyle çalıştığınız konusunda gerçekten güvende hissetmek istiyorsanız, takip etmeyi seçtiğiniz şey için daha fazla sorumluluk üstlenmeniz gerekecektir. Sizi güçlendirecek yatırımlara söz verin!


Aslan Burcu

18 Haziran 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aslan, bugün Boğa karelerinde Venüs Kova’da geri giden Satürn olarak, arzu ettiğiniz profesyonel istikrara sahip olmak için taahhütlerinizin değişmesi gerekebilir. Sadakatinizi sarsan bu kareyle, hangi düzenlemelerin ve ilişkilerin peşinden gitmeye değer olduğuna karar vermekte zorlanabilirsiniz. Ne de olsa, rahat başarılar ve istikrarlı bir profesyonel itibar ile istikrarlı bir kariyer yoluna sahip olmak istiyorsunuz. Ancak arzu ettiğiniz ideal kariyer yolunu elde etmek için sorumluluklarınızda bazı ayarlamalar yapmanız gerekebilir. Kararlarını, yapmak istediğin şeye sadık kalarak ver!


Başak Burcu

18 Haziran 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki yolculuğunuzda peşinden koşmak istediğiniz bir şey varsa, işinizde ve günlük yaşamınızda sorumluluklarınızı değiştirmeniz gerekir, Başak. Boğa burcundaki Venüs’ün Kova burcunda geri giden Satürn karesiyle karesi olarak, mesleki gelişiminizi ilerletmek için taahhüt etmek istediğiniz bir fırsat olabilir. Ancak bu değerli fırsattan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, ayarlamalar yapmaya açık olmalısınız. Özgürlüğünüzden vazgeçmek veya zevk aldığınız benzersiz yönleri ihmal etmek zorunda değilsiniz. Ancak, üretkenliğiniz için daha fazla sorumluluk üstlenmeniz gerekiyor.


Terazi Burcu

18 Haziran 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Korkunun seni engellemesine izin verme, Terazi! Bugün Boğa burcundaki Venüs, Kova burcundaki Satürn ile kare açı yaptığı için, kontrol duygunuzu korkunuz yerine hayat vermekten gücünüze kaydırmalısınız. Bunu yaparak, mesleki yeteneklerinizi ve becerilerinizi işinizle sergileme konusunda kendinize daha fazla güvenebilir ve sizi meslektaşlarınızdan ayıran bireysel bir tarz yaratmanıza olanak tanıyabilirsiniz. Gücünüzü onurlandırmak, bir fikri gerçekleştirmek veya işte bir tutku projesini ilerletmek gibi harika bir şey yaratmanıza bile yardımcı olabilir.


Akrep Burcu

18 Haziran 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Daha iyi bir iş-yaşam dengesine sahip olmak için önceliklerinizi değiştirin, Akrep! Artık Boğa’daki Venüs, Kova’daki geri giden Satürn ile kare açı yaptığına göre, profesyonel ve özel taahhütlerinizde daha güvende hissetmek için bazı yaşam tarzı ayarlamaları yapmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Mesleki taahhütlerinizi yerine getirmek için özel hayatınızda bir şeyleri düzeltmeniz gerekebilir. Veya bu kareyi, ev ve aile meselelerinize odaklanmak için belirli iş ilişkilerinden ve yükümlülüklerden bir adım geri atmak için bile kullanabilirsiniz. Düzenlemelerinizde yapmanız gereken değişikliklere aracılık etmek için bu kareyi kullanın.


Yay Burcu

18 Haziran 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Şimdi, Venüs Boğa karelerinde Satürn Kova’da geri giderken, işyeri dinamiklerinizde ve konuşmalarınızda kendinizi nasıl idare ettiğinizin sorumluluğunu üstlenmenin zamanı geldi. Yay burcu, kare boyunca nasıl davrandığınız konusunda daha sorumlu hissedebilirsiniz. Söylediklerinin arkasında durmak yerine, bu meydanı barışa aracılık etmek için kullan. Geri adım atmanız, iletişiminizin çalışma ortamınızı nasıl etkilediğini kabul etmeniz ve daha iyi bir iletişim elde etmek için iş arkadaşlarınızla birlikte çalışmanız sorun değil. Bunu yaparak, siz ve meslektaşlarınız, kişilerarası grup dinamiklerinizi de geliştirebilirsiniz!


Oğlak Burcu

18 Haziran 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcılığına değer ver, Oğlak. Profesyonel olarak kendini ifade etmen paraya ve güvenliğe değer, bu da bugün Boğa karesinde Venüs’ün Kova burcunda geri giden Satürn’ü olarak daha fazla sorumluluk alman gereken bir şey. Kare açılırken, ilk gerginlik yaşayabilirsiniz. Siz veya bir başkası fikirlerinizin, yeteneklerinizin ve tutku projelerinizin değerinden şüphe duyabilirsiniz. Gücünüzü bu güvensizliklere kaptırmak yerine, profesyonel çabalarınızın mali değerinin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmeli ve masaya getirdiğiniz şey için buna göre ödeme almalısınız!


Kova Burcu

18 Haziran 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa burcundaki Venüs, burcunuz Kova’daki Satürn ile kare açı yaptığında çağrıldığınız yolu takip edin. Profesyonel olarak özgür ve radikal olmak isteseniz de, bu karenin bu alışılmadık yönü kariyer yolunuza yerleştirmenize yardımcı olabileceğini görebilirsiniz. Meydan, profesyonel hedeflerinizi sürdürürken biraz istikrarlı ancak kendinize karşı dürüst olmanızı teşvik ediyor. İster can sıkıntısı ister istikrarsızlık olsun, uçlardan birini diğerine tercih etmek yerine, kariyerinizde her iki dünyanın da en iyisine sahip olmanın bir yolunu bulabilirsiniz.


Balık Burcu

18 Haziran 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün en iyi iş arkadaşlarınla ​​ne yetiştirmek istiyorsun, Balık? Boğa burcundaki Venüs, Kova burcundaki Satürn ile kare açı yaptığı konuşmada, mesleki sorumluluklarınızla ilgili olarak beklenmedik bir kırılganlık anınız olabilir. Meydan açıldıkça, bastırılmış duygularınızı serbest bırakmakta zorlanabilirsiniz. Ancak iş yerindeki en yakın arkadaşlarınıza açık olmanız, endişelerinizi, hayal kırıklıklarınızı ve fikirlerinizi paylaşmanız için güvenli bir alan yaratabileceğinden doğrulanabilir. Bu kadar savunmasız olmak biraz korkutucu olabilir, ama buna değecek!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.