Günlük Burç Yorumları 9 Haziran 2022

9 Haziran Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 9 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün Terazi’deki yolculuğuna devam ediyor sevgili Ram, gezegen hükümdarınız Mars’a sert bir muhalefet oluşturuyor. Bu kozmik iklim, yataktan kalkmayı normalden biraz daha zorlaştırabilir, bu nedenle güne başlamak için kendinize biraz sert sevgi uygulamanız gerekebilir. Şans eseri, kendinizi çarşafların altından çıkardıktan sonra hava çok daha hafif olacaktır, ancak gökyüzündeki bir dizi dengesiz yön programınıza bir miktar kaos getirebilir. Luna’nın İkizler güneşine bir öpücük üflediği bu akşamın ilerleyen saatlerinde romantizm veya kişisel bakım için biraz zaman ayırın.


Boğa Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Terazi ayı tutkulu Mars ve şifalı asteroit Chiron ile sert karşıtlıklar oluşturduğundan, bu sabah kendin tahmin etmeye başlayabilirsin. Haftanın başlarında tamamladığınız herhangi bir işi yapıbozuma uğratmaya başlarsanız, özellikle de bu eylemler değersizlik veya korku duygularından kaynaklanıyorsa, bu duygular felç edici hale gelebilir. Bu hantal hislerle boğuşmak yerine, yardım ve tavsiye için bir arkadaşınıza veya meslektaşınıza ulaşmanıza izin verin. İkinci bir görüşe sahip olmak, aksi takdirde kaçırabileceğinizi açıklığa kavuşturabilir ve aksi takdirde uzun bir stres dönemi olabilecek şeyi yayabilir.


İkizler Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Terazi’yi güzelleştirerek yolculuğuna devam ederken, sevgili İkizler, yaratıcı ilham sizi bugün bulacak. Ne yazık ki, değersizlik duyguları, özellikle de başkalarının ne düşüneceği veya arkadaşlarınıza veya meslektaşlarınıza karşı ölçüleceği konusunda endişeleniyorsanız, bu parlak fikirleri dile getirmenize engel olabilir. Neyse ki, bu akşam Luna güneşe bir öpücük üfleyerek sizi benlik duygunuzla yeniden bağladığında ışığınızın parlamasına izin vermek için daha fazla motive olacaksınız. Kendinizi hemen ortaya koymaktan korkmayın, aksi takdirde benzersiz ve vizyoner bakış açınızla tanınma fırsatını kaçırabilirsiniz.


Yengeç Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Terazi ayı ve tutkulu Mars arasındaki sert karşıtlık sayesinde, evinizdeki enerji bugün biraz ısınmış olabilir. Son zamanlarda işiniz özellikle stresliyse, özellikle sağlıklı bir iş/yaşam dengesini sürdürmek için yeterince zaman ve enerji ayırmadıysanız, bu duygular alevlenebilir. Neyse ki, bu akşam güneş ve ay gökyüzünde aynı hizadayken öz bakımınızı yakalama şansınız olacak. Evren sizi yalnızlığı kucaklamaya teşvik ederken, bu kozmik iklimi ailenizden ve arkadaşlarınızdan bir mola vermek için bir bahane olarak kullanın.


Aslan Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Terazi ayı ateşli Mars ile sert bir karşıtlık oluşturduğundan, düşüncelerinizi eyleme geçirmek bugün size bir meydan okuma gibi gelebilir. Alışık olduğunuzdan daha sakar bir yerden ameliyat ediyor olsanız da, Luna bu öğleden sonra şifalı asteroit Chiron ile karşı karşıya geldiğinde bunun ruh halinizi etkilemesine izin vermemeye çalışın. Güveniniz onun kozmik iklimi altında geçici olarak sallansa da, güneş ve ay arasındaki tatlı ittifak sayesinde bu akşamın ilerleyen saatlerinde egonuzla yeniden bağlantı kurma fırsatınız olacak. Bu enerjiyi en iyi arkadaşınızı çağırmak için bir bahane olarak kullanın, özellikle de biraz bağlantı ve destek kullanabiliyorsanız.


Başak Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün, Terazi ayı Mars ve şifalı asteroit Chiron ile karşı karşıya gelirken, güvenlik duygunuzu tehdit eden birine karşı sabrınız olmayacak. Bir çılgın düşman istikrar duygunuzu kırmaya çalışırsa, pençelerin bunu yapmak için dışarı çıkması gerekse bile, kendiniz için ayağa kalkmaktan korkmayın. Neyse ki, çoğu çatışma, dinamiği daha sağlıklı bir yere dönüştürebilecek, temelli ve diplomatik tartışmalar yoluyla çözülebilir olmalıdır. Güneş ve ayın gökyüzünde aynı hizaya geldiği bu akşam, destekleyici ilişkilerine odaklanmak için biraz zaman ayırın.


Terazi Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Ay burcunuzda yolculuğuna devam ederken tutkulu Mars ve Kayron ile sert bağlantılar kurarken, bugün kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için mücadele ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Aşk hayatınız şu anda özellikle tükeniyor olabilir, özellikle de eşiniz son zamanlarda normalden daha fazla kendini kaptırıyorsa. Sevdiğiniz kişinin arzularınızı fark edememesine üzülmek yerine, onun kitabından bir sayfa alın ve kendi isteklerinizi ilk sıraya koyun. Şu anda bekarsanız, bu kozmik iklim, sessizliği ve eksiksiz bir kişisel bakım programını kucaklayarak gün için fişi çekmeniz için size tam izin verir.


Akrep Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah Terazi burcu, gezegen hükümdarınız Mars ve şifalı asteroit Chiron ile sert bir karşıtlık oluştururken, bu sabah sıcak bir karışıklık hissedebilir ve görünebilirsin. Yardım istemek veya yapılacaklar listesi yapmak, bu kaotik enerji arasında düzenli kalmanıza yardımcı olabilir, ancak bunu kaybetmemeye dikkat etmelisiniz. Neyse ki, bu akşam güneş ve ay gökyüzünde tatlı bir görünüme girdiğinde kozmik iklim çok daha hafif hissedecek ve sizi günün erken saatlerinde size yapışmış olabilecek herhangi bir korkak titreşimi serbest bırakmaya teşvik edecek.


Yay Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili okçu, bu sabah Terazi ayı Mars ve şifalı asteroit Chiron ile karşı karşıya gelirken havayı garip bir enerji dolduracak. Bu kozmik iklim, özellikle de zamanınızı veya enerjinizi toksik veya yargılayıcı arkadaşlara verirseniz, egonuzun darbe almasına neden olabilir. Neyse ki, gün gelişmeye devam ettikçe hava hafifleyecek, ancak zindeliğinizi geri kazanmak için birkaç olumlu mantra okumanız gerekebilir. Luna, İkizler güneşine bir öpücük üfleyerek kalbinizi sevgiye ve zarafete açtığında, kendinize romantizm ve öz bakımla dolu bir akşam sözü verin.


Oğlak Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah Terazi ayı Mars ve şifalı asteroit Chiron ile karşı karşıya gelirken, korkuların veya değersizlik duygularının sizi profesyonel hırslarınızdan alıkoymasına izin vermemeye çalışın. Son zamanlarda bir ego vuruşuyla mücadele etmiş olsanız da, bu, mevcut alanınızda gelişmeye nitelikli olmadığınız anlamına gelmez. Ne yazık ki, şu anda kendinizi her zamankinden daha hassas hissedebilirsiniz ve bu da sevdiklerinizden duygusal olarak kapanmanıza neden olabilir. Neyse ki, bu akşam Luna güneşe bir öpücük üfleyerek sizi aşağı çeken bulanık titreşimleri serbest bırakmanıza yardımcı olduğunda bu katmanları soyma şansınız olacak.


Kova Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün Terazi’de yolculuğuna devam ediyor, ruhunuzu ilham, iyimserlik ve daha iyi bir yarının hayalleriyle dolduruyor. Ne yazık ki, Luna, Mars ve Chiron arasındaki sert bir karşıtlık, özellikle etrafınızdaki insanlar görüşünüzü kavrayamıyorsa, sizi bir fanteziye sıkışmış hissetmenize neden olabilir. Birkaç hayır diyen yüzünden hırslarınızdan vazgeçmek yerine, bu zamanı çizim tahtasına geri dönmek için bir fırsat olarak kullanın. Yalnızlık içinde beyin fırtınası yapmak için biraz zaman ayırırsanız, gelecek için komplo kurmak daha kolay olacak ve düşüncelerinizi dünyayla tekrar paylaşmadan önce düzenlemeniz için size bir şans verecek.


Balık Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Terazi burcunda tutkulu Mars ve şifalı asteroit Chiron ile karşı karşıya kalırken, mali anlaşmazlıklar ilişkinizin uyumunu bozabilir. Bu sorunlar, profesyonel ortaklıklarınıza da yansıyabilir ve almayı umduğunuz büyük parasal kararlar için sağlam bir argümanınızın olmasını önemli hale getirebilir. Neyse ki, bu akşam Luna’nın İkizler güneşine bir öpücük üflemesi ile hava hafifleyecek. Bu kozmik iklimi, gecenin geri kalanında saklanmak için bir bahane olarak kullanın, en sevdiğiniz pijamalarınız ve evde rahat bir gece için gerçekliğin dramasından kaçın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.