Günlük Burç Yorumları 17 Haziran 2022

17 Haziran Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 17 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

17 Haziran 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Kova burcu güneş on birinci evinizi tetiklediğinden, elektronik cihazlarınız bugün dikkatinizi dağıtabilir. Bağlantı kurma havasında olsanız da, en sevdiğiniz web sitelerinin veya sosyal medya yayınlarının çok fazla zamanınızı almasına izin vermemeye çalışın. Artı tarafta, bu titreşimler, ilgilenmeniz gereken herhangi bir bilgisayar veya uygulama tabanlı görevle ilgilenmenize yardımcı olabilir, bu da kişisel web sitenizi güncellemek veya gelen kutunuzu temizlemek için harika bir zaman haline getirir. Bu akşam Luna, Chiron’a bir öpücük üflediğinde şifa enerjisi etrafınızı saracak, ancak dürtüsel harcamalardan kaçınmalısınız.


Boğa Burcu

17 Haziran 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Kova burcundaki güneş onuncu evinizi aydınlatırken, bugün kariyer odaklı ve yeni bağlantılar kurmaya hazır olacaksınız. Bu enerjiyi meslektaşlarınızla fikirlerinizi paylaşmak için kullanın ve bu süreçte onların vizyonlarını destekleyin. Ne yazık ki, Luna, şu anda burcunuzda kamp yapan Uranüs ile zorlu bir kareye girdiğinde, bu akşam hava biraz tahmin edilemez olacak. Morarmış egolara, dalgalanan dayanıklılıklara ve yüksek stres seviyelerine dikkat edin ve kendinizi temelli ve merkezlenmiş hissetmenize yardımcı olan durumlara veya insanlara yönelmeye çalışın. Neyse ki, bu dengesiz titreşimler gün bitmeden dağılacak ve size huzurunuzdaki herhangi bir kesintiden uyuma şansı verecek.


İkizler Burcu

17 Haziran 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün ruhunuzu beslemenin yollarını arayın, çünkü Kova ayı, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü aydınlatıyor. Bu ay yerleşimi, sizinle diğer alemler arasındaki perdenin incelmesine yardımcı olabilir ve bu günü tezahür ve şükran çalışması için harika bir gün haline getirir. Luna, Chiron ve Mars’a bir öpücük göndererek sizi topluluk ve dostluk havasına soktuğunda bu akşam iyi hisler akmaya devam edecek. Eski yaralar, özellikle çocukken yaşıtlarınız tarafından kabul edilmediğinizi hissetme konusunda herhangi bir travma taşıyorsanız, benzer düşünen bireylerle bağlarınızı onurlandırarak iyileşebilir.


Yengeç Burcu

17 Haziran 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün seni engelleyen veya aşırı kedere neden olan durum veya insanlardan ellerini yıkamaya hazırlan, çünkü Kova ayı seni hayatını değiştirmeye itiyor. Bu aynı duygular, kendine zarar veren davranış kalıpları için de geçerlidir, bu nedenle kendinizle de gerçekçi olmanız gerekebilir. Şanslısınız ki, gelişme arayışınız bu akşam Luna şifalı asteroit, Chiron ve tutkulu Mars’a bir öpücük gönderdiğinde biraz kozmik destek alacak. Bu enerjiyi geleceğe yönelik umutlarınız ve hayallerinizden yararlanmak için kullanın, böylece sonunda geçmişinizin kapısını kapatabilirsiniz.


Aslan Burcu

17 Haziran 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün Kova burcunda yolculuğuna devam ediyor, tatlı Aslan, senden kalbini açmanı ve nezaketle liderlik etmeni istiyor. Bu kozmik iklim aynı zamanda ilginç yönünüzü ortaya çıkaracak ve en özgün benliğinizi kucaklamanıza yardımcı olacaktır. Neyse ki, tuhaflıklarınız sadece arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin sevgisini çekmenize izin verecek, bu da yeni bir aşk ilgisi arıyorsanız özellikle yararlı olabilir. Özel biriyle flört etmek, özellikle Luna’nın tutkulu Mars’a öpücük gönderdiği akşamlarda olumlu sonuçlar getirmelidir, ancak bu aynı zamanda bir tutku projesi üzerinde çalışmak veya kişisel bakımı benimsemek için de harika bir zamandır.


Başak Burcu

17 Haziran 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün zihinsel sağlığınızı beslemenin yollarını arayın, çünkü Kova ayı haritanızın sağlık ve zindeliği yöneten sektöründe seyahat ediyor. Meditasyon için zaman ayırmak, size rahatsızlık verebilecek herhangi bir fiziksel stres belirtisini serbest bırakma şansı vererek, zihin/beden farkındalığınızla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. Sağlıksız kalıpları daha olumlu olanlarla değiştirerek günlük alışkanlıklarınızı da göz önünde bulundurmalısınız. Neyse ki, bu gece Luna şifalı asteroit, Chiron ve tutkulu Mars’a bir öpücük gönderdiğinde, günlük rutinlerinizi karıştırmaya gelince biraz desteğiniz olacak.


Terazi Burcu

17 Haziran 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, ay Kova’da ve haritanızın kendini ifade etmeyi yöneten sektöründe ilerlerken, yaratıcı ilham sizi gün boyunca bulacaktır. Ne yazık ki, ruhunuzu dolduran parlak fikirlerin izini kaybedebilirsiniz, bu da onları ortaya çıktıkça yazmanızı önemli hale getirir. Bu gece Luna’nın Güneş’teki yedinci evinizi aktive ederek Chiron ve Mars’a bir öpücük üflemesi ile en iyi arkadaşlarınız veya romantik partnerinizle biraz zaman planlayın. Bu titreşimler kalbinize büyük bir şifa getirebilir, ancak sizi en çok seven insanlarla bağlantı kurmak için proaktif bir yaklaşım izlemeniz gerekir.


Akrep Burcu

17 Haziran 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün evinizdeki havayı karıştırmanın yollarını arayın, çünkü Kova ayı, haritanızın ev içi mutluluğu yöneten sektörüne benzersiz ve eğlenceyi seven bir enerji getiriyor. Bu titreşimler, biraz temizlik ve aksesuarla alanınızı yükseltmek için mükemmeldir; bu, işten eve dönerken en sevdiğiniz ev eşyaları mağazasına çarptığınız için suçluluk duymanıza gerek olmadığı anlamına gelir. Bununla birlikte, özellikle önemli olanınızla yaşıyorsanız, bu gecenin ilerleyen saatlerinde çatışmalara dikkat etmek isteyebilirsiniz. İç tasarım seçimlerinizi devreye sokmadan önce sevgilinizle temizleyerek gereksiz tartışmalardan kaçının.


Yay Burcu

17 Haziran 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Kova burcundaki güneş üçüncü evinizi aydınlatırken, bugün dünyayı benzersiz bir şekilde görebileceksiniz. Bu titreşimler, günlük tutmak, problem çözmek ve düşüncelerinizi veya duygularınızı iletmek için mükemmeldir, ancak diğer insanların sorunlarına çok fazla sarılmaktan kaçınmalısınız. Bu gece Luna, Chiron ve Mars’a bir öpücük gönderdiğinde, içinizde yaşayan sanatçıyı kucaklayın. Bu kozmik iklim, yaratıcılığınızda yeni seviyelere ulaşmanıza da yardımcı olacaktır, çünkü ilahi ilham, o muhteşem beyninizde dolaşan her türlü vizyonu başarılı bir şekilde iletmenize izin verir.


Oğlak Burcu

17 Haziran 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, hedefli reklamlar, satışlar ve en sevdiğiniz çevrimiçi mağazalara göz atmak, dürtüsel Kova ayı ikinci güneş evinizi harekete geçirirken, bugün cüzdanınızı açmanıza neden olabilir. Genellikle zodyakın mali açıdan daha sorumlu üyelerinden biri olsanız da, bu kozmik iklim, makul bir şekilde yaptığınız sürece, lüksü kucaklamanız ve kendinizi şımartmanız için size tam izin verecektir. Bu gece Luna’nın tutkulu Mars’a öpücük göndermesiyle evdeki hava özellikle heyecan verici olacak. Bu enerjiyi, arkadaşlarınızı eğlenceli bir akşam için ağırlamak, alanınızı kahkaha ve sevgiyle doldurmak için kullanın.


Kova Burcu

17 Haziran 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün burcunuzda yolculuğuna devam ederken ve auranızı yükseltirken, elementinizde olacaksınız. Bu kozmik iklim, özellikle tanınmayı veya kendinize bir isim vermeyi umuyorsanız, hayatınızın sorumluluğunu üstlenmeniz için size ilham verecek. Diğerleri, ışıltılı tavrınıza çekilecek, ancak iyi ruh halinizi mahvetmeye veya sizi enerjik olarak tüketmeye çalışan herkesten kaçınmalısınız. Luna ve tutkulu Mars arasındaki bağlantı, sözlerinize eylem getirmeniz için size ilham verecek ve beyninizde ana hatlarıyla belirlediğiniz tüm hedefleri takip etmenize yardımcı olacaktır.


Balık Burcu

17 Haziran 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Kova burcunun bilinçaltını yöneten bölümünü aydınlattığı için bugün biraz huzursuz enerji seni bulacak. Bu titreşimler, mevcut durumunuzdan sıkılmanıza neden olabilir ve kendinizi kısıtlanmış hissetmenize neden olan sıradan görevlerden veya faaliyetlerden kurtulmanız için size ilham verebilir. Bu kozmik iklimin heyecanını benimsemeden önce yine de sorumluluklarınızı yerine getirmeniz gerekecek olsa da, bu gece Luna, Chiron ve Mars’a bir öpücük gönderip ateşi körüklediğinde, özgürce koşma ve vahşi yönünüzü besleme şansınız olacak. senin içinde var.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.