Günlük Burç Yorumları 15 Haziran 2022

15 Haziran Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 15 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Haziran 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Oğlak burcunda ve haritanızın profesyonel hırsları yöneten sektöründen geçerken bugün tamamen işiniz olacak, sevgili Koç. Bu titreşimler, işinizde otoriter bir rol üstlenmek için harikadır, bu yüzden ağırlığınızı vermekten korkmayın, ancak bu süreçte hiçbir arkadaşınızı kaybetmemeye çalışın. Ne yazık ki, ay Chiron ve Mars ile zorlu bir kareye girdiğinde, öğleden sonra hava biraz sertleşecek. Günün görevlerini tamamlamak için geç saatlere kadar çalışmak zorunda kalabilirsiniz, ancak bu süreçte ihtiyaçlarınızı terk etmemeye çalışın.


Boğa Burcu

15 Haziran 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu güneş dokuzuncu evinizi aydınlatırken, evren bugün hayallerinize yapı getirmenizi isteyecek, tatlı Boğa. Bu kozmik iklim, sizinle diğer taraf arasındaki perdeyi incelterek, sıkı çalışma ve biraz kozmik destek yoluyla tezahür etmenize yardımcı olacak. Ne yazık ki, korkular, erteleme veya kendinden şüphe etme, bu öğleden sonra Luna, Chiron ve Mars ile zorlu bir kareye girdiğinde sizi oyundan atabilir. Neyse ki, devrim niteliğindeki Uranüs’ün yardım eli sayesinde, akşam yaklaşırken bu dengesiz titreşimler dağılacak. Venüs kuzey ay düğümüne yaklaştığında iyi hisler akmaya devam edecek ve sizi kalbinizi takip etmeye teşvik edecek.


İkizler Burcu

15 Haziran 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Oğlak burcu güneş sekizinci evinizi aktive ederken, bugün özel ama insan odaklı bir ruh halinde olacaksınız. Bu aydınlatıcı yerleşim, derin bir bağlantı özlemi duymanıza neden olacak, ancak kişisel sınırların değerini de anlayacaksınız, özellikle de yeni tanımaya başladığınız insanlar söz konusu olduğunda. Öğleden sonra Luna, Chiron ve Mars ile zorlu bir kareye girdiğinde, sosyal medya hesaplarınızı kapatmayı düşünün. Neyse ki, güneş ve Satürn ile tatlı bir bağlantı sayesinde bu akşam hava hafifleyecek. Bu kozmik iklim, özellikle atalarınızı veya daha yüksek gücü onurlandırmayalı uzun zaman olduysa, ruhsal yönünüzü harekete geçirmek için mükemmeldir.


Yengeç Burcu

15 Haziran 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, aşk hayatında kendini güvende hissetmek şu anda senin için büyük bir tema olacak, çünkü Oğlak burcu ayı, haritanızın romantizmi yöneten sektöründe dolaşıyor. Bu aydınlatıcı yerleşim, özel biriyle geleceğe doğru inşa etmek için harika olsa da, eşinizin güvenilmez olduğunu düşünüyorsanız sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu öğleden sonra Luna, Kayron ve Mars’la karşı karşıya geldiğinde, iş yerinde stres seviyenizi yükselttiğinde hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu titreşimler gergin olmanıza ve sizi en çok önemseyen insanlara karşı sert davranmanıza neden olabilir, bu nedenle duygularınızı takip ettiğinizden emin olun.


Aslan Burcu

15 Haziran 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün ay, Oğlak burcunda hareket ediyor, tatlı Aslan, yolunuza inatçı, verimli ve metodik bir enerji getiriyor. Bu titreşimler, kozmos size yetişmeye çalışmanıza yardımcı olmak için komplo kurarken, yapılacaklar listenizdeki olağanüstü öğeler arasında gezinmek için harikadır. Ne yazık ki, özellikle öğleden sonra Luna’nın Kayron ve Mars ile karşı karşıya geldiği öğleden sonra işinize çok fazla odaklanırsanız, ruhsal yönünüzle bağlantınızı kaybetmeye başlayabilirsiniz. Neyse ki, güneşin Satürn ile tatlı bir bağlantı paylaştığı bu akşam mistik auranızı geri kazanma şansınız olacak, ancak kişisel bakım için biraz zaman ayırmanız gerekecek.


Başak Burcu

15 Haziran 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, kontrole ve düzene oldukça düşkün olsan da, Oğlak ayı güneş beşinci evinizi harekete geçirirken bugün hayatınıza biraz spontanelik getirmeye çalışın. Bu titreşimler, sorumlu doğanız ile eğlence ihtiyacınız arasında bir denge bulmakla ilgilidir, özellikle de biraz stres atmayalı uzun zaman olduysa. Ne yazık ki, öğleden sonra Luna, Chiron ve Mars ile karşı karşıya geldiğinde hava biraz yoğunlaşabilir. Korkunun sizi dürtüsel olmaktan alıkoymasına izin vermemeye çalışın, ancak bunalmış hissediyorsanız, bu gecenin ilerleyen saatlerinde her zaman vahşi tarafınızla meşgul olmayı planlayabilirsiniz.


Terazi Burcu

15 Haziran 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Oğlak burcunun iç meseleleri yöneten bölümünü harekete geçirdiği için, bugün evinizde bir yapıya can atacaksınız. Kirli bulaşıklar, gürültülü oda arkadaşları ve dağınıklık şu anda sinirlerinizi bozacak olsa da, alanınızı toplama yaklaşımınızda aşırı otoriter olmamaya çalışın. Bu öğleden sonra Luna ilkel Mars’la karşı karşıya geldiğinde, ev arkadaşlarınızla veya evdeki partnerinizle çok sert olursanız, sorunlar ortaya çıkabilir. Neyse ki, bu gece İkizler güneşi Satürn’ü stabilize etmek için bir öpücük göndererek size düzeni yeniden kurma şansı verdiğinde ekip çalışması ve uyum daha kolay olacak.


Akrep Burcu

15 Haziran 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Oğlak burcundaki güneş üçüncü evinizi aydınlatırken, bugün doğrudan bir ruh halinde olacaksınız. Bu aydınlatıcı yerleşim, sınırları belirlemenize, lafı kesmeden gerçeğinizi söylemenize ve pazarlık yapmanıza yardımcı olsa da, şefkatli veya besleyici tarafınızla bağlantınızı kaybetmediğinizin farkında olmalısınız. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde Luna ve Mars arasındaki sert bağlantı, özellikle hayatınızın belirli yönlerini kontrol etmeye odaklandıysanız, ayrıntılarla boğulmanıza neden olabilir. Neyse ki, bu gece İkizler güneşi Satürn’ü stabilize etmek için tatlı bir bağlantı kurarak sizi evde rahatlamaya teşvik ettiğinde hava yumuşayacak.


Yay Burcu

15 Haziran 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bugün tutumlu bir ruh halinde olacaksınız, çünkü Oğlak ayı, haritanızın kişisel finansmanı yöneten sektörüne makul bir enerji getiriyor. Aylık ücretlerinizi analiz etmek, artık kullanmadığınız uygulamalar veya akış hizmetleriyle bağları kesmek için iyi bir zaman. Ne yazık ki, bu öğleden sonra ay, Kayron ve Mars arasındaki sert bir bağlantı sizi oyundan atabilir, gardırobunuzu güncellemeniz veya kendinize iyi vakit geçirmeniz için ilham verebilir. Kendinizi ödüllendirmek önemli olsa da, bu kozmik iklim sizi parayla sorumsuz kararlar almaya zorlayabilir ve cüzdanınızı kapalı tutmanız için iyi bir zaman olabilir.


Oğlak Burcu

15 Haziran 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah ay burcunuzdan geçerken kendinizi yüksek ve kontrollü hissedeceksiniz. Ne yazık ki, öğleden sonra Luna, Kayron ve Mars ile karşı karşıya geldiğinde enerji biraz kayalıklaşacak. Evdeki sorunlar veya gerginlik, normalde güneşli olan gününüzü yumuşatmaya başlayabilir ve duygusal ve enerjik olarak tükenmiş hissetmenize neden olabilir. Neyse ki, bu gece güneş, gezegeninizin yöneticisi Satürn’le birleşerek düzeni yeniden sağlamanıza yardımcı olduğunda, titreşimi onarma şansınız olacak. Bununla birlikte, Neptün havaya kafa karıştırıcı bir unsur getirdiğinden, duygusal olarak yüklü konuları tartışmak için en iyi zaman olmayabilir.


Kova Burcu

15 Haziran 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün Oğlak burcunun sizi içeri girmeye ittiği için duygusal duvarlar örerken bulabilirsiniz. Yalnızlık için can atacak olsanız da, ailenizi veya arkadaşlarınızı yeniden şarj etmek için biraz zaman ayırdığınızı bilmelerine izin verirken hayalet etmemeye çalışın. Bu akşam Luna devrimci Uranüs’e bir öpücük göndererek sizi rahatsız eden sorunları aşmanıza yardımcı olduğunda, duygusal atılımlar sizi bulacak. Bu titreşimler ayrıca psişik yüklemelere veya aydınlanma anlarına yol açabilir, bu da duygularınızı günlüğe kaydetmek veya kendiniz için bir tarot forması çekmek için iyi bir zaman olabilir.


Balık Burcu

15 Haziran 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün Oğlak burcunda ve solar on birinci evinizden geçiyor, odağınızı kollektife ve onun içindeki yerinize getiriyor. Varlığımızın durumuna duygusal olarak yatırım yapacak olsanız da, haberdar olmak için zihinsel sağlığınızdan ödün vermemeniz önemli olacaktır. Haberler toplumumuzun karamsar bir resmini çizmeye meyilli olduğundan, iyimserliği benimsemek için kendinize izin vererek dünya görüşünüzü kontrol altına almanız gerekecek. Gözlerinizin taradığı her olumsuz makale için en az bir iyimser hikaye tüketerek keder uyandıran içerik alımınızı dengelemenin yollarını arayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.