Günlük Aşk Burç Yorumları 9 Haziran 2022

9 Haziran Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 9 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinizi sevgilinizin yerine koymak, bugün yapmaktan daha kolay görünebilir Koç. Örneğin, ay uyum arayan Terazi’de ve taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evinizde gezinmeye devam ediyor, ancak aynı zamanda bir yakalama var. Sevgilinizin duygusal ihtiyaçlarıyla ilgilenmenin ve birbirinizle yarı yolda buluşmanın ortasında, Luna, kızgın gezegen hükümdarınız Mars’ın yanı sıra burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron’a doğrudan muhalefette oturacak. Bir şey olursa, hikayenin her iki tarafını da görmeniz daha olasıdır, ancak aynı şekilde, kozmos sizi konuşmaya ve arzu ettiğiniz şey için savaşmaya zorluyor.


Boğa Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Derin bir nefes al, Boğa. İşler şu anda planlandığı gibi gitmeyebilir, ancak bu, zamanında gitmeyeceği anlamına gelmez. Bu arada, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, kozmos sizi bir adım geri atmaya ve kendinizi kontrol etmeye çağırıyor. Örneğin, Ay’ın Terazi’de parıldamasına ve günlük ritüeller, sağlık alışkanlıkları ve farkındalıktan oluşan altıncı evinize sahip olmasına rağmen, şifa, bağışlama ve gizli on ikinci eviniz aracılığıyla kızgın Mars ve yaralı şifacı Chiron ile doğrudan karşıtlık içindedir. bilinçsiz kalıplar Bu şu anlama gelir: enerjinizi içe çevirmek ve özel biriyle uzlaşmaya çağrılıyorsunuz.


İkizler Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, uyum arayan Terazi ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan çapkın beşinci eviniz aracılığıyla ışıldamaya devam ediyor. Yine de, eş zamanlı olarak, onbirinci dernekler, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlük eviniz aracılığıyla, harekete geçen Mars’a ve yaralı şifacı, Koç’taki Chiron’a karşı çıkacaktır. İkizler, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, aşık olduğunuz kişiyle ve/veya sevgilinizle yarı yolda tanışmak ve mevcut duruma ayak uydurmak arasında kalmış hissedebilirsiniz. Asıl soru şudur: arzuladığınız aşk hayatından taviz vermeye değer belirli bir birey topluluğu gerçekten değer mi? Düşünülecek şeyler.


Yengeç Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kanser, vücudunu dinle. Sevgiyi tezahür ettirdiyseniz, süreci zorlamanıza gerek yoktur. Aksine, sonraki adımlarınızda evreni serbest bırakın ve ona güvenin. Ayrıca, adalet arayan Terazi ile parıldayan ay ve rahat dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız ile, ya normalden daha huysuz olabilir ya da sadece evde vakit geçirmeyi dört gözle bekliyor olabilirsiniz. Kendinizi fazla zorlamanıza gerek yok. Her ne kadar bugün Terazi Ayı ile Koç’taki Mars-Chiron arasındaki karşıtlık düşünüldüğünde, bunu söylemek yapmaktan daha kolay. Dengeni koru.


Aslan Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, çoklu göreve istekli olmak bugün inanılmaz derecede ödüllendirici olabilir. Daha da önemlisi, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugünün astro-hava durumu sizi açık fikirli olmaya teşvik ediyor. Örneğin, Ay uyum arayan Terazi’de gezinmeye devam ederken, Luna kızgın Mars’a ve yaralı şifacı Chiron’a doğrudan muhalefet edecek ve sizi bir sevgilinin bakış açısıyla yüzleşmeye ve çekişmeye daha yatkın hale getirecektir. Herkesin kendi fikrine hakkı vardır, bu yüzden özel birinin geleneğinin veya inanç sisteminin sizi boğmasına veya daha da kötüsü bağlantınızı engellemesine izin vermeyin.


Başak Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güç mücadelelerinden ve zehirli karışıklıklardan uzak durun, Başak. Bu asla iyi bir fikir olmasa da, Mars ve Jüpiter’in Koç’taki cılız etkisine yenik düşmeniz daha olasıdır, özellikle de şu anda samimi sekizinci ev birleşmeleri, dönüşüm, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları aracılığıyla birleşiyorlar. Ayın, istikrar arayan ikinci konfor, değerler ve güvenlik duygunuz boyunca parıldamaya devam ettiğini unutmayın, ancak aynı anda kızgın Mars’a ve süreçteki yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacaktır. Daha parlak bir notta, gezegen yöneticiniz Merkür, keşifle ilgili dokuzuncu evinizde dolaşırken, sizin için önemli bir ders var.


Terazi Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkezde kalın, Terazi. Genellikle adalet arayan kişiliğinizle tanınırsınız, ancak bunu söylemek, tutkularınız yüksek olduğunda yapmaktan daha kolaydır. Yüzleşmekten kasten kaçındınız mı? Ay bugün burcunuzda olmasına ve sizi en derindeki hislerinize yaklaştırmasına rağmen, Luna, uyum arayışındaki yedinci eviniz, uzlaşmanız ve önemli diğerleriyle Mars’a ve yaralı şifacı Chiron’a doğrudan karşı çıkacaktır. Bekar, ezici veya zaten romantik bir ilişki içinde olan, doğuştan gelen barışı koruma yeteneğiniz bu zamanda özellikle önemli olacaktır, bu yüzden dengenizi kaybetmeyin. Bir sevgiliyle karşı karşıyaysanız, dürüst olun ve hikayede onların tarafına yer açın.


Akrep Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün tabağınızda çok şey varsa, bunun iç huzurunuzu boğmasına izin vermeyin, Akrep. Örneğin, ister bekar, ister aşık olun, isterse zaten romantik bir ilişki içinde olun, üzerinde çalışmanız gereken sıkıcı bir yapılacaklar listeniz olabileceğinden, bugün ortalıkta görünmeme olasılığınız daha yüksektir. Romantik olarak, bu daha iletişimsel olmanız ve ihtiyaçlarınız ve arzularınız hakkında konuşmanız için bir fırsattır. Bu nedenle, havanın altında hissediyorsanız veya günlük kaostan bir molaya ihtiyacınız varsa, enerjinizi yeniden şarj etmek için bir dakikanızı ayırın.


Yay Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı, büyük olasılıkla kalbinizin arzularına yenik düşmek ile sosyal yapıları takip etmek veya belirli bir toplulukla barışı korumak arasında bölünmüş hissediyorsunuz. Yay, bu muhtemelen uzun süredir uğraştığınız bir şey, ancak Luna’nın beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme evinizden Mars’a ve yaralı şifacı Chiron’a karşı olması dışında. . Bu, özgünlüğünüze sadık kalmıyorsanız, duygularınızı bastırmanın giderek daha zor hale geldiği anlamına gelir.


Oğlak Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, önce kendini göstermeden dünyaya gösteremezsin. Kulağa klişe geliyor, ancak adalet arayan Terazi ve dünyadaki otorite, kariyer ve itibarla ilgili otoriter onuncu eviniz aracılığıyla parıldayan ay (sözleşmeler, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizin göksel hükümdarı) ile daha fazlasısınız. önce kendinle yüzleşmek yerine, başkalarına hitap etmeyi seversin. Meydan okuma? Luna, dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Mars ve yaralı şifacı Chiron ile karşı karşıya gelecek ve duygularınızı bastırmayı giderek daha zor hale getirecek. Kendine karşı dürüst ol.


Kova Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kabul et, Kova. Eziliyorsun ve Ay Terazi’de parıldadığında, maceracı olduğun kadar çekicisin. Bununla birlikte, meydan okumanız, ilk elden bildiklerinizle seçeneklerinizi keşfetme fırsatı arasında sürtüşme yaratabileceğinden, potansiyel olarak ayın öfkeli Mars’a ve yaralı şifacı Chiron’a muhalefetinden kaynaklanabilir. Bazılarınız, bir sevgiliye uzaktan bağlı kalmak ile ilkel içgüdülerinize ve arzularınıza boyun eğmek arasında bölünmüş hissediyor olabilirsiniz.


Balık Burcu

9 Haziran 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Terazi ve seks, birleşme ve paylaşılan kaynaklardan oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, istikrar arayan ikinci konfor eviniz aracılığıyla kızgın Mars’a ve yaralı şifacı Chiron’a doğrudan bir muhalefet yapacak. finans ve değer sistemleri. Balık, önemli biriyle paylaştığınız bağlantıdaki yoğunluğu hissetmenize rağmen, cinsel arzularınızdan güvenlik duygunuza kadar her şeyi ikinci kez tahmin etme olasılığınız daha yüksektir. Bekar, ezici veya zaten romantik bir ilişki içinde olan bu belirsizlik, bire bir bağlantılarınıza yansıyacaktır, bu nedenle bu enerjilere dikkat etmek önemlidir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.