Günlük Aşk Burç Yorumları 8 Haziran 2022

8 Haziran Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 8 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

8 Haziran 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir şeyin doğru gitmesi için iki kişi gerekir, Koç. Ve bekar olmanıza veya zaten romantik bir ilişki içinde olmanıza rağmen, ay bugün uyum arayan Terazi’ye giriyor ve taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarına, uzlaşmaya ve diğer önemli şeylere vurgu yapıyor. Sevgilinizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırken ve/veya onları yarı yolda karşılamaya çalışırken, Ay burcunuzdaki şanslı Jüpiter ile doğrudan bir karşıtlık oluşturacak ve bu da, yaşamdan daha büyük kişiseliniz ile sevgiliniz arasında gerilim yaratacaktır. Birliğinizin temeli. Mars ayrıca burcunuzda cızırdayarak sizi cinsel arzularınıza iki kat daha açık hale getiriyor. Tutkular evcilleştirilemez, bu yüzden dengenizi koruyun.


Boğa Burcu

8 Haziran 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ördeklerini üst üste alıyorsun, olması gerektiği gibi, Boğa. Ve ezilmenize, bekar olmanıza veya zaten alınmış olmanıza rağmen, bu özellikle ayın uyum arayan Terazi ve günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden sorumlu altıncı eviniz boyunca yaptığı yolculuk düşünüldüğünde geçerlidir. Sevgilinle kancayı mı oynuyorsun? Bazılarınız, belki de hoş bir kahve molası vererek, hoşlandığınız kişiyle kaliteli zaman geçirmeyi tercih edebilir. Bununla birlikte, yakalama, potansiyel olarak ayın genişleyen Jüpiter’e karşı muhalefetinden kaynaklanabilir, çünkü aynı anda pratik konulara yönelme ihtiyacınız ile yalnızlık içinde yaşadığınız mutluluk arasında sürtüşme yaratabilir.


İkizler Burcu

8 Haziran 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Birine aşık olmak, İkizler? Ay bugün adalet arayan Terazi’ye giriyor ve dikkatinizi aşk, romantizm, yaratıcılık ve kendini ifade etme gibi beşinci ev temalarına getiriyor. Her ne kadar göbeğinizin etrafında çırpınan kelebeklerin keyfini çıkarmadan önce, ayın şanslı Jüpiter’e (sözleşmeler, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizin göksel hükümdarı) karşıtlığı, kalbinizin arzuları ile sizin arzularınız arasında sürtüşme yaratabilir. statükoyu çevreleyen inançlar. Kızgın Mars’ın, dünyaya ait olma duygunuzla ilgili tutkunuzu ve iddia seviyenizi doğrulayan, haritanızın bu alanında da cızırdadığını unutmayın.


Yengeç Burcu

8 Haziran 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İçine giriyorsun ve duygusal istikrarına öncelik veriyorsun, Yengeç. Birbirine bağlılığa değer veriyorsunuz ve bugünün büyüleyici Terazi ayı, evinizin dördüncü evinde, aile meselelerinde ve en içteki duygularda parıldarken, kozmos size kişisel yaşamınızda uyum ve denge geliştirme fırsatı sunuyor. Ayın şanslı Jüpiter ile karşıtlığını göz önünde bulundurduğunuzda, aynı zamanda aşırılık olmadan iç dünyanızı ve dış gerçekliğinizi beslemeye de çağrılıyorsunuz. Go-getter Mars aynı zamanda onuncu otorite, itibar ve kamu kişiliği evinizde cızırtı yapıyor, bu yüzden muhtemelen kötü şöhret gibi kariyer meseleleriyle bu kadar meşgulsünüz.


Aslan Burcu

8 Haziran 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Her şey başarısız olduğunda, aradığın cevaplar için akranlarına güven, Leo. Her ne kadar yakın çevrenizle bağlantı kurmanın yanı sıra, ayın uyum arayan Terazi’ye geçişi, bir şey ve/veya biri hakkındaki varsayılan düşüncenize rağmen, sizi hikayenin tüm yönlerini düşünmeye teşvik ediyor. Ay ayrıca şanslı Jüpiter’le (aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı) doğrudan karşıt konumda olacak ve ilk elden bildiklerinizle bilinmeyende sizi bekleyen hazineler arasında sürtüşme yaratacak. Belki romantik bir ilginin inanç sistemleriyle veya dünyayı görme biçimleriyle ilgilidir. Egonuzun kararlarınızı bulandırmasına izin vermeyin.


Başak Burcu

8 Haziran 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şehvetli zevklerin tadını çıkar ama büyük resmi gözden kaçırma Başak. Örneğin, Luna’nın uyum arayan Terazi’ye ve ikinci değerler evinize geçişi üzerine, konfor alanınızı ve para kazanma yeteneklerinizi çevreleyen duygusal temalar muhtemelen dikkatinize sunulacaktır. Her ne kadar bekar olsanız da, zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, şu anda kendinize veya önemli bir başkasına savurganlık yapma olasılığınız daha yüksektir. Ay ayrıca genişleyen Jüpiter ile doğrudan karşıt konumda olacak, bu nedenle arzularınız ile önemli bir diğerinin inançları ve/veya gelenekleri arasında sürtüşme yaşama olasılığınız daha yüksek.


Terazi Burcu

8 Haziran 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Pratik meselelerle bilinçsizce meşgul olmasına rağmen, bugünün astro-hava durumu farklı olmaya yalvarıyor, Terazi. Örneğin, şu anda bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, duygularınızı ifade etme ve hatta belki de kendinizi bir aşka ve/veya önemli bir kişiye aşırı yükleme olasılığınız daha yüksektir. Bu, özellikle ayın genişleyen Jüpiter’e karşı muhalefeti göz önüne alındığında, tümü burcunuzda parıldadığında geçerlidir. Karanlık tarafta, görkemli jestlere ve genel aşırılığa eğilimlisiniz, bu yüzden değiş tokuşlarınıza dikkat edin. Ne de olsa Mars, haritanızın bu alanında da cıvıl cıvıl, bu nedenle ilişkilerinizi çevreleyen tutku eşsizdir.


Akrep Burcu

8 Haziran 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, bin ya da öl sadakatinizle bilinmesine rağmen, kozmos sizi bir adım geri atmaya ve kendinize olan sadakatinizi yansıtmaya çağırıyor. Örneğin, ister bekar, ister aşık olun, ister zaten romantik bir şekilde bağlı olun, Ay’ın Terazi’deki yolculuğu ve gizli onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey, iç huzurunuzu bu konuda bir öncelik haline getirmeniz için sizi teşvik ediyor. zaman. Ne de olsa, Luna genişleyen Jüpiter’e doğrudan bir muhalefet yapacak ve bu da sizi aşırı şeyler yapmaya daha yatkın hale getiriyor, bu sevginizi aşırı derecede genişletmek anlamına gelse bile.


Yay Burcu

8 Haziran 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay, tüm çabalarına rağmen kalbin hala istediğini istiyor. Bununla birlikte, bugünün ay-Jüpiter karşıtlığını göz önünde bulundurduğunuzda, lojistiği fazla düşünme ihtimaliniz var. Örneğin, Ay’ın uyum arayan Terazi ile yaptığı yolculuğun ortasında, Luna, geniş gezegen hükümdarınız Jüpiter’e doğrudan bir muhalefet yapacak. Ve şu anda bekar, ezik ya da zaten alınmış olsanız da, bu, kalbinizin arzuları ile statükoya ayak uydurmak arasında sürtüşme yaratabilir. Ne seçeceksin?


Oğlak Burcu

8 Haziran 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay’ın adalet arayan Terazi’ye ve otoriter onuncu evinize geçişi üzerine, yalnızca profesyonel meselelerle daha fazla meşgul olmakla kalmaz, aynı zamanda üstleriniz ve potansiyel talipleriniz üzerinde büyüleyici bir izlenim bırakırsınız. Haritanızın bu alanı ün, kötü şöhret ve dünyadaki itibarınızla ilgili her şeye sahiptir, bu yüzden en azından Oğlak burcuna bakıyorsunuz. Bunu söyledikten sonra, kişisel meselelerle gizlice ilgileniyorsanız ancak bilinçli bir seçim yapıyorsanız, her şeyi kendinize saklamak için dengeyi korumak, bugün yapmaktan daha kolay olabilir. Zaten romantik bir ilişki içindeyseniz, sevgilinizle bağlantı kurmak ve kalpten iletişim kurmak için bu fırsatı kullanın.


Kova Burcu

8 Haziran 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, uyum arayan Terazi ile parıldayan ay ve egzotik dokuzuncu genişleme eviniz ile sadece macera ve deneyime düşkün değil, aynı zamanda bu süreçte doğru şirketi arıyorsunuz. Bekar? Bazılarınız sizden uzakta olan biriyle veya belki de eskiden hoşlandığınız üniversiteden eski bir sınıf arkadaşınızla yeniden bağlantı kurabilir. Bununla birlikte, yakalama, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla ayın genişleyen Jüpiter’e doğrudan muhalefetinden kaynaklanabilir. Bu nedenle, birisine karşı hisleriniz olmasına rağmen, bir fikir üzerinde tartışmaya daha yatkınsınız – ya da daha kötüsü, hemen sonuçlara varıyorsunuz.


Balık Burcu

8 Haziran 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne istediğini biliyorsun ama bu süreçte sevgilinin ihtiyaçlarını göz ardı etmende bir sakınca yok, Balık. Elbette, çoğu zaman paha biçilmez empatiniz ve sezgisel zihniniz ile tanınırsınız, ancak Jüpiter Koç’ta cızırdayarak ve ikinci eviniz konfor, para, değerler ve şehvetli zevkler ile, tüm bu alıngan enerjiyi kendinize şımartmak ve kendinize yatırmak hiç de zor değil. görev. Şimdi, hiçbir şekilde kendini sevme ritüellerine katılmakta yanlış bir şey yok, ancak Jüpiter’in aya karşı muhalefetini düşündüğünüzde, önceki taahhütleri göz ardı etmeye daha yatkınsınız. Aşırılıktan uzak durun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.