Günlük Aşk Burç Yorumları 7 Haziran 2022

7 Haziran Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 7 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

7 Haziran 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün Başak burcundaki ilk dördü, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili sorumlu altıncı evinize dokunacak; bu, ister bekar olun ister romantik bir ilişki içinde olun, pratik meselelerle daha fazla meşgul olma ihtimaliniz olduğu anlamına gelir. uzaktan belirsiz hissettiren herhangi bir şeyin aksine. Bununla birlikte, ay aynı zamanda özgürlük seven Uranüs ile de uyumlu olacak ve alışverişlerinize ve romantik deneylerinize bir kendiliğindenlik katmanı ekleyecektir. Daha zorlu bir notta, güneş ay ile yüzleşecek ve bu da duygusal dünyanız ile mevcut realiteniz arasında sürtüşme yaratacaktır. İşler değişiyorsa, dürtüsel kararlar vermeyin, Koç.


Boğa Burcu

7 Haziran 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Başak ve aşkla ilgili beşinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, momentum ve ileri hareketle ilgili her şeyi içeren ilk dördün evresine başlayacak. Boğa, gözlerini özel birine diktiysen, bir aşk ilgisini ve/veya potansiyel bir beklentiyi hazırlıksız yakalaman daha olasıdır. Bu, özellikle şu anda sporadik olduğunuz kadar alışılmadık olduğunuz için, burcunuzda ayın isyankar Uranüs’e üçgen açısını göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Güneşin ay ile karşı karşıya geleceğini, güvenlik duygunuzla kalbinizin arzularına boyun eğme arasında sürtüşme yaratacağını unutmayın.


İkizler Burcu

7 Haziran 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, muhtemelen normalden daha fazla bilgi alıyorsunuz, bu da süreçte kendiniz hakkında daha fazla şey öğrenmenize olanak tanıyor. Bu, özellikle bugünün metodik Başak burcundaki ilk dördün ayı göz önüne alındığında doğrudur, çünkü ev, aile ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinize netlik ve ivme getirecektir. Son zamanlarda önemli biriyle daha fazla zaman geçiriyor musunuz? Luna’nın özgürlük seven Uranüs’le olan üçgeni, anlayışlı olduğu kadar şaşırtıcı da olabilir. Bağlantınız size kendiniz hakkında sandığınızdan daha fazlasını öğretiyor.


Yengeç Burcu

7 Haziran 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç burcu, zodyakın geri kalanına kıyasla ayın evrelerine iki kat daha açıksınız, bu yüzden bugünün ilk dördündeki ay özellikle güçlü olmaya mahkum. Metodik Başak ve üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreci ve anlık değişimler aracılığıyla parıldayan bir şey kesin: acil alışverişleriniz ve bire bir bağlantılarınız akılda kalacak. Luna ayrıca düzensiz Uranüs ile uyum sağlayacak ve bu, alışılmadık bir rotayı seçeceğiniz anlamına gelse bile, karışıma bir kendiliğindenlik ve beklenmedik isyan katmanı ekleyecektir. Bununla birlikte, büyük olasılıkla sezgisel ve mantıklı zihinleriniz arasında parçalanmış olduğunuz için, yakalama, ayın karesinden güneşe doğru potansiyel olarak kaynaklanabilir.


Aslan Burcu

7 Haziran 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne istediğin konusunda ciddisin ve daha azına razı olmayacaksın Leo. Kendinizi arkanıza yaslayın, çünkü bugünün Başak burcundaki ilk dördü ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizi ateşleyecek, bu da sadece enerjinizi topraklamakla kalmayıp aynı zamanda pratik çözümlere de baktığınız anlamına geliyor. Bununla birlikte, günümüzün tek eğri küresi, potansiyel olarak ayın düzensiz Uranüs’e olan üçgeninden kaynaklanabilir, çünkü büyük olasılıkla serbest kalma dürtüsünden geleneksel olmayan zevklere düşkün olma arzusuna kadar her şeyi tetikleyecektir. Her zaman olduğu gibi, özellikle Uranüs de ilişki sektörünüzü yönettiğinden, beklenmeyeni bekleyin.


Başak Burcu

7 Haziran 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hareket ediyorsun Başak. Örneğin, bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, bugünün burcunuzdaki ilk dördün ay, yolculuğunuzda bir sonraki adımlarınızla ilgili netlik ve ivme getirecek. Ayrıca, ayın aynı anda özgürlüğü seven Uranüs ile uyumlu olacağı düşünülürse, süreçte ani bir karar verme ihtimaliniz var. Bu, diğerleriniz tüm bunların heyecanını yaşarken, her zamanki tipiniz olmayan birine karşı hisler yakalama olasılığınız daha yüksek olduğu anlamına gelir. Kutunun dışında ne kadar çok olursa, bunun için gitme olasılığınız o kadar yüksek olur.


Terazi Burcu

7 Haziran 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yükünü kaldır, Terazi. Bugünün ilk dördün ay, kapalı onikinci evinize, rüyalara, bilinçsiz kalıplara ve perde arkasındaki her şeye dokunacak, bu da muhtemelen enerjinizi geri çağırdığınız ve şifa yolculuğunuza öncelik verdiğiniz anlamına geliyor. İster tek başınıza, ister başka bir önemli kişiyle olsun, günümüzün ay ile asi Uranüs arasındaki elektrik üçgeni (birleşmelerden oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla) beklenmedik olduğu kadar heyecan verici de olabilir. Daha zorlu bir notta, güneş, ay ile yüzleşecek ve iç gözlem ve merakınızı şımartma arzunuz ile ufkunuzu keşfetme arzunuz arasında sürtüşme yaratacaktır.


Akrep Burcu

7 Haziran 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Konfor alanınızın dışına çıkmaktan korkmayın Akrep. Örneğin, ister aşık olun, ister flört edin veya özel birine aşık olun, bugünün metodik Başak burcundaki ilk dördün ayı, deneysel onbirinci evinize, topluluk meselelerine ve bireysel özgürlüğe ivme ve netlik getiriyor. Sosyal medya veya geniş ağınız üzerinden birine aşık olmak mı? Ay sonunda ilişki sektörünüzde özgürlüğü seven Uranüs ile uyumlu hale geleceği için şaşıracaksınız. Bu da aşk hayatınızda kendiliğindenliği ve özgürlük dürtüsünü tetikleyecektir, bu da zaten bağlı olanlarınız için biraz zorlayıcı olabilir.


Yay Burcu

7 Haziran 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Profesyonel yaşamınızda işler ısınmaya devam ediyor, bu da kişisel duygularınızı bir kenara bırakma olasılığınız daha yüksek olduğu anlamına geliyor Yay. Bu nedenle, ister bekar olun, ister aşık olun ya da zaten romantik bir ilişki içinde olun, duygusal ve fiziksel gerçekliğiniz arasında bir denge geliştirmeniz sizin için önemlidir. Bu özellikle, günlük yaşamınızda kaos yaşama olasılığınız daha yüksek olduğundan, sorumlu günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili altıncı eviniz aracılığıyla asi Uranüs’ün Ay’ın elektriksel üçgen açısını göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Daha parlak bir notta, Mars, Koç burcunda cızırdamaya devam ediyor, bu süreçte tutkularınızı takip etmeniz ve kalbinizi açmanız için size ilham veriyor.


Oğlak Burcu

7 Haziran 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, yepyeni bir yolculuğun eşiğindesin ama adım atmak sana kalmış. Bu, özellikle bugünün Başak burcundaki ilk dördün ayının, genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölge ile ilgili egzotik dokuzuncu evinize netlik ve ivme getireceği düşünüldüğünde geçerlidir, yani, haber için beklediğiniz bir fırsat varsa, gelebilir. beklenmedik bir şekilde. Ne de olsa ay, süreçte (aşk, tutku ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla) ara sıra Uranüs ile uyumlu hale gelecek, bu nedenle romantik duygular çok iyi dahil olabilir. Bununla birlikte, zaten romantik olarak bağlıysanız, bazı sarsıntılar olabilir.


Kova Burcu

7 Haziran 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu bağlantıyı bir sonraki aşamaya taşımaya hazır mısın Kova? Hala romantik bir bağlılık hakkında derin düşünceler içindeyseniz veya belki de tüm seçeneklerinizi düşünüyorsanız, bunların hepsi bugünün Başak burcundaki ilk dördündeki ayı sayesinde. İyi haber şu ki, hayatınızın bu alanında, özellikle de romantik bir bağlantının başlangıç ​​aşamalarında olanlarınızda netlik ve ivme bekleyebilirsiniz. Luna ayrıca, asi gezegen hükümdarınız Uranüs ile uyum sağlayacak ve karışıma bir kendiliğindenlik ve alışılmadıklık katmanı ekleyecektir. Bu, duygularınızı ifade ederek potansiyel bir olasılığı hazırlıksız yakalamak kadar basit bir şey olabilir.


Balık Burcu

7 Haziran 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Her ilişki devam eden bir çalışmadır, sizinki bile, Balık. Ve bu daha “aslında” olamazdı, çünkü bugünün Başak burcundaki ilk dördü, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli şeylere açıklık ve ivme getirecek. Merkür (Başak’ın göksel hükümdarı) aynı zamanda Boğa’da gerileme sonrası gölge evresindedir, bu da bu süre zarfında önemli konuşmaların da gözden geçirilmek üzere ortaya çıkması gerektiği anlamına gelir. Göğsünden çıkarman gereken bir şey var mı? Ayın aynı zamanda iletişim sektörünüzde devrim yaratan isyankar Uranüs ile aynı anda uyum sağlayacağını unutmayın. İlk başta beklenmedik gibi görünse de, sonraki adımlarınızda netleşiyorsunuz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.