Günlük Aşk Burç Yorumları 23 Haziran 2022

23 Haziran Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 23 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

23 Haziran 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, olması gerektiği gibi rahatını bir öncelik haline getiriyorsun. Bu, özellikle ayın şehvetli Boğa burcuna geçişi ve konfor, finans ve değer sistemlerinden oluşan ikinci eviniz düşünüldüğünde geçerlidir. Bunu söyledikten sonra, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, Ay’ın Yengeç’teki güneşle bağlantısı, toprak ve su elementlerinin kombinasyonu göz önüne alındığında, aynı derecede tamamlayıcıdır. Bununla birlikte, duygusal istikrarınıza daha fazla odaklanıyorsunuz ve hak ettiğinizden daha azına razı olmak üzere değilsiniz.


Boğa Burcu

23 Haziran 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbini özür dilemeden koluna taktığın günlerden biri, Boğa. Bekar? Ay burcunuzda parıldadığında, yalnızca duygusal istikrarınıza öncelik vermekle kalmıyor, aynı zamanda daha şefkatli ve empatiksiniz. Sezginize gelince, duru farkındalığınıza dokunduğunuzu söylemek güvenlidir, bu nedenle özel kişinizle ilgili aldığınız mesajlardan şüphe etmeyin. Güneş aynı zamanda ayla da uyumlu olacak ve bu da sizi gerçeğinizi söylemeye ve kalp alanınızı açmaya teşvik edecek.


İkizler Burcu

23 Haziran 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı arkadaşınızdan yağmur çeki isteyin, İkizler. Ayın Boğa’ya girmesine ve kapalı onikinci evinize, rüyalara, gizli gündemlere ve perde arkasındaki her şeye ek olarak, özellikle Merkür’ün burcunuzdan geçişi ile birlikte çok fazla düşünüyor ve yansıtıyorsunuz. Bununla birlikte, özel biriyle bağlantı kurma ve/veya zaman geçirme havasında değilseniz, cesaretiniz kırılmasın. Aksine, güneş ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinize enerji vermeye devam ederken, ay ile bağlantı kuracak ve beş duyunuza uyum getirecektir. Enerjinizi şarj edin. Yani, elbette, şarj edin.


Yengeç Burcu

23 Haziran 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinizi ifade edin ve alışılmadık meraklarınızı şımartın, Yengeç. Güneşin size enerji vermesine ve sizi canlandırmasına ek olarak, ay (göksel hükümdarınız) Boğa ve onbirinci dernekler, topluluk işleri ve bireysel özgürlük evinizde parlayacak. Genişletilmiş ağınızdaki birine aşık mı oluyorsunuz? İster işyerinde ister bir arkadaşınızın arkadaşında olsun, Merkür’ün İkizler’deki yolculuğu potansiyel olarak sizi ve/veya özel birinin yarım kalmış iş duygularını doğrulayabilir. Bununla birlikte, her iki enerjinin birleşimi yine de sizin lehinize çalışacaktır. Meydan okuma? Statükoya rağmen özgünlüğünüze sadık kalın.


Aslan Burcu

23 Haziran 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hedeflerin konusunda kararlısın, ilham alıyorsun ve ısrarcısın, Leo. Kimi kandırıyoruz? Bu, genellikle içinde bulunduğunuz enerji türüdür, ancak bu zamanda özellikle kişisel ve profesyonel konularla meşgulsünüz. Bu, özellikle Ay’ın Boğa burcuna geçişi ve dünyadaki otorite, kariyer ve itibar ile ilgili otoriter onuncu eviniz düşünüldüğünde geçerlidir. Her ne kadar aşk ve romantizm söz konusu olduğunda, bu sadece sizi liderliği almaya daha yatkın kılmakla kalmaz, aynı zamanda süreçte biraz muhafazakar ve geleneksel hale getirir. Daha bilinçaltı bir notta, güneş (göksel cetveliniz) de ay ile uyum sağlayacak ve karışıma sezgisel bir katman ekleyecektir.


Başak Burcu

23 Haziran 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün kız kardeşiniz Boğa burcuna giriyor ve macera, genişleme ve inanç sistemlerinden oluşan geniş dokuzuncu evinize duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor, ancak dahası var. Ayın haritanızın bu alanı boyunca yaptığı yolculuğun ortasında, dernekler, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlükle ilgili onbirinci eviniz aracılığıyla ay güneşle uyum içinde olacaktır. Başak, belki spontane bir kaçamağa gidiyorsunuz ya da sadece akranlarınızla kaynaşmayı bir amaç haline getiriyorsunuz. İyi haber şu ki, en iyi hayatını yaşıyorsun ve potansiyel talipler üzerinde büyüleyici bir izlenim bırakıyorsun. Mutluluğunuzun peşinden gidin, o sizi aşka götürecektir.


Terazi Burcu

23 Haziran 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Vahşi tarafta bir yürüyüşe çık Terazi. Ayın şehvetli Boğa burcuna girmesiyle ve seks, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizle birlikte, odak noktanız muhtemelen rastgele tavizler ve anlaşmalardan yoğunlukla dolu bağlantılara ve ruh bağlarına kayacaktır. Göksel yöneticiniz Venüs – ki aynı zamanda Boğa’nın da yöneticisidir – İkizler ve egzotik dokuzuncu kendinizi keşfetme evinizde parıldasa da, kesin olan bir şey var: Ciddi bir seyahat tutkunuz var. Ve dolaşma arzusunun ötesine geçtiğini söyleyelim. Bugün merakınızı gidermekten çekinmeyin.


Akrep Burcu

23 Haziran 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En son ne zaman sen ve sevgilin romantik bir kaçamak yaptın ya da en azından dolaşmak ve keşfetmek için biraz zaman ayırdın, Akrep? Güneşin dokuzuncu genişleme evinize enerji vermesine ve canlanmasına ek olarak, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla Boğa burcundaki ay ile uyum içinde olacaktır. Şu anda Bay veya Bayan Doğru’yu arıyorsanız, bu, sizden uzakta olan veya belki de farklı bir geçmişe sahip biriyle bağlantı kurma fırsatını önerebilir. Anahtar, açık fikirli olmaktır.


Yay Burcu

23 Haziran 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar ya da zaten romantik bir şekilde bağlı, bugünün astro-havası sizi bir adım geri atmaya ve mevcut bağlantılarınızda şeyleri yeniden değerlendirmeye çağırıyor, Yay. Örneğin, bildiğiniz gibi, ay birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi yönetir. Ancak, şifa, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili sorumlu altıncı evinizden geçiyor olacak. Bunu söyledikten sonra, şu anda bire bir bağlantılarınızın ayrıntılarına daha yakından bakmanız gerekebilir. Bununla birlikte, diğer Okçular, tatlı turtanızla verimli bir yetişkinlik günü seçebilirler. Uzlaşma her şeydir.


Oğlak Burcu

23 Haziran 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, güneş, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi yönetiyor, ancak şu anda taahhütlü yedinci evinize, anlaşmalara, uzlaşmaya ve diğer önemli evlere enerji veriyor. Romantik bir ortaklığı bir sonraki seviyeye taşımaya hazır mısınız? Bu, aşka daha fazla zaman ayırmanız için yeterli bir neden değilmiş gibi, güneş, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Boğa burcundaki şehvetli bir ay ile eş zamanlı olarak uyumlu hale gelecek. yalan söylemeyeceğim; bu oldukça bayık yakışır. Ve Venüs, altıncı sorumluluk evinizi ve günlük yaşam tarzınızı göz kamaştırırken, bazılarınız beklenmedik bir şekilde işyerinde aşkı bulabilir.


Kova Burcu

23 Haziran 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, eğer sessiz kalma havasındaysanız, sezginizi takip edin. Bu, özellikle Ay’ın Boğa’daki yolculuğu ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü ev, aile ve en içteki duygular düşünüldüğünde geçerlidir. Önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi olan güneş, ayrıntılar ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı evinizde parıldasa da, bazılarınız kendi akrabalarınız olmasa da diğer önemli akrabalarınızla kaliteli zaman geçirmeyi tercih edebilir. Şu anda istikrarınıza oldukça odaklanmış durumdasınız.


Balık Burcu

23 Haziran 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, eğlence dolu beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme evinizin üzerinde parlamaya devam ederken, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Boğa burcundaki ay ile uyum içindedir. Balık, özel birini her zamankinden daha fazla düşünüyorsan, işler yoluna girmeye başlamak üzere. Bu, özellikle Mars’ın Koç burcundaki cızırtılı yolculuğu ve konfor, finans ve değer sistemlerinden oluşan ikinci eviniz düşünüldüğünde geçerlidir. Kendinden emin, cesur ve her zamanki gibi tutkulusun. Bekar ya da çoktan alınmış, aşk bugün havada.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.