Günlük Aşk Burç Yorumları 20 Haziran 2022

20 Haziran Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 20 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Yengeç Burcu

20 Haziran 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sezgileriniz bugünün aksiyon dolu astro-havası altında fırlayacak, bu yüzden liderliği almaktan korkmayın, Yengeç. Bu, özellikle sizin otorite duygunuz söz konusu olduğunda geçerlidir, çünkü Merkür şanslı Jüpiter (bolluk, genişleme ve refah gezegeni) ile uyum içinde olacak ve hepsi bilinçsiz kalıplardan oluşan onikinci evinizde parıldarken. Bunu söyledikten sonra, ister bekar olun, ister romantik olarak bağlı olun, içsel bilgeliğiniz tarafından sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz. Asıl soru şu: ona güveniyor musun? Ay’ın Balık burcundaki Neptün ile de kavuşum yapacağını ve sizi korkularınızı ve şüphelerinizi evrene teslim etmeye çağıracağını unutmayın.


Aslan Burcu

20 Haziran 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aslan, ay rüya gibi Balık burcunda ve seks, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz ile sona ermeden önce, Luna Neptün ile güçlerini birleştirecek ve bu da bir fantezi ve sınırsızlık katmanı ekleyecektir. Özel kişiyle ne kadar iyi tanışmış olsanız da, her zamankinden daha açık olduğunuz için bu zamanda enerjinizi korumanız çok önemlidir. Daha parlak bir notta, Merkür, enerji vermek kadar ilham verici olabilen Jüpiter ile bağlantı kuracak. Bekar veya evli, bazılarınız önemli biriyle seyahat edebilir veya belki de yurtdışındaki biriyle bağlantı kurabilir.


Başak Burcu

20 Haziran 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün capcanlı gökyüzünde kendinize olan güveniniz tavan yapacak, Başak. Ve şu anda bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, ne kadar yasak ve/veya tabu olsa da liderliği ele alma ve mutluluğunuzun peşinden gitme olasılığınız daha yüksektir. Her ne kadar göksel yöneticiniz Merkür’e ek olarak, geniş Jüpiter ile uyum içinde (sekizinci samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklar aracılığıyla), ay aynı zamanda Neptün ile güçlerini birleştirecek ve bu da sırayla bir şefkat ve büyü katmanı ekleyecektir. bire bir bağlantılarınızdan sözleşmeli anlaşmalarınıza kadar her şey. Bununla birlikte, birleştirme uğruna önemli ayrıntıları göz ardı etme olasılığınız daha yüksek olduğundan, taahhütte bulunmadan önce ince yazıları okuduğunuzdan emin olun.


Terazi Burcu

20 Haziran 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İyiliğinize ne kadar öncelik vermeye devam ederseniz, kişisel yaşamınızda o kadar başarılı olacaksınız, Terazi. Bu özellikle, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinin altıncı evi aracılığıyla ayın sınırsız Neptün’e yakınlığı düşünüldüğünde doğrudur, ancak burada bitmez. Luna, aynı anda gezegen yöneticiniz Venüs ile bağlantı kuracak ve romantik alışverişlerinizden günlük ortamınıza kadar her şeye uyum sağlayacak ve denge getirecek. Bazılarınız işyerinde birilerine karşı hisler besleyebilir. Tüm yumurtalarınızı tek bir sepete koymadan önce bu potansiyel randevunun değerini düşünmek için bir dakikanızı ayırın.


Akrep Burcu

20 Haziran 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Her türden konuya ilgi duyuyorsunuz ve tatlı arkadaşınızla mesajlaşmıyorsanız, bu sırada çok fazla düşünme şansınız var, Akrep. Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bu özellikle günümüzün meraklı Merkür-Jüpiter sekstilini göz önünde bulundurarak doğrudur, çünkü samimi sekizinci cinsellik evinizi ve günlük altıncı durum tespiti evinizi harekete geçirecektir. Olduğu gibi, ay, romantik beşinci eviniz aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme yoluyla rüya gibi Neptün ile güçlerini birleştirecek, bu nedenle sınırsızlık ve umutsuz romantizm neredeyse kaçınılmaz. Hedeflerinizi gözden kaçırmayın.


Yay Burcu

20 Haziran 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Metin mesajlarını kontrol et, Yay. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, sadece günümüzün hareketli astro-havasında flört etme olasılığınız daha yüksek değil, aynı zamanda normalden daha konuşkansınız. Örneğin, Merkür her gün aynı zamanda güneş sistemindeki en büyük gezegen olan şanslı gezegen hükümdarınız Jüpiter ile uyum içinde değildir. Bunu söyledikten sonra, sesiniz ve görüşleriniz, etkileşimleriniz gibi hayatın kendisinden daha büyük olacaktır. En iyi kısım? Ay kavuşumu Neptün ile, sonraki adımlarınız konusunda da her zamanki gibi sezgiselsiniz. İç pusulanız sizi doğru yola yönlendirecektir.


Oğlak Burcu

20 Haziran 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, ördeklerini arka arkaya alıyorsun. Yine de kafanızı kurcalayan bazı belirsizlikler var. Örneğin, ister bekar olun ister romantik bir şekilde bağlı olun, ayın sınırsız Neptün’e olan yakınlığı, romantik alışverişlerinizden olağan düşünce sürecinize kadar her şeye bir şefkat ve empati katmanı ekler. Bununla birlikte, ay aynı zamanda ilişki sektörünüzü de yönettiğinden, birçoğunuz bu zamanda belirli bir bağlantı hakkında emin olamayabilirsiniz. Sonra tekrar, Luna bu süreçte tatlı Venüs ile bağlantı kuracak, bu yüzden doğru olduğunu bildiğiniz şeyi inkar etmeyin. Hiçbir şey kalbinin arzularının peşinden gitmeni engelleyemez.


Kova Burcu

20 Haziran 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk ve romantizm algınız önemli bir dönüşümün ortasında, ancak bu, hak ettiğinizi bildiğiniz şeyi elde etmenizi engellemiyor, Kova. Nitekim, bugünün tatlı Merkür-Jüpiter sekstilini göz önünde bulundurursak, flört etmek için birçok fırsat olacak. Bununla birlikte, yakalama, potansiyel olarak ayın zor Neptün ile – benlik saygısı, değer sistemleri ve güvenlik duygusundan oluşan ikinci eviniz aracılığıyla – sadece gitmek yerine kendinizi sorgulamanız daha olası olduğundan kaynaklanabilir. Kim olduğunu hatırla.


Balık Burcu

20 Haziran 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün her şeyi kapsayan gezegensel yöneticiniz Neptün ile çarpışacak ve aurik alanınızı mistik frekanslar ve çekici titreşimlerle süsleyecek, ancak burada bitmiyor. Balık, gerçek şu ki, bugünün rüya gibi gökyüzü altında her zamanki gibi baştan çıkarıcısınız, bu yüzden bu lezzetli astro-havanın boşa gitmesine izin vermeyin. Ne de olsa, değişken sularınızda yüzmeye ek olarak, ay aynı anda üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla tatlı Venüs ile bağlantı kuracak. Bunu söyledikten sonra, bu kişilerarası alışverişlerinize, iletişim tarzınıza ve düşünce sürecinize biraz fazladan bir şeyler ekler. Sen güçlü bir manifestosun, bu yüzden bunu akıllıca kullan.


Koç Burcu

20 Haziran 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün Neptün ile güçlerini birleştirecek ve bire bir ortaklıklarınızdan potansiyel beklentilere kadar her şeye rüya gibi bir fantezi, romantizm ve şefkat tonu katacak. Koç, perde arkasındaki her şeyin bilinçsiz onikinci evindeki konumunu göz önünde bulundurarak, bu son derece ruhsal geçişin hayranı olabilir veya olmayabilirsiniz. Ancak, bugünün rüya gibi gökyüzü altında deneyimleyeceğiniz bilinçaltı sükûnete ek olarak, Merkür aynı zamanda burcunuzda Jüpiter ile uyum sağlayacak, bu da size enerji verecek ve kalpten konuşmanız için size ilham verecek. Luna, romantik Venüs ile de uyum sağlayacak, o halde sevilmeyecek ne var?


Boğa Burcu

20 Haziran 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geri verme ve topluluğunuzda daha fazla bulunma arzunuz çok şey anlatıyor Boğa. Ayın Neptün ile kavuşumunun yanı sıra, Luna, sabit bölgenizde parıldarken, gezegen hükümdarınız Venüs ile uyum içinde olacaktır. Bunu söyledikten sonra, sadece akranlarınız, arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız üzerinde bir izlenim bırakmıyorsunuz, aynı zamanda rol üzerindeyken de bakıyorsunuz. En iyi kısım? Merkür ayrıca sezginizi yükselten ve farkındalığınızı genişleten şanslı Jüpiter’e seksen yapacak. Sesini kullanmaktan ve doğruyu söylemekten korkma.


İkizler Burcu

20 Haziran 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Diğer ufukları keşfediyorsun ve bu süreçte şansını mesaj atıyorsun, İkizler. Belki de onbirinci dernekler, topluluk işleri ve sosyal medya eviniz aracılığıyla gezegen yöneticiniz Merkür ve şanslı Jüpiter arasındaki günümüzün ışıltılı altmışlık açısının bir birleşimidir. Sadece her zamanki gibi kendinden emin hissetmekle kalmıyor, aynı zamanda en özgün benliğiniz olarak cesur bir ifade veriyorsunuz. Ve bu, romantik hayranlarınızı ve potansiyel beklentilerinizi şaşırtmak için yeterli neden değilmiş gibi, ay, onuncu otorite eviniz, kamusal kişiliğiniz ve dünyadaki itibarınız aracılığıyla çekici Neptün ile göz alıcı bir kavuşum yapacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.