Günlük Aşk Burç Yorumları 2 Haziran 2022

2 Haziran Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 2 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

2 Haziran 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel konfigürasyon size birçok olasılık sunar. Bazıları hoşunuza gidebilir, ancak diğerleri sizi esneme bırakacaktır. Partnerinizle yaptığınız ve oldukça açıklayıcı olabilecek tartışmaları beğenebilirsiniz, ancak doğanızı değiştirmeniz veya olduğunuzdan farklı olmanızın istenmesi hoşunuza gitmeyebilir. Cevap vermeden önce dikkatlice düşünün. Kendinizi bir tür sözlü karışıklığa sokuyor olabilirsiniz.


Boğa Burcu

2 Haziran 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevdikleriniz boş boş boş boş dolaşırken, ellerinizle olumlu bir şeyler yapmak için iyi bir zaman. Göksel enerji her türlü tartışmayı, dedikoduyu, derin düşünceyi ve felsefi tartışmayı teşvik eder. Bu bir noktaya kadar iyi olsa da, fazlası sizi kaçmak için çaresiz bırakabilir. Yapacak bir şeyiniz veya gidecek bir yeriniz varsa, kendinizi saatlerce can sıkıntısından kurtarabilirsiniz.


İkizler Burcu

2 Haziran 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantizm, günümüzün oyundaki yönü ile entelektüelleşiyor. Belli ki konuşacak ve düşünecek çok şey var. Hafif, düşündürücü konulardan bahsetmek ile daha dünyevi şeylerden bahsetmek arasında bir fark var gibi görünüyor. Anlam önemlidir, yani ikiniz de tam olarak ne demek istediğinizi anlayabilirseniz, iyi bir gün geçirmiş olacaksınız. Beyin hücreleri duruma bakmak istediği için çok fazla hareket beklemeyin.


Yengeç Burcu

2 Haziran 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu, kulptan uçmanın kolay olduğu türden bir gündür. Gezegensel açı, sizi rahatsız eden şeyler konusunda sabırlı olmanın zor olduğunu gösterir, özellikle de size yakın birini ilgilendiriyorsa. Madalyonun diğer yüzü ise, eğer zor bir şey söylemeniz gerekiyorsa, bugün gizli güçleri ve kaynakları çağırabileceğinizi gösteriyor. Bir seçeneğin var.


Aslan Burcu

2 Haziran 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçekten o kadar da önemli olmayan bir şeyi büyük bir sorun haline getirmeyin. Biraz kararlılık ve iyi bir mizah kullanarak sorunun köküne inmeye çalışabilirsiniz. Bugünün gezegensel konfigürasyonu, ortaklarla uğraşırken hayal gücünüzün sizden kaçma ihtimalinin olduğunu gösteriyor, bu yüzden gerçekten ne söylediğinizin veya yaptığınızın farkında olun.


Başak Burcu

2 Haziran 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mevcut gezegensel konfigürasyondan gelen oldukça sinirli enerji tarafından bugün biraz tehdit altında hissedebilirsiniz. Siz veya eşiniz yanlış yolda inerseniz, o katı pişmiş kabuğun içine çekilebilirsiniz. Aşırı gerginlikten kurtulmak için gün başlamadan önce biraz egzersiz yapmak veya koşuya çıkmak iyi bir fikir olabilir.


Terazi Burcu

2 Haziran 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün sahip olduğunuz güç duygusunun tadını çıkarabilirsiniz, ancak diğer insanların üstün komutlarınıza verdiği tepkileri değil. Oluşmakta olan gezegensel konfigürasyon, özellikle yemek özellikle sıcak veya kremsi ise, partiler veya toplantılar için elverişli olmayabilecek altta yatan bir tahriş akımı olduğunu gösterir – yenmek yerine fırlatılma eğilimi olabilir.


Akrep Burcu

2 Haziran 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göksel konfigürasyon, kediyi güvercinlerin arasına koyacak, özellikle de kedi bıktığı ve kavga aradığı için değil. Bu, biraz çekişmeli herhangi bir şeye temkinli yaklaşmak için iyi bir gün ve hassas bir nokta olan herhangi bir konuda sevdiklerinizi kasten kızdırmayın. Sonuçlar var ve sonra sonuçlar var – sadece iyilerini istiyorsun.


Yay Burcu

2 Haziran 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu, insanları memnun etmenin özellikle zor olduğu bir gün. Gülümsemede ne kadar ileri giderseniz gidin, önlerinde dans eder, harika yemekler pişirir veya aynı anda akşam yemeğini servis ederken başınızın üstünde durursanız, yine de şikayet edeceklerdir. Sevdiğiniz kişi de ekstra kritik olabilir. Kendiniz, zaaflar ve diğerleri olmak en iyisi olabilir, çünkü diğerleri kesinlikle hatalarını gizlemiyor.


Oğlak Burcu

2 Haziran 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Belirli bir romantik ilişkinin sona ermesini istiyorsanız, günün gezegen sıralaması, büyük bir tepkiyi tetiklemek için eşinizin davranışındaki yalnızca küçük bir hata hakkında yorum yapmanız gerektiği anlamına gelir. Bundan sonra, onlara bir tutum sorunu olduğunu söyleyebilir ve dışarı çıkabilirsiniz. İyi arkadaş kalmak istiyorsanız, enerjiyi olumluyu vurgulamak için kullanın.


Kova Burcu

2 Haziran 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün senin patavatsız olma kapasiten, sadece diğer insanların aynı derecede kaba olma yetenekleriyle eşleşiyor. Gezegensel konfigürasyon, konuşmaya ihtiyacı olan biriyle rekoru kırmak için her fırsatınız olduğunu gösterir. Bu kalıcı bir ilişkiyle ilgiliyse, ne kadar erken olursa o kadar iyi. Sadece hafif bir flörtse, belki de plağı tamamen kaldırıp başka bir melodi çalmanın zamanı gelmiştir.


Balık Burcu

2 Haziran 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zodyaktaki en sağlam ve güvenilir kişi olan siz bile, ara sıra boş günleriniz olur. Günümüzün gezegensel konfigürasyonu, biraz dikkat gerektiren bir şeyi değiştirme şansınız olduğunu gösteriyor. Bu, partnerinizi ilgilendiriyorsa, nasıl yürüdüğünüze dikkat etmelisiniz. Zemin kaygan ve herhangi bir kaza istemiyorsunuz. Ne söyleyeceğinizi nasıl söylediğiniz çok önemlidir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.