Günlük Aşk Burç Yorumları 10 Haziran 2022

10 Haziran Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 10 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

10 Haziran 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Titreşimler bugün normalden daha yoğun geliyorsa, sadece siz değilsiniz Koç. Aslında, Ay Terazi’de sona ermeden ve taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar ve diğer önemli evlerinizden önce, Luna dönüştürücü Plüton ile karşı karşıya gelecek ve bağlantınızın dinamiği ile kontrolü ele alma arzunuz arasında sürtüşme yaratacaktır. Ayrıca Merkür, özellikle konuşmalarınız ve ani değiş tokuşlarınız konusunda işleri yoğunlaştırmaya devam eden Plüton ile uyumlu hale gelecek. Zihniniz nüfuz edici ve güçlüdür, bu yüzden sözlerinizi akıllıca kullanın. Daha parlak bir notta, ay, gerçekliğinizde topraklanmanıza yardımcı olarak yapılandırılmış Satürn ile uyum sağlayacak.


Boğa Burcu

10 Haziran 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Durumun büyük resmine bakıyorsun, Boğa. Her ne kadar seçeneklerinizi keşfetmeye ve diğer bakış açılarını değerlendirmeye ek olarak, bugünün için için yanan Merkür-Plüton üçgeni, duygusal olarak yüklü olduğu kadar eşit derecede açıklayıcıdır. İster şoke edici bir aydınlanma, ister bir sevgiliyle yapılan aydınlatıcı bir konuşma yüzünden olsun, bir şeyler yeniden yüzeye çıkacak ve ilişkinizde katalizör görevi görecektir. Ay aynı zamanda güçlü Plüton ile yüzleşecek, özgürlük arzunuza karşı önceki taahhütlerinize yönelme konusunda sürtüşme ve güç mücadeleleri yaratacak. Bu kadar çok şey varken dengenizi korumak zor, ama sebat etme gücünüz var.


İkizler Burcu

10 Haziran 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göksel yöneticiniz Merkür, bugün için için yanan Plüton ile uyumlu olacak ve sekizinci samimi birliktelik evinizin yanı sıra bilinçsiz kalıplardan oluşan on ikinci evinize vurgu yapacak. Yani, ister aşık olun, ister bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olun, romantik bağlantınız hakkında bir aydınlanma yaşıyor olabilirsiniz. İşleri bir sonraki seviyeye taşımaya hazır mısın, İkizler? Bir karar etrafında dans ediyorsanız, bu güçlü sinerji sizi bu yolculuğun bir sonraki aşamasına fırlatabilir. Neyse ki, Ay’ın Terazi’deki yolculuğunun ortasında Luna, Satürn ile uyum sağlayacak ve bu da enerjinizi topraklamanıza yardımcı olacak.


Yengeç Burcu

10 Haziran 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Terazi ve dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız üzerinden yolculuğunu tamamlamadan önce, ilişki sektörünüzde Plüton ile yüzleşecek ve bağlılığınızın temeli ile duygusal istikrarınız arasında sürtüşme yaratacaktır. Yengeç burcu, diğer önemli kişiyle yaşıyorsanız veya belki de birbirinizin ailesini tanıma sürecindeyseniz, güç mücadelelerinden ve genel olarak dramadan uzak durun. Astro-hava durumu, ister sosyal ister akrabalar açısından olsun, ortaklığınızı çevreleyen toplulukları çevreleyen temalara muhtemelen ışık tutacaktır. Merkür üçgeni Plüton da ateşe biraz yakıt katacaktır, bu yüzden sözlerinizi akıllıca kullanın.


Aslan Burcu

10 Haziran 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay’ın uyum arayan Terazi ve iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan üçüncü eviniz aracılığıyla yaptığı yolculuğun ortasında, dönüşen Plüton ile karşı karşıya gelecek ve bu da dinamik ortama bir duygusal yoğunluk katmanı ve belki de bir miktar kararsızlık katacaktır. senin günün. Leo, birine aşıksan, bazı şeyleri fazla düşünmekten kaçınmaya çalış. Alakalı bile olmayan gerçeklerle kendinize aşırı yüklenme olasılığınız daha yüksektir. Luna, aynı zamanda boğucu olduğu kadar aynı derecede topraklayıcı olabilen ilişki sektörünüzde görev yöneticisi Satürn ile de uyumlu olacaktır. Yine, tüm ağırlığı omuzlarınızda taşımanıza gerek yok.


Başak Burcu

10 Haziran 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göksel hükümdarınız Merkür, bugün güç merkezi Pluto ile uyum içinde olacak, bu da sadece bilgi almak için istekli olmadığınız, aynı zamanda teslimatınız konusunda da inanılmaz derecede açık sözlü olduğunuz anlamına geliyor. Hakkında konuşmak istediğin bir şey var mı, Başak? Bazılarınız romantik bir bağlantıya farklı bir perspektiften bakmaya başlayabilir. Başka bir notta, ay, konfor bölgenizde kalma arzusu ile için için yanan arzularınıza yenik düşme arasında gerilim yaratan güç merkezi Pluto ile kare olacak. Luna ayrıca, enerjinizi topraklamanıza ve iyice iletişim kurmanıza yardımcı olabilecek Satürn ile uyum sağlayacaktır.


Terazi Burcu

10 Haziran 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygularınız içindeyseniz, cesaretiniz kırılmasın, Terazi. Ne de olsa, ay burcunuzda kapanmadan önce için için yanan Plüton ile çarpışacak ve bu da duygularınızı yoğunlaştıracak. Bununla birlikte, daha küstah bir notla, şu anda çılgınca ilgi çekici ve gizemli bir şekilde çekicisiniz. Bu yeterli değilmiş gibi, anlayışlı Merkür, seks, birleşme ve işbirliklerinden oluşan sekizinci evinizden geçerken tabu seven Plüton ile uyum sağlayacak. Bunu söyledikten sonra, ister bekar olun, ister romantik bir şekilde bağlı olun, açıklayıcı ve/veya duygusal olarak yüklü sohbetlere katılma olasılığınız daha yüksektir. Her şey senin en yüksek iyiliğin için.


Akrep Burcu

10 Haziran 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar, aşık ya da zaten romantik bir ilişki içindesin, içe dönmeye ve biraz iç gözlem yapmaya çağrılıyorsun, Akrep. Bu özellikle Ay’ın Terazi’deki yolculuğunu ve bilinçsiz onikinci evinizi, rüyalarınızı ve perde arkasındaki her şeyi göz önünde bulundurduğunuzda doğrudur, ancak her zaman olduğu gibi, burada bitmez. Luna, üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla modern hükümdarınız Pluto ile aynı anda karşı karşıya gelecek. Bunu söyledikten sonra, tepki gösterme olasılığınız daha yüksek olduğundan, değiş tokuşlarınızın arkasındaki ton konusunda dikkatli olmanız önemlidir. Sonra tekrar Merkür, Plüton ile de uyumlu hale gelecek, bu da tabularla dönen nüfuz edici konuşmaların neredeyse kaçınılmaz olduğu anlamına geliyor.


Yay Burcu

10 Haziran 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün gölge benliğinizle ortaksınız, Yay. Bununla birlikte, diğer önemli kişinin dolabındaki iskeletlerle yüzleşmenin ortasında (tersi değilse), süreçte muazzam miktarda büyüme gerçekleşir. Örneğin, Ay Terazi burcunda sona ermeden önce dönüştürücü Plüton ile karşı karşıya gelecek ve bu da özgürlük arzunuz ile size güvenlik getiren şey arasında sürtüşme yaratacaktır. Merkür’ün (bağlı yedinci ilişkiler evinizin göksel hükümdarı) Plüton’u üçgen yapacağını ve size havayı önemli bir diğeriyle veya karanlık tarafta temizleme fırsatı sunacağını ve onları suçüstü yakalayacağını unutmayın.


Oğlak Burcu

10 Haziran 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, bugünün astro-havası kişisel yaşamınızda bazı şeyleri sarsacak. Bu, özellikle Ay’ın Terazi’deki yolculuğunu ve dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hisleriniz düşünüldüğünde, burcunuzda Plüton’la olan karesinden bahsetmiyorum bile geçerlidir. Acı, kırgınlık ve öfke taşıyorsanız, bu zamanda yeniden yüzeye çıkması kaçınılmazdır, bu nedenle enerjinin gelmesine izin vermeniz önemlidir. Olduğu gibi, Merkür, Boğa ve beşinci aşk, tutku ve zevk evinizde parıldarken, burcunuzda Plüton ile uyumlu olacak. Ne kadar yasak veya tabu olursa olsun, kalbin kendisi için konuşur.


Kova Burcu

10 Haziran 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, kendinize ve özel birine karşı daha dürüst olmaktan ne kadar yararlanabileceğinize şaşıracaksınız. Bu arada, bugünün Terazi burcundaki ay – aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etmeyle ilgili beşinci eviniz aracılığıyla – güç merkezi Plüton ile karşı karşıya gelecek, ancak işi zevkle karıştırma havasında olmayabilirsiniz. Kendinize saklamayı seçtiğiniz şey, mevcut realitenizin bir yansımasıdır, bu yüzden ona çok sıkı tutunmayın. Daha parlak bir notta, ay, burcunuzdaki Satürn ile uyumlu olacak, enerjinizi topraklamanıza ve sonraki adımlarınızı sağlamlaştırmanıza yardımcı olacak.


Balık Burcu

10 Haziran 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sadece arkadaş olduklarına emin misin Balık? Ay (aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı) sekizinci eviniz aracılığıyla Terazi’de sona ermeden önce, Luna güç merkezi Plüton ile karşı karşıya gelecek ve tabunuzu keşfetme arzusu arasında sürtüşme yaratacaktır. Arzulara karşı önceki taahhütlerinize yönelme. Değişken bir su burcu olarak, arzularınız ve romantik ilgi alanlarınız söz konusu olduğunda şekil değiştirme olasılığınız daha yüksektir ve bu, şu anda dikkatinize sunulan bir şeydir. Merkür ayrıca Plüton ile üçgen açı yapacak ve ilişkiniz hakkında güçlü ifşaatları ön plana çıkaracak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.