Boğa Haftalık Burç Yorumları (27 Haziran – 3 Temmuz Haftası)

Boğa burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri, kim bilir-kim hakkında oldukça sahiplenici hissediyorsun. Resmi olarak çıkmıyor bile olabilirsin. Yine de, duygularınız derinlere iniyor. Trenin romantik raydan kıskanç raya bu kadar hızlı atlaması garip. Siz ikiniz bunun hakkında konuşmalısınız. Perşembe ve Cuma, hayallerin çılgın. Güzel, renkli, sakinleştirici. Bilinçaltınız size bir şey söylemeye çalışıyor olabilir. Ayrıca hayal gücünüzün aşırı hızda olması da mümkündür. Cumartesi ve Pazar, çok şey anlatan bir bilgi kucağınızda.


Boğa Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, kişisel iletişimi yöneten haritanızın bölümünü harekete geçiren Yengeç ayı ile başlar, bu da romantik olarak aramadan önce ruhsal olarak duygusal tatmin aramanız gerektiği anlamına gelir. Yeni ay güzel Venüs’e yaklaşırken, bu titreşimler özellikle dokunaklı olacak ve sizden öz-sevgi ve sağlıklı sınırlar uygulamanızı isteyecek. Hemen şimdi içeri girmek, önünüzdeki romantik yolunuza netlik getirmenize yardımcı olabilir, bu yüzden kendinizi düşünmek için sessiz bir zamanda kendinizi şımartma konusunda kendinizi kötü hissetmeyin. İletişimsel gezegen Merkür, Aslan ayı ile ittifak kurduğunda, hafta ortası ciddi bir hareket göreceksiniz.

Bu kozmik iklimin oyunlara tahammülü yok ve insanlar size kim olduklarını gösterecek. Aşkınız beklentilerinizi karşılamıyorsa, bunu büyük bir kırmızı bayrak olarak algılamalı ve hala yapabiliyorken dışarı çıkmalısınız. Artı tarafta, eğer doğru kişiyle takılırsanız, duygusal, fiziksel ve entelektüel alemlerde işler ısınabilir. Duygusal atılımlar yeni ayda tezahür edecek. Yakınlaşmayı umduğunuz biri varsa, dürüst ve şeffaf konuşmalar için yer açarken bu titreşimleri engelleri yıkmak için kullanın.


Boğa Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Satürn çalışma haftasına hazırlanın, Boğa.

27 Haziran Pazartesi gününden itibaren, Mars Koç’ta altmışlık Satürn geri giderken kariyer yolunuzla ilgili konularda harekete geçme sorumluluğunu üstlenmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Altmışlık, kariyerinizin yönlerinin nasıl kolaylaştırıldığı üzerinde daha fazla kontrol sahibi olduğunuzu varsayarak hayal kırıklıklarınız üzerinde çalışmanız için sizi teşvik ediyor. İtibarınız, mirasınız ve başarılarınızla gelgitleri lehinize çevirmek için daha fazla gücünüz var! Ancak bu, hırsınız doğrultusunda nasıl hareket ettiğinizle ilgili bir meseledir. Ertesi gün Yengeç burcundaki yeni ay altında önümüzdeki altı ay boyunca kariyerinizi olumlu yönde etkileyebilecek besleyici sohbetlere başlayabilirsiniz. Yeni ay, iş arkadaşlarınızla nasıl etkileşim kuracağınızı geliştirmeniz için sizi teşvik edecek ve bu da önemli bir fark yaratabilir! Neptün de Balık burcunda geri hareket ederken, ortak etkileşimlerinizi, iş arkadaşlıklarınızı ve hayallerinizi takip etmeyi planlamayı nasıl yaptığınız netleşebilir. Ancak bu netliğin bir bedeli olacak, çünkü şimdiye kadar rolünüzü nasıl oynadığınızı da görmeniz gerekecek. Ağ oluşturma ve profesyonel hedeflerinizi takip etme konusunda daha fazla sorumluluk almak için Neptün retrosunu akıllıca kullanın.


Boğa Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ihtiyacınız olan bilgilere erişiminiz var.

Hafta, 27 Haziran Pazartesi günü, Koç’taki Mars’ın Kova’daki Satürn’e ve itibar evinize altmış açı yapmasıyla başlıyor. Boğa, kariyerinizde ilerlemek veya pasif gelir yaratmanın yollarını bulmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte size rehberlik edecek bir akıl hocanız yoksa, biraz rol oynamanız gerekebilir. Kendinize bir milyarder borsacının veya çok başarılı bir işletme sahibinin sizin durumunuzda ne yapacağını sorun. Kariyerinize yeni bir perspektiften bakarak birçok ilginç fikir edinebilirsiniz.

28 Haziran Salı günü, Yengeç burcundaki güneş ve düşünce süreçleri eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Aynı zamanda yeni aydır. Kendinizi gerçekten değer verdiğiniz şeylerle yeniden hizalamak için iyi bir gün. Güvenlik, tanınma, büyüme veya başka bir yol olsun, sizin için neyin önemli olduğunu listelemek iyi bir fikirdir. Ardından günlük eylemlerinize bakın ve bu değerlerle uyuşup uyuşmadıklarını görün. Bugün, düşüncenizde yapacağınız bir değişiklik sizi doğru yola sokar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.