Boğa Burç Yorumları 9 Haziran 2022

Boğa burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 9 Haziran 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Haziran 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şimdi dışarı çıkıp bir aşk bağlantısı aramanın en iyi zamanı. Enerjiniz insanları çekmek için mükemmel ve en tatlı tatlıyla bile tatlı tatlı konuşarak içeceklerin parasını ödeyebilirsiniz.


9 Haziran 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geçmişte birinin garip davranışı olarak gördüğünüz şey aniden mantıklı gelmeye başlar.


9 Haziran 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Terazi ayı tutkulu Mars ve şifalı asteroit Chiron ile sert karşıtlıklar oluşturduğundan, bu sabah kendin tahmin etmeye başlayabilirsin. Haftanın başlarında tamamladığınız herhangi bir işi yapıbozuma uğratmaya başlarsanız, özellikle de bu eylemler değersizlik veya korku duygularından kaynaklanıyorsa, bu duygular felç edici hale gelebilir. Bu hantal hislerle boğuşmak yerine, yardım ve tavsiye için bir arkadaşınıza veya meslektaşınıza ulaşmanıza izin verin. İkinci bir görüşe sahip olmak, aksi takdirde kaçırabileceğinizi açıklığa kavuşturabilir ve aksi takdirde uzun bir stres dönemi olabilecek şeyi yayabilir.


9 Haziran 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Derin bir nefes al, Boğa. İşler şu anda planlandığı gibi gitmeyebilir, ancak bu, zamanında gitmeyeceği anlamına gelmez. Bu arada, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, kozmos sizi bir adım geri atmaya ve kendinizi kontrol etmeye çağırıyor. Örneğin, Ay’ın Terazi’de parıldamasına ve günlük ritüeller, sağlık alışkanlıkları ve farkındalıktan oluşan altıncı evinize sahip olmasına rağmen, şifa, bağışlama ve gizli on ikinci eviniz aracılığıyla kızgın Mars ve yaralı şifacı Chiron ile doğrudan karşıtlık içindedir. bilinçsiz kalıplar Bu şu anlama gelir: enerjinizi içe çevirmek ve özel biriyle uzlaşmaya çağrılıyorsunuz.


9 Haziran 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kim veya ne sinirlerini bozuyor Boğa? Ay Terazi’de Kayron ve Mars’ın Koç’ta karşıtlığı ile bugün, gizliden gizliye çok sinirli hissedebilirsiniz. Dışarıda, ay, iş konularınızı ve etkileşimlerinizi sakinleştirmenize yardımcı oluyor. Ancak içeride, işyerindeki hayal kırıklıklarından dolayı öfke dolu olabilirsiniz. Duygularınızı şişirmek veya öfkelenmek yerine, bunlarla nasıl verimli bir şekilde çalışabileceğinizi düşünmelisiniz. Ay arabuluculuk modunda olduğundan, iş yerinizde huzuru yeniden sağlamak için herhangi bir sorunu çözebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.