Boğa Burç Yorumları 8 Haziran 2022

Boğa burcunun 8 Haziran 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 8 Haziran 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 8 Haziran 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 8 Haziran 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 8 Haziran 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 8 Haziran 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Haziran 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Doğru insanlarla iletişim kurduğunuzdan emin olun – bunu doğrulamak çok zor olmamalı. Senin parlaklığın birinin gününü aydınlatacak… ve belki onların gecesini de.


8 Haziran 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Eski arkadaşlarınızdan birinin heyecan verici yeni bir fırsat bulmanıza yardımcı olmasına hazır olun!


8 Haziran 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Başak ayı, Merkür ve Plüton arasındaki büyük üçgen sayesinde bu sabah tazelenmiş, motive olmuş, aklı başında ve huzurlu bir şekilde uyanmalısınız. Bu enerjiyi, her zamankinden biraz daha uzun süre yatakta kalmak için bir bahane olarak kullanın, düşüncelerinizi ve duygularınızı günlüğe kaydetmek için biraz zaman ayırın. Lady Luna uyumlu Terazi’ye girdiğinde sabah gelişmeye devam ederken bir değişiklik fark edeceksiniz. Bu aydınlatıcı yerleştirme, önümüzdeki iki buçuk gün boyunca sağlığınıza ve zindeliğinize öncelik vermenizi isteyecek ve yaşamınızı dikkatli bir yaklaşımla yeniden düzenlerken dengeyi bulmanızı teşvik edecektir.


8 Haziran 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ördeklerini üst üste alıyorsun, olması gerektiği gibi, Boğa. Ve ezilmenize, bekar olmanıza veya zaten alınmış olmanıza rağmen, bu özellikle ayın uyum arayan Terazi ve günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden sorumlu altıncı eviniz boyunca yaptığı yolculuk düşünüldüğünde geçerlidir. Sevgilinle kancayı mı oynuyorsun? Bazılarınız, belki de hoş bir kahve molası vererek, hoşlandığınız kişiyle kaliteli zaman geçirmeyi tercih edebilir. Bununla birlikte, yakalama, potansiyel olarak ayın genişleyen Jüpiter’e karşı muhalefetinden kaynaklanabilir, çünkü aynı anda pratik konulara yönelme ihtiyacınız ile yalnızlık içinde yaşadığınız mutluluk arasında sürtüşme yaratabilir.


8 Haziran 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tutku projelerinizden ilham alıyor olsanız da, bu sabah ay istasyonları elbette geçersiz olduğunda, onlar üzerinde çalışacak enerjiniz olmayabilir. Boğa, işinizde ilerleme kaydetmek için ayaklarınızı sürüklüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Neyse ki, enerjiniz gün boyunca, özellikle de ay Terazi burcuna geçtiğinde dengelenecektir. Luna’nın enerjisi Terazi’de uysaldır ve iş gününüzün geri kalanında barışçıl bir yöne gitmenizi teşvik eder. Başkalarıyla birlikte çalışarak ve yapılacaklar listenizdeki öğeleri kontrol ederek dengeyi yeniden sağlamak için bu yeni ay tutulmasını kullanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.