Boğa Burç Yorumları 5 Haziran 2022

Boğa burcunun 5 Haziran 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 5 Haziran 2022 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunun 5 Haziran 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 5 Haziran 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 5 Haziran 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 5 Haziran 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Haziran 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir uçaktan paraşütle atlama, güne nasıl başlayacağınız için ideal bir metafordur. Enerji dolu olacak ve baktığınız her yerde büyük, cesur, cesur fırsatlarla karşı karşıya kalacaksınız.


5 Haziran 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün herhangi bir büyük finansal kumar oynama konusunda dikkatli olun. Muhtemelen, ödemeyecekler.


5 Haziran 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün evinizden biraz uzaklaşmak isteyebilirsiniz, Aslan burcu güneş dördüncü evinizde yolculuğuna devam ederken, gökyüzünde bir dizi gergin ve yönünü şaşırmış yönler oluşturur. Ev yaşamınız dışında bir dünyaya kaçmak, en yakın arkadaşlarınızla doğada vakit geçirmek konusunda kendinizi kötü hissetmeyin. Güneş ve Chiron arasındaki tatlı bağlantı, sizi olumlu deneyimlere demirlemeye yardımcı olabilir, ancak kalbinizin sesini dinlemeniz ve sevgiye yaslanmanız gerekecek. Gün sona erdiğinde ve Luna Başak’a girdiğinde, önümüzdeki iki buçuk gün boyunca sizi yaratıcı bir boşlukta bırakacak bir değişim hissedeceksiniz.


5 Haziran 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güvenlik arayan Venüs tarafından yönetiliyor olmasına rağmen, istikrarı geliştirmek ruhsal yolculuğunuzda devam eden bir temadır, Boğa. Bekar? Romantik bir bağlantıda sonraki adımlarınızı düşünme sürecinde olabilir ve bu süreçte kendinizi ikinci kez tahmin edebilirsiniz. Elbette, günümüzün güneş ile yaralı şifacı Chiron arasındaki zorlu altmışlık açı işi yapacak. Yine de aynı şekilde, bu bastırılmış bir yara ve/veya korkuyla yüzleşmek için bir fırsattır. Ne yazık ki, Ay’ın Merkür’e kare açısı düşünüldüğünde iletişim de külfetli veya boğulmuş hissedebilir. Ama yine de, bu dramayı geçmek için daha fazla neden.


5 Haziran 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Aslan burcunda ay parlarken kendinizi oldukça cesur hissetmeyi bekleyin! Boğa, bu parlak ay tutulması sırasında kişisel hedeflerinize ve evinizin etrafındaki garip işlere sabitlenmiş olabilirsiniz. Evde kişisel projelerinizde ilerlerken yeteneklerinize güvenin. Ev içi görevlerinizi mesleki yükümlülüklere göre önceliklendirmek biraz garip gelebilir. Ancak ay, Boğa ve Akrep’teki ay düğümlerini kareye aldığından, faydalı olabilir. Bu kararlı ay tutulmasını, yapılacaklar listenizdeki şeyleri ortadan kaldırabilmeniz için hedefleriniz üzerinde çalışmak için kullanmalısınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.