Boğa Burç Yorumları 4 Haziran 2022

Boğa burcunun 4 Haziran 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 4 Haziran 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 4 Haziran 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 4 Haziran 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 4 Haziran 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 4 Haziran 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

4 Haziran 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün herkes size yardım etmek istiyor — ve siz onları nasıl çalıştıracağınızı biliyorsunuz! Kendi başınıza çok şey başarabilirsiniz, ancak sayıların gücü yapabileceğiniz iyi şeyleri (ve sahip olabileceğiniz eğlenceyi) katlayacaktır.


4 Haziran 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaşınız risk alma konusunda tavsiyenizi istiyor. Tam olarak emin olmadığınızı kabul edin.


4 Haziran 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün Ay Aslan ve dördüncü güneş evinizdeki yolculuğuna devam ederken, evren sizden evinizden gurur duymanızı isteyecek. Alanınızı güncellemenizin üzerinden bir süre geçtiyse, şimdi bunu yapmanın tam zamanı olabilir, çünkü evren size hafta sonu alışverişi yapmak için mükemmel bir bahane sunar. Akşam yaklaşırken göksel bir sıcaklık ve duygusal olarak dengeleyici bir enerji sizi bulacak ve Luna güneş ve Chiron ile bağlantı kurarak sizi sessiz ama mutlu bir ruh haline sokacak. Ne yazık ki, ev arkadaşlarınızla çatışmak iç dünyanızı bozabilir, bu nedenle şu anda tartışmaları tetiklemekten kaçınmak isteyebilirsiniz.


4 Haziran 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel konfigürasyon sizi belirli bir konu hakkında artık sessiz kalamayacağınız bir noktaya getiriyor. Artık bir gülümseme maskesinin arkasına saklanamazsınız, ancak özgün olmanız gerekir. Gerçekten olduğu gibi söyleyin – her ne ise. O zaman, zorluklar gözlerinizin önünde eriyip giderken ve içinizde ve dışta iyileştiğinizi hissederken gülümsemeniz gerçek bir gülümseme olacaktır.


4 Haziran 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür gerilemesi bitmiş olsa da, Kova burcundaki Satürn gerilemesi daha yeni başladı! Şu andan ekim ayına kadar, kariyer yolunda sahip olduğunuz sorumluluğu ciddi şekilde düşünmeniz gerekecek. Boğa, Kova’da geri giden Satürn’ün benzersiz bir profesyonel miras inşa edebilmeniz için profesyonel çabalarınızda özgün olmanızı teşvik ettiğini hissedebilirsiniz. Burcunuz geri giden Satürn ile kare açı yapacağı için özellikle zor olabilir, bu nedenle bu değişiklikleri yapmak kolay olmayacaktır. Ancak konfor alanınızdan çıkmaya açıksanız, profesyonel olarak yetkili bir figür olacaksınız!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.