Boğa Burç Yorumları 11 Haziran 2022

Boğa burcunun 11 Haziran 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 11 Haziran 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 11 Haziran 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 11 Haziran 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 11 Haziran 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 11 Haziran 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Haziran 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

ATM’den çıkan o kağıt parçasına güvenmeyin – banka hesabınızda düşündüğünüzden biraz daha azı olabilir, bu yüzden buna göre hareket edin. Bu büyük alışverişi bir iki randevuya erteleyebilirsin, değil mi?


11 Haziran 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün nihayet bir problem hakkında daha derin bir anlayışa geliyorsunuz. Öyleyse çöz!


11 Haziran 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, gezegen hükümdarınız Venüs ile devrimci Uranüs arasındaki kozmik evlilik sayesinde, bugün auranızı bir elektrik ve cazibe dolduracak. Evren sizi en özgün benliğiniz olmaya zorlarken, bu kozmik iklim benzersiz deha markanızı ortaya çıkarabilir. Bu kozmik iklim aynı zamanda hayallerinizi gerçekleştirme konusunda size ciddi kemikler bırakabilir, ancak bu uğurlu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmak için zekanıza ve becerikliliğinize güvenmeniz gerekecek. Ancak, bu akşam Luna gökyüzünde kayalık bir araziye çarptığında, aşk hayatınız söz konusu olduğunda hafif adımlar atmak isteyebilirsiniz.


11 Haziran 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Özür dilemeden ortaya çık, Boğa! Bugün burcunuzda Venüs Uranüs ile kavuşum yaptığında, profesyonel konfor alanınızdan beklenmedik bir şekilde kurtulabilirsiniz. Genelde giydiğiniz şeyleri giymek veya normalde yaptığınız gibi davranmak yerine, bu birliktelik radikal bir değişime ilham verebilir. Her zamanki iş kıyafetleriniz için normların dışında olsa bile, kendinizi son derece güvende hissettiren bir şey giyerek görünümünüzü değiştirebilirsiniz. Bağlantı, profesyonel bir ortamda kendinizi farklı ama özgün bir şekilde sunmanızı teşvik edebilir. Bir inanç sıçraması yapmak işe yarayabilir!


11 Haziran 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün dünyayı hazırlıksız yakalayacaksın, o yüzden devam et Boğa. Bu özellikle günümüzün paradoksal Venüs-Uranüs birleşimi düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü burcunuzu ve benliğinizin ilk evini harekete geçirecektir. Belki de ara sıra karakter değişikliğiniz ya da aşk bölümündeki olaylara alışılmadık bir yaklaşım tarzınızdır. Her iki durumda da, kesin olan bir şey var: Hiç kimse senin bu yönünü görmeyi beklemiyor, sen bile. Sanki bu zihinsel olarak hazırlanmak için yeterli bir neden değilmiş gibi, ay da Akrep’te olacak ve Venüs ve Uranüs ile doğrudan karşıtlık içinde olacak. Halihazırda bir çift iseniz, bu, “yeter artık” dediğiniz gün olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.