Boğa Burç Yorumları 10 Haziran 2022

Boğa burcunun 10 Haziran 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 10 Haziran 2022 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 10 Haziran 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 10 Haziran 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 10 Haziran 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 10 Haziran 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Haziran 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Muazzam bir şeyin eşiğinde olduğunuzu hissediyorsunuz ve bu hissi seviyorsunuz. Heyecanın taşacak ve sana yakın olanlara bulaşacak, bu yüzden seksi kızlarla takılmayı unutma.


10 Haziran 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Arkadaşlarınızdan birinin bugün size ihtiyacı olduğunda, yardımına gelmenin bir yolunu bulmalısınız.


10 Haziran 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, iletişimsel Merkür derin Plüton’a bir öpücük gönderirken, bugün perdenin ötesinden gelen eşzamanlılıklar ve mesajlar için gözlerinizi dört açın. Bu gezegensel dans, sizinle eterik alemler arasında bir portal açarak size evrenle yeni ve anlamlı yollarla bağlantı kurma fırsatı verebilir. Öğleden sonra Luna, yoğun Akrep’e girer ve önümüzdeki iki gün boyunca siz ve sevgiliniz için romantizm bölümünde işleri ısıtır. Bu süre zarfında sevdiğiniz birine karşı savunmasız kalmanıza izin verin, ancak tomurcuklanan bağlantılarda kırmızı bayraklara dikkat edin.


10 Haziran 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, mesleki gelişiminiz ve deneyimleriniz hakkında şu an nasıl hissediyorsunuz? Nisan ayının sonunda dikkate alınması gereken eğitim veya seyahat fırsatları olabilir. O sıralarda yeni bir profesyonel yolculuğu harekete geçirebilecek bir karar vermiş olabilirsiniz. Bu yönler bugün akla gelebilir, ancak Merkür Boğa’da geri giden Plüton’u Oğlak’ta üçgen yaptığında bu kararların ne kadar etkili olduğunu bir düşünün. Mesleki gelişiminizi ilerletmek için verdiğiniz kararlardan güçlendiğinizi hissetmek için yolculuğunuzu gerektiği gibi ayarlamak için bu üçlüyü kullanmak isteyebilirsiniz.


10 Haziran 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Durumun büyük resmine bakıyorsun, Boğa. Her ne kadar seçeneklerinizi keşfetmeye ve diğer bakış açılarını değerlendirmeye ek olarak, bugünün için için yanan Merkür-Plüton üçgeni, duygusal olarak yüklü olduğu kadar eşit derecede açıklayıcıdır. İster şoke edici bir aydınlanma, ister bir sevgiliyle yapılan aydınlatıcı bir konuşma yüzünden olsun, bir şeyler yeniden yüzeye çıkacak ve ilişkinizde katalizör görevi görecektir. Ay aynı zamanda güçlü Plüton ile yüzleşecek, özgürlük arzunuza karşı önceki taahhütlerinize yönelme konusunda sürtüşme ve güç mücadeleleri yaratacak. Bu kadar çok şey varken dengenizi korumak zor, ama sebat etme gücünüz var.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.