Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Burç Yorumu Temmuz 2022

Boğa burcunun Temmuz ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Temmuz ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Temmuz ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Temmuz ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Temmuz ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Temmuz ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Bağlantı Gücü

Akrabalarla bağlantı kurmaya hevesliyseniz, Boğa, bu ay iletişim becerilerinizi vurgulayabilir ve sizi başkalarıyla zevk ve iş için bir araya getirebilir. Güneş 22 Temmuz’a kadar Yengeç’te, bu da tartışmalar ve müzakereler için mükemmel. Empati yeteneğinizle, başkalarını rahatlatabilecek ve olabilecek tüm soru ve sorunları yanıtlayabileceksiniz.

Sohbetçi Merkür dördüncüde Yengeç burcuna geçiyor, ardından iki hafta sonra tatlı Venüs geliyor, bu sadece çekiciliğinizi artıracak ve büyük beceri ve diplomasi ile ağ kurmanızı sağlayacak.

Ateşli Mars aynı gün burcunuza girerek enerji seviyenizi yükseltir ve sizi birçok yönden güçlendirir. Son haftalarda hayalini kurduğunuz planlara geçmek için motive olabilirsiniz. Ayrıca, kafanızda asılı kalan sorunları çözmek için daha fazla cesaretiniz olacak.

13 Temmuz’da Oğlak burcundaki Süper Ay, cesur maceraları vurgular. Geleceğiniz üzerinde derin bir etkisi olabilecek hedeflerinizi ve emellerinizi yeniden şekillendirmeye hazır olabilirsiniz. Bu güçlü ay evresi, daha önce göremediğiniz her şeyi vurgulayabilir, bu nedenle planlarınız hakkında bazı belirsizlikler fark edebilirsiniz. Bu aynı zamanda yakın zamanda tamamladığınız bir şeyi kutlamanın zamanıdır.

Güneşin yirmi saniyede Aslan burcuna geçişi, dört hafta boyunca ana bölgenizi vurgular ve sizi ev gibi aktivitelerden zevk almaya teşvik eder. Bu, mekanınızı yenilemek, eğlendirmek ve aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte olmanın keyfini çıkarmak için iyi bir zaman.

Neşeli Jüpiter, 28 Temmuz’dan 23 Kasım’a kadar geri hareket edecek ve bu süre zarfında kısa bir süreliğine Balık’a geri dönecek. Jüpiter’in geri sarma aşaması, içsel doğanızla daha derinden bağlantı kurmanız ve sizi neyin harekete geçirdiğini bulmanız için bir fırsattır.

Son olarak, yirmi sekizinci gündeki Aslan burcundaki yeni ay, yeni başlangıçlar için harikadır. İster bir aile projesi, ister gayrimenkul alıp satıyor olun, isterse bu hattaki herhangi bir şey olsun, şimdi bunun için gitme zamanı.


Boğa Burcu Temmuz Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Agresif Koç burcundaki aksiyon dolu Mars, ayın başlarında oldukça ileriye dönük şeyler yapmanızı sağlar, ancak bu güçlü gezegen 4 Temmuz’da burcunuzla bağlantı kurduğundan, daha az havai fişek vardır. Boğa, önümüzdeki birkaç hafta boyunca uzun vadeli aşk hedeflerinize odaklanacaksınız ve onlara ulaşmak için yapmanız gereken potansiyel fedakarlıklara odaklanacaksınız.

Asteroid Vesta, yedinci evdeki duygusal su burcu Balık ile eşleşirken geriye dönük bir döngüye girer ve geçmişi olduğundan daha iyi gösterir. Geri dönüp tekrar yapmak için her şeyi vereceğinizi söylemeden önce, o kadar uzun ve sert bir şekilde düşünün. Kozmik bir dönüşüm için mevcut durumunuzdan gerçekten vazgeçmeye istekli misiniz?

17 Temmuz’da, güzel ev gezegeniniz Venüs, su burcu Yengeç ile güzel bir ortaklık kurarak sizi duygusal olarak daha savunmasız ama aynı zamanda gerçek aşka açık hale getiriyor. Geri tutuyorsanız, daha uzun süre dayanamayabilirsiniz. Bu geçiş duygusal kapıyı açar ve duyguların su gibi akmasına izin verir.

Yirmi dördüncü aydaki Venüs-Jüpiter karesinde kıskançlığınız şakaya gelmez ve birisi onunla dalga geçtiğinde aşırı derecede rahatsız edicidir. Birine karşı hisleriniz şimdi derinden geliyor ve görünüşte kasıtsız olsa bile kimsenin onları hafife alması havasında değilsiniz.


Boğa Burcu Temmuz Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ay, 4 Temmuz’da Merkür Yengeç burcuna geçtiğinde kariyerinizi yükseltmenin yollarını tartışmanızla başlıyor. Ve iyi profesyonel havalar burada bitmiyor!

Onüçünde, Oğlak dolunayı finansal refahınızı yükseltir. Bu son derece hayırlı geçişin ay enerjisi ay sonuna kadar sürer, lehinize çalışabilecek büyük profesyonel riskler almanızı sağlar. Eski meslektaşlarınızla ağ kurmak ve bağlantı kurmak için harika bir zaman.

Eğer zam istemeyi düşünüyorsanız, bunun için gitmelisiniz. Ne kadar başarabileceğinize şaşıracaksınız. Bolluk kapınızın önünde ve profesyonel arzularınızı gerçekleştirmek için fazla bir şey yapmanız gerekmeyecek. Uranüs, 31 Temmuz’da Kaderin Kuzey Düğümü ile hizalandığında, ilerlemeyi pratik olarak kader haline getirdiğinde, yolunuza çıkacaklar.

Düğüm ekseni (2022 tutulmalarını da etkinleştirdi), sizi yeni bir profesyonel girişime doğru ilerlemeye teşvik ettiği için grafiğinizi sarsacak. İlerlerken kararlarınız konusunda dikkatli olmaya çalışın, aksi takdirde planlarınızı yavaşlatabilir.

Güneş ve Kuzey Düğümü Ay sonunda değişimi başlatmak için Uranüs ile bağlantı kurduğunda, asla meyve vermeyen eski bir çaba tekrar yolunuza çıkabilir.


Boğa Burcu Temmuz Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Temmuz’da Mars burcunuza girdiğinde birden fazla şekilde sıcak gecelere hazır olun. Sadece tutamayacağın sözler vermediğinden emin ol, Boğa.

Randevu rutininizden çıkmak ve yeni bir şey denemek için on üçünde Oğlak burcundaki dolunayı kullanın. Bir kova listesi öğesinin üzerini çizmek, ilk buluşmayı unutulmaz kılabilir. Elbette, 17 Temmuz’da Venüs Yengeç burcuna geçtiğinde, siz ve sevgiliniz hakkında konuşacak çok şeyiniz olacak. Havayı bozmamak için ışığı hafif tuttuğunuzdan emin olun.

Özellikle Merkür ondokuzuncu ayda Aslan burcuna girdiğinde ciddi bir drama getiriyor. Flört hayatınız bunaltıcı hale geliyorsa, geri adım atma zamanı. Ya da daha iyisi, 22 Temmuz’da güneş Aslan’a girdiğinde dramı bırakın ve kendinizle çıkmaya başlayın.

28 Temmuz’daki Aslan yeni ayında kendinizi rahat bir randevuya çıkararak ayı sonlandırın. En sevdiğiniz yemeği sipariş etmek ve film izlemek şu anda bir tür kişisel bakımdır, bu yüzden keyfini çıkarın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.