Başak Haftalık Burç Yorumları (27 Haziran – 3 Temmuz Haftası)

Başak burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası neler bekliyor? Başak burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bunu çok fazla düşünüyor olabilirsiniz. Analitik güçleriniz bazen analiz ettiğiniz her şeyi parçalara ayırır ve Pazartesi’den Çarşamba’ya kadar büyük olasılıkla aşk hayatınızı veya özellikle bir aşk ilgisini analiz edersiniz. Ama aşk, analize asla dayanamayan bir şeydir. Perşembe ve Cuma, beceriksizce yapsanız bile, kim olduğunu biliyorsunuz ve onlara çıkma teklif etmek için doğru an. Endişelenme. Bu durumlarda beceriksizce davranmak sevimlidir. Ve risk almak yıldızlarda. Öyle oluyor ki bu hafta sonu inanılmaz derecede romantik. Seni şanslı ördek.


Başak Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başak, insanların sözlerinin arkasında durmasını bekliyorsunuz ve bu hafta evren sizden başkalarının sizinle nasıl konuştuğuna daha yakından bakmanızı isteyecek. Neptün retrosu, haritanızın ilişkileri yöneten bölümünü etkinleştirirken, çeperde gelişen her türlü aşk maceranızda diyalogun ağır bir rolü olacaktır. Aşkınızın 28 Haziran’da ne söylediğine daha fazla dikkat etmek isteyeceksiniz. Sözlerini yerine getiremediklerini fark ederseniz, bunu ciddi bir tehlike işareti olarak görmelisiniz. Şu anda başkalarını analiz ederken pragmatik ve mantıklı bir yaklaşım kullanmayı unutmayın. Yüksek standartlarınız sizi genellikle kötü durumlardan kurtarır. Ancak başkalarına ne zaman şüphenin avantajını vereceğini bilmek her zaman çok net görünmeyecektir.

Hafta sona ererken, daha fazla belirsizliğin ortaya çıkması muhtemeldir. Şu anda romantizmde kaybolmak kolay olurdu ve yaparsan sorun değil. Sadece gerçekçi olmayan fantezilere kapılmamaya çalışın, çünkü Yengeç yeni ayı, bu gün konuşulan kelimelerin amaçlanan şekilde ortaya çıkma ihtimalinin düşük olduğunu ima eder.


Başak Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yoğun bir çalışma haftasına hazır olun Başak!

27 Haziran Pazartesi gününden itibaren, Koç burcundaki Mars, Kova burcundaki Satürn geri giderken, işinize ne kadar yatırım yapacağınızı ayarlamak isteyebilirsiniz. İşinize koyduğunuz şeyden kâr elde etmek için kaynak yatırımınızı ve işinize olan gücünüzü nasıl daha iyi kontrol edebileceğinizi öğrenin. Ertesi gün, Yengeç burcundaki yeni ayın altında ağınızı genişletmeye, iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmaya ve kendinize en çok güvendiğiniz hayallerin peşinden gitmeye niyet etmelisiniz. Luna’nın yeni döngüsü, isteklerinizi ve profesyonel topluluklarınızı daha iyi geliştirmenize yardımcı olabilir. Neptün aynı zamanda Ay’da Balık burcunda geri harekette duracağından, neyin taahhüt edilmeye değer olduğu konusunda net bir fikriniz bile olabilir. Şu andan Aralık ayına kadar, projeler üzerinde ve insanlarla çalışmak için nasıl daha iyi sınırlar koyacağınızı öğrenin. Haftanın sonunda, İkizler’deki Merkür’ün Kova’da geri giden Satürn’ü üçgen ve Balık’ta geri giden Neptün’le kare açı yaptığında bunu yapmak için bir fırsat olabilir. Her iki geçiş de etkili iletişim yoluyla iş yaşam kalitenizi iyileştirme fırsatını temsil eder.


Başak Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta özgürleşebilirsiniz.

Hafta, 27 Haziran Pazartesi günü, Koç’taki Mars’ın Kova’daki Satürn’e ve iş ve rutin evinize altmış açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, kimsenin parmağının altında olmak istemezsiniz. Otorite figürleri sizi rahatsız edecek ve hepsini bir kenara bırakıp kendi işinizi kurmak isteyebilirsiniz. Başak, mevcut yükümlülüklerinizden ne kadar çabuk kaçabileceğinizi belirliyor olabilirsiniz. Sizin gibi çalışkan biri için orada bulunan tüm fırsatları değerlendirin.

28 Haziran Salı günü, Yengeç burcundaki güneş ve umutlar ve hayaller eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Aynı zamanda yeni bir aydır. Bugün dilekler kabul edilebilir. Sadece sormanız yeterli. Arkadaşlarınıza ve tanıdıklarınıza ulaşın ve yardım isteyin. Bugün gibi bir günde harekete geçtiğinizde, birilerinin yanıt vermesi muhtemeldir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.