Başak Haftalık Burç Yorumları (20 Haziran – 26 Haziran Haftası)

Başak burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftası neler bekliyor? Başak burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 20 Haziran – 26 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Romantik bir hafta olmayabilir ama en azından mutlu bir hafta. Pazartesi ve Salı, hayatınızda bir yerde bir dağınıklığı veya bir yığın dağınıklığı düzeltmek için biraz zaman ayırırsınız ve deneyime dayanarak ne bekleyeceğinizi bildiğiniz için, sonrasında kendinizi çok daha iyi hissedersiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma, siz ve bir arkadaşınız birlikte bir satın alma işlemine girersiniz ya da ikiniz de aynı pahalı bir şeyi satın alırsınız ve satın alma arkadaşlığı harika hissettirir. Bir şekilde anlamı var. Cumartesi ve Pazar, kendi sesinizi duymaktan çok başkalarını dinlemekten çok daha fazla tatmin olursunuz.


Başak Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta şimdiden kendini seksi ve çekici hissediyorsun ve günler geçtikçe işler daha da ısınacak, Başak! Bu enerjiyi tam olarak somutlaştırmak için bazı öz-sevgi olumlamalarını dinlemeyi deneyin. İş ve rutin bekleyebilir; Kendinizi serbest bırakmanın ve eğlenmenin zamanı geldi! Bir ilişkiniz varsa, partnerinize onu gerçekten ne kadar önemsediğinizi göstermek için birçok fırsatınız olacak.

Ve eğer bekarsanız, sizi bir randevuya çıkarmak isteyen hayran sıkıntısı olmayacak. Çarşamba ve Perşembe, kendinizi ilk sıraya koymak için mükemmel günler: biraz yalnız zaman ayırın veya arkadaşlarınızla bir boş zaman etkinliği planlayın. Ayrıca başkalarının size katılmaktan çok mutlu olduğunu göreceksiniz! Varlığınız bu hafta birçokları için bir hediye, Başak.

Cuma ve Cumartesi hayatınıza bolca aşk, romantizm ve tutku getirir. Ancak, ruhunuz önümüzdeki haftanın düşüncelerine fazla kapılmış olabilir. Bu nedenle, şu anda neyin önemli olduğunu gözden kaçırmadığınızdan emin olun. Günün her dakikasının tadını çıkardığınızdan emin olun. Meditasyon veya farkındalık aktiviteleri, anda kalma alıştırması yaparak kendinize gelmenize yardımcı olabilir. Bu, işi ertelemenin tamamen sorun olmadığı o haftalardan biri.


Başak Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki yolculuğunuz nereye varacak, Başak?

19 Haziran Pazar günü Venüs’ün Boğa’da sekstilleri ve Neptün’ün Balık’ta altmışlık açıları ile mesleki taahhütlerinizin yolculuğunuza ve gelişiminize nasıl etki ettiği akla gelebilir. . Herhangi bir taahhüdünüzü bırakmanız veya bitirmeniz gerekiyorsa, bunu ertesi gün Balık burcundaki son çeyrek ayda yapın. Luna, bunun yerine ne üzerinde çalışmanız veya neye odaklanmanız gerektiğini sezgisel olarak ima edebilir. İkizler’deki Merkür, Ay’ın açılmasıyla birlikte Jüpiter’in Koç’ta altmış açı yapacak ve size fikirlerinizin ve kariyeriniz hakkında nasıl konuştuğunuzun muazzam bir güce sahip olduğunu hatırlatacak. Ne söylediğinize veya ne düşündüğünüze dikkat edin çünkü kariyerinizde ne kadar güce sahip olduğunuzu büyük ölçüde etkileyebilir! Ardından 21 Haziran Salı günü güneş Yengeç burcuna girdiğinde, hangi toplulukları ve özlemleri beslemeye devam edeceğinizi düşünmek isteyebilirsiniz. Duygusal olarak tatmin edici profesyonel dernekler ve hayaller geliştirmeye odaklanarak Yengeç mevsimini akıllıca kullanın. Daha sonra, Venüs İkizler’e girdiğinde profesyonel itibarınızı etkileyebilecek çeşitli kişiliklerle takım kurmaya başlayabilirsiniz.


Başak Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sizin için olası bir hazine mevcut.

Hafta, 19 Haziran Pazar günü, Güneş İkizler’de ve kariyer evinizin Oğlak burcundaki Plüton ile 150’lik açı yapması ve risk alma eviniz ile başlıyor. Kesinlikle konfor alanınızın dışında kalan büyük bir fırsat var. İlgilendiğiniz, ancak kağıt üzerinde kalifiye olmadığınız bir iş olabilir (gerçi muhtemelen ipleri öğrenmek konusunda çok heveslisiniz). İş yerinde ek sorumluluklar ve zorluklar getirecek bir terfi bekliyor olabilirsiniz. Başak, doğal olarak ihtiyatlısın ama bugün sınırları zorlarsan daha iyisini yapabilirsin.

20 Haziran Pazartesi günü Merkür’ün İkizler’de ve itibar evinizin Jüpiter’in Koç’ta ve kaynaklar evinizin altmışlık açı yapmasıyla hayat biraz daha kolaylaşıyor. Bugün, ihtiyacınız olan kaynakları çekme fırsatınız var. Size yardım etmeye hazır becerilere sahip insanlar olabilir. İşletmeniz için bir nakit infüzyonu alabilirsiniz. Evrenin size ihtiyacınız olan yardımı gönderebileceği tüm farklı yolların bir listesini yaparak başlayın. Sadece listeyi yaparak, açık olduğunuzu ve olasılıkları aradığınızı bildiren bir mesaj gönderiyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.