Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Burç Yorumu Temmuz 2022

Başak burcunun Temmuz ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Temmuz ayı neler bekliyor? Başak burcunun Temmuz ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Temmuz ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Temmuz ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Temmuz ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

İzlenim Yapmak

Yüksek uçan bir bölgede bulunan Diplomatik Venüs, fark edilmeniz için size çekicilik verir, Başak. İpleri elinde tutanların yanında yer alabilirseniz, anlaşmaların kazanılabileceğini ve fırsatların kazanılabileceğini hissedeceksiniz. Ve herhangi bir zorluğu yumuşatmak ve ilişkileri olumlu tutmak için ne söyleyeceğinizi bileceksiniz.

22 Temmuz’a kadar burada güneşle birlikte sosyal sektörünüz de bu ay öne çıkıyor. Canlı Merkür’ün dördüncüde hareket etmesi ve iki hafta sonra Venüs’ün gelmesiyle, bu, akraba ruhlarla bağlantı kurmak ve yeni çevrelerde hareket etmek için en yoğun zaman. Fikir ve görüş alışverişinde bulunmak, bazı canlı tartışmalar ve daha güçlü bağlar kurma şansı sağlayabilir.

İddialı Mars, macera bölgenizi harekete geçirmek için 4 Temmuz’da Boğa burcuna geçiyor, size bir destek veriyor ve kanatlarınızı açıp yeni maceralara uçmanız için sizi cesaretlendiriyor. Özgürleşmek ve yeni yerler ve yüzler keşfetmek isteyeceksiniz. İçinizdeki bir şey sadece eğlenmek için bir fırsat için yalvarıyor.

On üçündeki Süper Ay, Oğlak burcunda ve eğlence sektörünüzde gerçekleşir, böylece eğlence ve eğlence açısından hayatınızdan nelerin eksik olduğunu keşfedebilirsiniz. Aynı zamanda bir drama ve yoğunluk zamanı olabilir. Gömülmüş olan kalbin meseleleri, ele alınmak üzere yüzeye çıkabilir.

Güneş, 22 Temmuz’da Aslan’a girerek sessiz ve ruhsal bir bölgeye giriyor. Mümkünse, zaman ayırmaktan veya kısa bir geri çekilmeye gitmekten yararlanacaksınız. Hala meşgul olacaksın, ama kendine biraz zaman ayırmanın bedeli olacak. Bu, çalışmayan her şeyi atmak ve yeni gelişmelere yer bırakmak için bir fırsattır.

Son olarak, yoga veya meditasyon gibi bir uygulama yaparak ruhsal yolculuğunuzu geliştirmek istiyorsanız, yirmi sekizinci Aslan burcundaki yeni ay size yardımcı olabilir.


Başak Burcu Temmuz Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Mantıksal lideriniz Merkür bu ayın başlarında esprili İkizler’deyken, mevcut veya potansiyel önemli bir diğeriyle bir dizi konu hakkında konuşurken rahat hissediyorsunuz. Şimdi harika bir flörtsün ve akıllı geri dönüşlerin tam olarak aradığın tepkiyi alıyor.

Bununla birlikte, 2 Temmuz’daki bir Merkür-Neptün karesi, konuşmanın ortasında aniden rotanızdan saptığınızda veya dikkatiniz dağıldığında ve konuşmayı tamamen bıraktığınızda, bae ile biraz gerginliğe veya ezilmeye neden olabilir. Ve hızlı bir iyileşme sağlasanız bile, bunun olduğu gerçeği bir süre oyalanacak.

Dördüncü günde, düşünür Merkür Yengeç burcunun utangaç bölgesine girdiğinde bir iç gözlem dönemine girersiniz ve ayın geri kalanında, eşiniz veya sık konuştuğunuz biri için ruh halinizi okumak zordur. Bir dakika konuşkanlığınız ve bir sonraki üzüntünüz, mevcut veya gelişmekte olan bir ilişki için pek bir şey yapmayan Başak, anlamak neredeyse imkansız.

13 Temmuz’da kararlı dünya burcu Oğlak burcunda, uzun vadeli romantik hedeflerinizi perspektife sokan ve gelecek ay bunları gerçekleştirmek için atmanız gereken adımları belirlemenize yardımcı olan bir dolunay var. Mantıklı bir ilk adım, temiz bir sayfa ile devam edebilmeniz için eski bir kişiden kapanış almaktır.


Başak Burcu Temmuz Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Temmuz, profesyonel alanınıza çok fazla yaratıcılık getiriyor.

Merkür, 4 Temmuz’da Yengeç’e ve 19 Temmuz’da Aslan’a girerek yeteneğinizi ve yaratıcılığınızı artırıyor. Yürüttüğünüz herhangi bir projede bunları profesyonel yaşamınızda kullanma konusunda kendinizi güvende hissediyorsunuz.

Beşincisinde, yaratıcı projelerinizden biri etrafında küçük bir işletmeye başlamak için biriyle uyum sağlamanız için bir fırsat var. Bu, kariyer hedefleriniz için geçerli değilse, takip etmeniz için iyi bir yan iş olabilir.

4 Temmuz, aynı zamanda, görev için nitelikli olduklarından emin olduğunuz sürece, profesyonel bir projede bir meslektaşınızla bağlantı kurmak için harika bir zamandır (tüm işi yapmak zorunda kalmak istemezsiniz).

13’ündeki dolunay, siz ve iş arkadaşınız için çabayı ekibe getirmek ve gelecekteki yönünü üst yönetimle tartışmak için iyi bir zamandır. Önümüzdeki aylar için hedefler belirlemenize olanak tanıyan iş akışından memnun kalacaksınız. 22 Temmuz’da güneş Aslan burcuna geçtiğinde liderliği ele geçirebilirsiniz.


Başak Burcu Temmuz Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

O gün Mars Boğa burcuna girerken ve Merkür Yengeç burcuna girerken, 4 Temmuz bu yıl havai fişekleri gerçekten getiriyor. Bu, flört havuzunuzu genişletmek ve kıvılcımların uçuşmasını izlemek için harika bir zaman. Belki sen ve bir arkadaş daha fazlası olursunuz? Sakin ol Başak.

En iyi randevu geceniz 13 Temmuz’daki Oğlak dolunayındadır. Bu, özellikle yatak odasında (*göz kırpma*) yaratıcı bir tarih için ideal bir gecedir. Bekarsanız, on yedincisinde Venüs Yengeç burcuna girdiğinde sahada oynamaya devam edin. Ancak, arkadaşınızı avantajlarla yönlendirmediğinizden emin olun. Dağınık olabilir.

Ne yazık ki, ayın başında hissettiğiniz havai fişekler 19 Temmuz’da Merkür Aslan’a girdiğinde solmaya başlar. Anın sıcağında söylenen kaba bir söz, daha başlamadan ilişkinizi yakabilir. Kendinize bir iyilik yapın ve Leo sezonu resmi olarak yirmi saniyede başladığında dramadan olabildiğince kaçınmaya çalışın.

28 Temmuz’daki Aslan yeni ayı sırasında bir aşk ilişkisi sona erebilir. Yaz tatiliniz alevler içindeyken, kendinizi yok etmek yerine öz bakım için zaman ayırın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.