Balık Haftalık Burç Yorumları (6 Haziran – 12 Haziran Haftası)

Balık burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftası neler bekliyor? Balık burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 6 Haziran – 12 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 6 Haziran – 12 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Yapmak istediğin şeylerin listesi o kadar uzun ki yarısını bile bitirmeden yaşlanacaksın ki bu iyiye işaret. Dünyayı önemsiyorsun, hırslısın ve yakacak enerjin var. Ama odaklanmalısın. Bir şey seçin ve Pazartesi günü iyi yapın. Bu iyi giderse, Salı ve Çarşamba günleri birkaç projeyi daha hayata geçirmek için harcayın. Perşembe ve Cuma günlerinin büyük dersi, her şeyin tepetaklak olduğu, en iyi planlamanın bile her değişkeni tahmin edemediği zamandır. Hafta sonunuz romantik ve biraz eski moda. Mükemmel.


Balık Burcu 6 Haziran – 12 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, dünya üzerinde bir etki yaratıyorsunuz.

Hafta, Kova burcundaki Satürn’ün hayırseverlik ve şefkat evinizde geri hareket etmesiyle başlar. Satürn, Ekim ayı sonuna kadar geriye doğru hareket edecek. Balık, dünyada neler olup bittiğinin kesinlikle farkında olabilir ve yardım etmek isteyebilirsiniz. Kariyeriniz, önümüzdeki birkaç ay içinde kar amacı gütmeyen veya siyasi bir aktivizm için çalışmaya doğru kayabilir. Kamuoyunu ve seçmenlerin zihinlerini değiştirmek için topluluğunuza taban düzeyinde katılabilirsiniz. Bu, hayatınızın ruhsal olarak en tatmin edici zamanlarından birini işaretleyebilir.

7 Haziran Salı günü, İkizler burcundaki güneş ve eviniz ve ailenizin evi, Boğa burcundaki Uranüs ve iletişim eviniz ile yarısekstil yapar. Bugün bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Önemli bir şey yok; çocuğunuzu futbol antrenmanından almayı veya şehir dışından bir akrabanızın evinize gelmesinin planlandığını unutmanıza neden olacak kadar. Son dakika değişikliklerini kaçırmamak için bugün gözünüz telefonunuzdan ayrılmayın ve yanınızda bir şarj cihazı bulundurun.


Balık Burcu 6 Haziran – 12 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Önce bir diş fırçası, sonra birkaç kıyafet ve şimdi, kontratlar ve ipotekler mi imzalıyoruz? Belki bu hafta, kendinizi evinizde hissettiğiniz kişiyi daha uzun vadeli bir rolde evinize getirmeye hazır olduğunuz için. Şu anda neye sahip olduğunuz ve daha sonra neye sahip olmak istediğiniz konusunda netleştikçe, mali durumunuzun geçiminiz üzerindeki beklentileri ve bir ortak getirmenin ne anlama geldiği konusunda netleşiyorsunuz. Partnerinizle planlarınızın dürüst bir analizine açık olun ve sizi birbirinizden uzaklaştırabilecek korkular, şüpheler veya inatlar üzerinde çalışın.

Herhangi bir konuda emin olmadığınızı hissediyorsanız, kalbinizi, zihninizi ve ağzınızı açın ve partnerinizin bir şey bilmesini sağlayın. İletişim, siz ve eşiniz birlikte oturup hedeflerinizi ve özlemlerinizi tartışmaya karar verdiğinizde, haftanın ilerleyen saatlerinde bir dönüm noktasına geldi. Bir çiftin vizyon panosu projesi ufukta olabilir. Televizyondan, çevrimiçi bloglardan veya grup çift tatillerinden ilham almaktan korkmayın. Zevk almak!


Balık Burcu 6 Haziran – 12 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Balık, çalışma haftanız boyunca şaşırtıcı konuşmalar ortaya çıkabilir!

Yaşam tarzınız için bütçeleme konusunda ne düşünüyorsunuz? 6 Haziran Pazartesi günü Güneş İkizler burcunda, Kayron Koç burcunda altmışlık açı yaptığında, özellikle bütçenizi etkiliyorsa, harcamalarınız ve birikimleriniz konusunda kendinizi biraz savunmasız hissedebilirsiniz. Ancak bütçenizi mali hedeflerinizi karşılayacak şekilde ayarlayabilmeniz için mali durumunuza bir göz atmak faydalı olabilir. Ertesi gün Başak burcundaki ilk dördün döneminde taahhütlerinizi düzenleyerek bunu yapabilirsiniz. Luna, ciddi taahhütler için yeni bir alan açabilmeniz için verimsiz ilişkileri ortadan kaldırmaya hazır. Hedeflerinize ulaşma yolunda ilerlemenizi sağlayacak taahhütlere öncelik vermek için bu enerjiyi kullanın! Haftanın sonunda, Boğa burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yaptığında, iş arkadaşlarınızla ağ kurma ve özlemler hakkındaki konuşmaları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. 11 Haziran Cumartesi günü Venüs Boğa burcunda Uranüs ile kavuşum yaptığında, üsse dokunmak heyecan verici bir şeye yol açabilir. Birisiyle çalışmak veya görünüşte basit bir konuşma yoluyla bir hedefte ilerleme kaydetmek için tesadüfi bir fırsat. Önünüze çıkabilecek tüm profesyonel olanaklara açık olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.