Balık Haftalık Burç Yorumları (27 Haziran – 3 Temmuz Haftası)

Balık burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası neler bekliyor? Balık burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesiden Çarşambaya kadar hareketli, garip ve gergin günler. Kendinizi bir okyanusta bir tiyatro fırtınasında hayal edin. Kara bulutların içine girme. Ve devrilmemek için ihtiyacın olan enerjiyi korumak için kendi kendine şarkı söylemeyi düşün. Yüksek sesle şarkı söyle! Sevimsiz aşk şarkıları söyleyin ve özlediğiniz kişiyi düşünün. Haftanız perşembeye kadar normalleşmiyor ve şans aniden sizden yana. Cuma da şanslı bir gün, patronunuz ensenizden nefes alıyor olsa bile. Senin gibi yetkin insanlara böyle oluyor. Yapacak daha çok iş bulurlar. Bu hafta sonu meşhur bir esinti.


Balık Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yengeç mevsimi sizin için kutsal bir zamandır sevgili Balık, çünkü güneş haritanızın maneviyatı yöneten sektöründe parlıyor. Bu göksel yerleşim, özellikle sağlıklı ilişkileri çekmek söz konusu olduğunda, evrenle iletişim kurmak için mükemmeldir. Evrimleşmiş sevgiyi getirmek söz konusu olduğunda, iç huzurun ve kişisel gelişimin kilit faktörler olduğunu unutmayın.

Çalışma haftasının çoğunda sosyal ve işle ilgili konulara yönelecek olsanız da, hafta sonu yaklaştıkça romantizm için yer olacak. Yeni ay, yönetici gezegenlerinizden biri olan Jüpiter ile bir ittifak oluşturarak iyimserlik ve şans getiriyor. Auranız tarif edilemez bir ışıltıya sahip olacak ve karizmanızı tavana vuracak. Gözünü diktiğin biri varsa, şimdi biraz flört etme zamanı gelmiş olabilir. Ay burçlardan geçerken önümüzdeki haftanın da sana güzel hisler getireceğinden emin olabilirsin. Luna’nın bu haftaki yolculuğu sırasında, güneşle yardımcı enerji alışverişinde bulunurken modern yönetici gezegeniniz Neptün ile bir ittifak oluşturacak. Bu titreşimler popülaritenizi artıracak, bu yüzden size biraz aşık olan birinden haber alabilirsiniz.


Balık Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Neyi geliştirebilirsin, Balık?

28 Haziran Salı günü kanserdeki yeni ay sırasında profesyonel kendini ifade etme fırsatlarını geliştirmen mümkün. Domicile Luna, tarzın, yeteneğin ve kullandığın becerilerle daha kişisel bir yanını sergilemek için altı aylık bir yolculuğu teşvik ediyor. iş. Bu mükemmel, çünkü Neptün de bu ay ve yeni ay döngüsü sırasında burcunuzda geri gidiyor. Ne yapmanız gerektiğini veya profesyonel olarak kim olduğunuzun bir uzantısı olarak sunmanız gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Nasıl karşılaştığınız ve başkalarının sizi ne için tanıyacağı, tutku projelerinize dönüş yaptığınızda daha net hale gelecektir! Bunun yanı sıra, aynı gün Jüpiter’in Koç’ta olduğu İkizler’de Venüs’ün sekstilinde Venüs sayesinde yaşam tarzınız için özellikle minnettar hissedebilirsiniz. Sıkı çalışmanızdan kazandığınız şey için takdirinizi ifade etmek için bu altmışlığı kullanın. Haftanın ilerleyen saatlerinde, İkizler burcundaki Merkür, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında, bir profesyonel olarak nasıl sunum yapmak istediğinizi daha iyi ayarlama fırsatınız var. İlerledikçe daha kolay bir iş-yaşam dengesine sahip olmak için iletişim becerilerinize nasıl daha iyi sahip olabileceğinizi ve geliştirebileceğinizi düşünün.


Balık Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, neyin önemli olduğuna odaklandınız.

Hafta, 27 Haziran Pazartesi günü, Mars’ın Koç’ta ve para evinizin Kova’da Satürn’e altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Balık, oldukça tutumlu hissediyor olabilirsiniz. Bir bütçe oluşturuyor, “harcama yok” bir ay geçiriyor veya genel olarak sadece harcamaları kısıyor olabilirsiniz. En çok harcama yaptığınız kategorileri ayrı ayrı düşünün. Bunlar, ayartmanın güçlü ve iradenin zayıf olduğu yerlerdir, belki gurme yiyecekler veya gerçekten harika ayakkabılar gibi şeyler. Bugün enerjiyi kesmek için kullanabilirsiniz.

28 Haziran Salı günü, Güneş Yengeç burcunda ve romantizm eviniz Jüpiter Koç burcunda kare açı yapıyor. Daha sonra bazı samimi anlara yol açan çok şehvetli bir randevunuz olabilir. Karizmanız artık güçlü. Harika bir cinsel kimyaya sahip olduğunuz biriyle tanışabilirsiniz. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, sevgilinizin kulağına kapalı kapılar ardında ne yapmak istediğinizi fısıldayın. Muhtemelen bugün iyi bir yanıt alacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.