Balık Haftalık Burç Yorumları (20 Haziran – 26 Haziran Haftası)

Balık burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftası neler bekliyor? Balık burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 20 Haziran – 26 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Aşırı eleştirel olma eğiliminiz, Pazartesi ve Salı günleri her şeyi mahvetme tehdidinde bulunuyor. Beyninin o kısmını kafandan çıkar ve üzerine bas. Sana faydası yok. Ve bu, beyninizin bir şeyi yapmayı kabul etmeden önce bir sürü soru sorması gereken kısmıyla ilgilidir. Sadece git yap. Hayattaki neşenin bir kısmı öğrenmektir. Çarşambadan Cumaya, kendinizi başka şekillerde de yeniden keşfediyor ve eşyalardan kurtuluyorsunuz. Çoğunlukla eşyalardan kurtulmak. Daha hafif, daha dengeli ve daha mutlu hissedersiniz. Bu hafta sonu bulanık ve kafa karıştırıcı. Gizem dolu.


Balık Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Duyguların haftanın ilk bölümünde garip zamanlarda ortaya çıkma yolu vardır. Onları kontrol etmekte kötü olduğunuzdan değil; sadece çok mevcutlar ve kabul edilmek istiyorlar. Bilinçli ve bilinçsiz duygularınızdan yararlanmak için biraz kendi kendine araştırma yapın. Duygularınıza farkındalık getirmek, onları çok daha hızlı serbest bırakmanızı sağlayabilir, bu da zorluklarla karşılaştığınızda merkezde kalmanıza yardımcı olur.

Salı ve Çarşamba günleri, atılganlık becerileriniz veya başkalarından istediğinizi elde etme yeteneğiniz üzerinde çalışmanız gerekebilir. Aklınızda kritik bir konu varsa, kendinizi ifade edin! Şimdi susmayı göze alamazsın. Yıldızlar Perşembe günü hizalanıyor, bu yüzden sizi canlı hissettiren biriyle her andan yararlanın!

Cuma kendini biraz keşfetmeye ve sonraki hareketlerini planlamaya ayrılacak – romantik olarak ya da başka türlü. Cumartesi, sevdiklerinizle bağlantı kurmak ve birlikte kaliteli zaman geçirmekle ilgilidir. Ayrıca, yıldızlar size haftanın sonuna doğru kalbinizle ilgili hayati bir ders verebilir. Her ne ise, bunu bilincinizde bir sıçrama olarak hissedeceksiniz ve aşk ve ilişkilere dair algınızı kökten değiştirecek.


Balık Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel özlemleriniz hakkında açık fikirli olun, Balık.

19 Haziran Pazar günü Venüs Boğa burcunda Neptün Balık burcunda altmışlık açı yaptığında yakın zamanda yapılan bir konuşma sayesinde iş arkadaşlarınızla nispeten uyumlu hissedebilirsiniz. birbirinizi tanıyın. Bununla birlikte, Neptün’ün kafa karıştırıcı enerjisi her zaman algınızı etkisiz hale getirebilir, bu nedenle işyeri tartışmalarına katkıda bulunmak istediğinizde çok net olduğunuzdan emin olun. Havayı temizlemeniz gerekiyorsa, ertesi gün burcunuzdaki son çeyrek ayın altında bunu yapmak için bolca zamanınız olacaktır. Rekoru düzeltmek için ay’ı kullanabilirsiniz! Artı, Merkür İkizler’de, Jüpiter’in Koç’ta altmışlık açıları, köstebek yuvalarının dağ olmak zorunda olmadığı bir şekilde yaşam tarzınız hakkında konuşmayı biraz daha kolaylaştırıyor. 21 Haziran Salı günü güneş Yengeç burcuna girdiğinde yaratıcılık sezgisel olarak yükselmeye başlayabilir. Yengeç sezonu, zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı tutku projelerinize yatırmak için mükemmel bir zamandır. Boğadaki Venüs aynı zamanda Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığından, hangi profesyonel özlemleri ve bağları besleyeceğinizi ayarlayabilirsiniz.


Balık Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sorarsanız ihtiyacınız olan yardımı alabilirsiniz.

Hafta, 19 Haziran Pazar günü, Güneşin İkizler burcunda olması ve ev ve aile evinizin Oğlak burcundaki Plüton ve teknoloji eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Balık, bugün bir aile üyesi ve teknoloji arasında biraz kopukluk var. Bu, e-posta yoluyla resim göndermek gibi bir bilgisayardaki temel görevleri çözmek için yardıma ihtiyacı olan daha yaşlı bir akraba olabilir. Veya çocuğunuzun bütün gece uyanık kaldığı ve video oyunları oynadığı ve canlı yayın yaptığı konusunda stresli olabilirsiniz. Çocuğunuz odasını temizleyene kadar WiFi kodunu rehin tutuyor olabilirsiniz. Bugün odak noktası teknoloji, ancak asıl önemli olan aile ilişkileri.

Enerji, 20 Haziran Pazartesi günü, Merkür İkizler’de ve evinizin aileniz Jüpiter’in Yay’da ve sizin değerli evinizde altmışlık açı yapmasıyla düzeliyor. Dünkü mücadelelerden sonra, bir veya daha fazla aile üyesinin size yardım etmek için adım atmaya hazır olması muhtemeldir. Tek yapman gereken sormak. Şehit olmanın ya da sessizce acı çekmenin zamanı değil. Buradaki anahtar yardım istemektir ve yardım, malzeme veya para şeklinde gelebilir. Bugün başkaları sizinle ilgileniyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.