Balık Haftalık Burç Yorumları (13 Haziran – 19 Haziran Haftası)

Balık burcunun 13 Haziran – 19 Haziran haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 13 Haziran – 19 Haziran haftası neler bekliyor? Balık burcunun 13 Haziran – 19 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 13 Haziran – 19 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 13 Haziran – 19 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 13 Haziran – 19 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 13 Haziran – 19 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı yerinde kalın veya en azından uzun veya kalıcı hamleler yapmayın. Bulunduğun yerde çok daha iyi olacaksın, kısa bir süreliğine de olsa. Haftanın ortası sizin için bir patlama olacak ve yeni bir seksi arıyorsanız, dileğinize kavuşacaksınız. Eğlencenin olduğu yere gidin ve aradığınızı bulacaksınız. Bu hafta sonu, düşüncelerinizin zihinsel ve fiziksel sağlığınıza dikkat etmeye yöneldiğini göreceksiniz. Beklenmedik bir kaynaktan destek alacaksınız.


Balık Burcu 13 Haziran – 19 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta, kişisel varlıklarınıza odaklanma zamanıdır – en önemlisi kendi değerinizdir! Son zamanlarda egonuza hafif darbeler almış olsanız da, sonunda meselenin ışığını görüyorsunuz – değerinizi başkalarının sizin hakkınızda nasıl gördüğüne veya nasıl hissettiğine göre tanımlayamazsınız. Kimse seni yargılamamalı. Ama en önemlisi, kendinizi yargılamamalısınız! Merkür’ün 13 Haziran’da İkizler’e yeniden girişi, geçmiş tartışmaları gündeme getirebilir, eski durumları yeniden uyandırabilir ve Mayıs ayının başından itibaren yaralar açabilir. Bu sefer yüksek yolu kullanabilirsiniz. Unutma, drama yapmak zorunda değilsin. Bunu bırakabilir ve enerjinizi kişiliğinize daha uygun insanları çekmeye odaklanmak için kullanabilirsiniz.

Özellikle 14 Haziran’daki dolunay sırasında, kişisel gerçeğinizi konuşuyor ve kükriyorsunuz. Evet, bu ay inişler ve çıkışlar olabilir, ancak istediğiniz kişi oluyorsunuz, küllerden çıkıyor ve bir gün büyüyorsunuz. zaman. Kalbinizi kişisel düzeyde gelişmeye ve hayatta ilerlemeye hazırlayın.


Balık Burcu 13 Haziran – 19 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta iş-yaşam dengesi üzerinde nasıl çalışabilirsiniz, Balık?

13 Haziran Pazartesi günü Merkür İkizler’e yeniden girdiğinde ve gölge sonrası döneminin son aşamasına geçtiğinde sınırlarınızı yumuşatmanın zamanı geldi. işinizin özel hayatınızı nasıl etkilediği. Ertesi gün Yay burcunda dolunay olduğu için, son altı aydaki çabalarınız sayesinde kariyerinizin farklı yönlerinin bir araya geldiğini görebilirsiniz. Bu döngü sırasında gerçekleştirdiğiniz bir başarı veya başarı için dolunay sırasında takdir alabilirsiniz. Hatta kariyerinizin bir araya gelen yönlerine atıfta bulunarak ilerlemenizi ilerletmenize izin verebilir. Ay tutulmasından sonra, 15 Haziran Çarşamba günü Mars, Koç burcundaki Kayron ile kavuşum yaptığında bütçenize, ödemenize ve güvenliğinize nasıl tepki vereceğiniz üzerinde çalışmanız gerekebilir. Özellikle bir ilerleme kaydetmediyseniz, kavuşum mali açıdan sıkıntılı bir noktaya gelir. finansal hedefiniz var veya bir bütçe ile mücadele ediyorsunuz. Ancak bu ufuk açıcı birleşimi, harcamalarınızda ve tasarruflarınızda bir fark yaratmak için ihtiyaç duyduğunuz uyanış olarak kullanabilirsiniz.


Balık Burcu 13 Haziran – 19 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kelimelerin iyileştirme gücüne sahip olduğunu görebilirsiniz.

Hafta, 14 Haziran Salı günü Yay burcundaki dolunayla başlıyor. Şirketinizde yukarıdan aşağıya bazı değişiklikler olabilir. Yeni fikirler ve prosedürler getiren yeni bir yöneticiniz olabilir. Şirketin kendisi genişliyor ve göz önünde bulundurmanız için potansiyel promosyon fırsatları yaratıyor olabilir. Aynı zamanda kendi saatlerinizi ayarlayabileceğiniz ve anlamlı işler yapabileceğiniz bir iş düşünüyor olabilirsiniz. Balık burcu, bu dolunay enerjisi size mesleğinizi düşünmeniz için birkaç gün veriyor.

16 Haziran Perşembe günü iki yön var. İkizler’deki güneş ve konut eviniz, haritanızda yükselen Kova’daki Satürn’ü üçgenler. Yatak odanızın, iyi bir gece uykusunu teşvik edecek bir tadilata ihtiyacı olabilir. Belki de karartma perdelerine ya da kedinizin yatmak istediği için erken saatlerde sizi uyandırmasını önlemenin bir yoluna ihtiyacınız vardır. Belki de romantizmi teşvik etmek için yatak odanızı yeniden dekore etmek istiyorsunuz. Bu, üniversiteden beri sahip olduğunuz şifonyerden kurtulmanız ve odadaki her düz yüzeyi dolap olarak kullanmayı bırakmanız gerektiği anlamına gelebilir. Yetişkin bir yatak odasının zamanı geldi.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.