Aslan Haftalık Burç Yorumları (6 Haziran – 12 Haziran Haftası)

Aslan burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 6 Haziran – 12 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 6 Haziran – 12 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta ruh eşinizle tanışmayacaksınız, ancak birçok güzel şey yolunuza çıkıyor. Pazartesi günü, birisi size çözemediği bir problemle geliyor ve iki saniye içinde parlak, yaratıcı bir çözüm buluyorsunuz. ustasın. Salı ve Çarşamba günü, yaratıcı bir proje dikkatinizi çeker, ancak Perşembe ve Cuma günleri kendinizi sosyal hissedersiniz ve mutlu bir şekilde, görmek istediğiniz biri de konuşkan hisseder. Bu hafta sonu, ne yaparsan yap, sonuna kadar git. Bir ünlü gibi davran ve sana ünlüymüş gibi davranılacak.


Aslan Burcu 6 Haziran – 12 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, eski güzel zamanlar tekrar burada olabilir.

Hafta, Kova burcundaki Satürn ile şimdi ilişkiler evinizde geri hareketle başlıyor. Satürn, Ekim ayı sonuna kadar geriye doğru hareket edecek. Leo, geçmişinden biriyle yeniden bağlantı kurabilirsin. İsimleri, iletişim bilgileriyle birlikte sosyal medyada görünebilir. Ancak Satürn yavaş hareket ediyor ve muhtemelen siz de öyle yapacaksınız. İlk e-postayı göndermeden önce birkaç hafta boyunca olasılıkları düşünerek bebek adımları atabilirsiniz.

7 Haziran Salı günü, İkizler burcundaki güneş ve teknoloji eviniz, Boğa burcundaki Uranüs ve kariyer eviniz ile yarısekstil yapıyor. Bilgisayarlar bugün sinir bozucu olacak. Hiçbir şey doğru çalışmıyor gibi görünüyor. WiFi sinyaliniz zayıf veya yazıcının mürekkebi bitmiş. 1980’lerden beri güncellenmemiş gibi görünen bazı şirketlerin tescilli yazılımında takılıp kalabilirsiniz. Ve günün en zor kısmı, tüm bunlar için sabrınızın sıfır olmasıdır.


Aslan Burcu 6 Haziran – 12 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta ana karakter olarak sizinle başlıyor ve hiçbir itirazda bulunmuyorsunuz. Sevdiklerinizin sizi beklemesine izin verin. Her odadaki ışık olmak senin için kolay yayılıyor ama bazen ona ihtiyacın olduğunu unutuyorsun. Sevimli patronluk her zaman senin için iyi bir görünümdür, bu yüzden bu süreyi dudaklarını dışarı çıkarmak ve gerektiği gibi devretmek için kullan. Karşınızdakine süslenip süslenmek için bir bahaneye ihtiyacınız olduğunu söyleyin ve sizi kasabada bir gece sadece görülmek için dışarı çıkarmalarını isteyin. İyi görünmek bütçenizi boşa harcamak anlamına gelmez ve belki de cömert partneriniz bunu kendi kartlarına koymaya açıktır.

Haftanın sonuna girerken ne kadar talepkar olduğunuza dikkat edin. Büyük hamleler yapmaya hazır olmanız, partnerinizde pek iyi bir yankı uyandırmayabilir. Bu söylemin bir kısmı rahatsız edici olabilir, ancak siz ve partnerinizin bu enerji ile birlikte nasıl problem çözdüğünü öğreneceksiniz. Haftaya başlarken size çok iyi baktıklarından, hafta sonuna kadar biraz TLC sağlama sırası sizde olabilir. Şu anda hayatlarına nasıl daha fazla kolaylık getirebilirsiniz? Düşünceniz ödüllendirilecektir.


Aslan Burcu 6 Haziran – 12 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta finansal ve profesyonel yönlendirmeye açık olun Leo.

6 Haziran Pazartesi günü Güneş İkizler burcunda Güneş Koç burcunda olduğunda, kendinizi ve mesleki yolculuğunuzu ağınızdaki diğer kişilerle karşılaştırmanız gündeme gelebilir. deneyimler ve yolculuklar kimseninkiyle kıyaslanamaz. Gerçekçi olarak, olmasını ister misin? Profesyonel yolunuz türünün tek örneği olduğu için mutlu olmalısınız! Bir gün sonra, değeriniz, iş güvenliğiniz ve mali durumunuzla ilgili herhangi bir stres, başlangıçta Başak’taki ilk dördün sırasında ortaya çıkabilir. Ancak bu, finansal olarak organize olmanızdan kaynaklanıyor olabilir; bu, bütçenizi finansal hedeflerinizle birlikte dürüstçe düşünmeniz gerekeceğinden gezinmesi zor olabilir. Başlangıçta stresli olsa bile, ay finansal olarak yerleşmenize yardımcı olabilir! Haftanın sonuna doğru, Boğa’daki Merkür, Oğlak’ta geri giden Plüton’u üçgen yapacak ve mevcut işinizle ilgili tüm düşüncelerinizi genel kariyer yolunuza dahil edecek. Sizi daha iyi, daha güvenli bir profesyonel yöne yönlendirebilecek yeni bilgileri benimseyin. Hatta konuşmada bir şey ortaya çıkabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.