Aslan Haftalık Burç Yorumları (27 Haziran – 3 Temmuz Haftası)

Aslan burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sezgileriniz Pazartesi’den Çarşamba’ya kadar gerçeklerden daha güçlü. Birinin hikayesi tamamen kontrol edilse bile, gizli bir şeyler olduğundan şüphelenebilirsin ve tek göstergen, sahip olduğun bir his. Ve tahmin et ne oldu? Tam hedeftesin. Bu ilginç, ama tatmin edici değil. En azından, hafızalardaki en romantik iki gün olan Perşembe ve Cuma günleri sizi bekleyenler kadar tatmin edici değil. Sen ve sen-kimin el ele tutuşacak ve bir demet uçurtma altında bir çimenlikte koşacaksınız. Ve sonra bir ağaca tırmanmak. Ve oradan kim bilir? Hafta sonu nispeten sıkıcı.


Aslan Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yirmi sekizinde kendinizi vahşi, özgür ve yaratıcı hissedecek, arkadaşlarınızla eğlenmenize ve aynı gün yeni ayın meydana geldiği akşama kadar maceraya atılmanıza izin vereceksiniz. İş haftasının başlaması için tam zamanında, sorumluluklarınızı yerine getirmek için vites değiştirmeniz istenecek. Çalışma haftasının ilk yarısında romantizm için fazla zamanınız olmayacak ve hafta ortasına kadar dinlenmek ve evde sakin bir akşam geçirmek için gecikmiş olacaksınız.

Neyse ki, Yengeç yeni ayının sizi yaşamı kutlamaya ve iyimserliği kucaklamaya çağırdığı yirmi sekizinde, kozmos sizi biraz eğlendirecek. İnsanlar bu gün “evet” deme havasında olacaklar. Bu nedenle, gözünüze çarpan belirli biri varsa, ondan kahve veya kokteyl içmelerini isteyin. Huzur ve empati duygunuzdan yararlanmaya başladığınızda, hafta sonu özellikle kalbiniz için şifalı olacak. Onarılması gereken herhangi bir duygusal yara veya bağışlanması gereken herhangi bir duygusal yara varsa, şimdi bu tür sonuçlar için çaba göstermenin tam zamanıdır.


Aslan Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, profesyonel taahhütlerin ve ilişkilerin bu çalışma haftası boyunca öncelikli olacak.

Mesleki düzenlemelerinizde nasıl hareket ediyorsunuz? 27 Haziran Pazartesi günü Mars Koç burcunda Satürn Kova burcunda geri gittiğinde, istediğiniz yöne gittiğinizden emin olmak için taahhütlerinizin ve ortaklıklarınızın yörüngesini yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bu tür yönlerin gelişimi için daha fazla sorumluluk almak, kariyerinizi iyileştirebilir. Besleyici bir rol üstlenmek yavaş ama emin bir süreç olabilir, çünkü Yengeç burcundaki yeniay ertesi gün daha duygusal olarak hareketli bir döngüye başlayacak. İçinizdeki bakıcıyı ortaya çıkarmak, yükümlülüklerinizi ve ilişkilerinizi daha iyi geliştirmenize yardımcı olabilir. Neptün aynı zamanda Ay’da Balık burcunda geri harekette durduğu için bu konuda nasıl bir yol izleyeceğiniz daha da netleşecek. Şu andan Aralık ayının başına kadar, Neptün retrosu, sizi etkileyici bir profesyonel dönüşümden alıkoyabilecek her türlü kendi kendini sınırlayan inançlardan kurtulurken nasıl daha fazla güç ve kontrol sahibi olacağınızı gösterecek. Haftanın sonunda İkizler’deki Merkür, Kova’daki geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında, taahhütlerinizi erkenden daha iyi ayarlamak için bir fırsat olabilir. Üçlü iletişimsel ve zihinsel olarak çeviktir, sizi müzakere etmeye teşvik eder!


Aslan Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işlerinizi hallediyorsunuz.

Hafta, 27 Haziran Pazartesi günü, Koç’taki Mars’ın Kova’daki Satürn’e ve iş/yaşam dengenizdeki evinize altmış açı yapmasıyla başlıyor. Bugün birçok yöne çekildiniz ve muhtemelen bazı ayarlamalar yapmanız gerekiyor. Bu genellikle herkesi mutlu etmek için çok fazla şey yapmaya çalıştığınızda olur. Leo, ilerlemeden önce büyük resmi düşün.

28 Haziran Salı günü, Yengeç burcundaki güneş, Koç burcundaki Jüpiter ile ve eğitim eviniz ile kare açı yapıyor. Aynı zamanda yeni bir aydır. Eski bir sınıf arkadaşın bugün sana ulaşabilir. Sizi sosyal medyada bulmuş olabilirler veya size bir lise ya da üniversite buluşması için davetiye göndermiş olabilirler. Okulda bu kişiye aşık olmuş olabilirsin. Bu, geçmişinizden insanlarla yeniden bağlantı kurmak için iyi bir gün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.