Aslan Burç Yorumları 5 Haziran 2022

Aslan burcunun 5 Haziran 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 5 Haziran 2022 Pazar günü neler bekliyor? Aslan burcunun 5 Haziran 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 5 Haziran 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 5 Haziran 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 5 Haziran 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Haziran 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi netleştirmeniz mi gerekiyor? Şimdi tam zamanı, çünkü şu anda inanılmaz bir sözel ikna kabiliyetine sahipsiniz. Alacağınız yanıt sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.


5 Haziran 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Biri övgülerinizi söylerken alçakgönüllü olun – gururunuz yanlış anlaşılabilir.


5 Haziran 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, kaderin düğümleri ile sert bir t-kare oluşturarak, burcunuzdan yolculuğuna devam ederken, sevgili Leo, sabahınızı başka bir çalışma haftasının başlamasından korkarak geçirmemeye çalışın. Pazartesi tezahürlerinden önce stresin içinizde kalmasına izin vermek yerine, kendinizi rahat ve huzurlu hissettiren aktiviteleri benimsemek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ne yazık ki, Luna ve Satürn arasındaki sert karşıtlık sayesinde gün gelişmeye devam ederken biraz romantik drama yaşayabilirsiniz. Neyse ki, ay mantıklı Başak’a girerken bu karanlık titreşimler dağılacak.


5 Haziran 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Konfor bölgesinin dışına çık Leo. Ayın burcunuzda parıldamasına ek olarak, Merkür ile karşı karşıya gelecek ve bu da en içteki duygularınız ile resmetmeye çalıştığınız mesaj arasında sürtüşme yaratacaktır. Ayrıca önemli biriyle sürtüşme yaşıyor olabilirsiniz, bu yüzden bir adım geri atmanız ve gücünüzün sizden nereden alındığını yansıtmanız çok önemlidir. Duygularınızı her zamankinden daha fazla kendinize sakladığınız oldu mu? Her iki durumda da, gezegen cetveliniz, güneş ve yaralı şifacı Chiron arasındaki bugünkü tatlı altmışlık, sizi destek için yaşıtlarınıza güvenmeye teşvik ediyor.


5 Haziran 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel dünya senin istiridyen, Leo! Ay burcunuzda parlarken, eşyalarınızı spot ışığında çalmak gibi hissedebilirsiniz. Tüm gözlerin üzerinizde olması, özellikle Ay’ın hem Boğa hem de Akrep’teki ay düğümlerini kareye almasıyla, taşıması zor bir hareket gibi hissedebilirsiniz. Ama profesyonel bir süperstar gibi parlayabilecek biri varsa o da sensin. Profesyonel bir ortamda ve sahnede nasıl görünmek istediğinizi değiştirmek için bu ay enerjisini ve kareleri kullanabilirsiniz. Bu enerjiyi akıllıca kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.