Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Burç Yorumu Temmuz 2022

Aslan burcunun Temmuz ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunun Temmuz ayı neler bekliyor? Aslan burcunun Temmuz ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Temmuz ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Temmuz ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu Temmuz ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Güverteleri Temizleme

Kişisel gezegeniniz olan güneş, aya hassas Yengeç burcunda ve ruhsal bölgeniz Aslan’da başlar ve sizi yarım kalmış işleri bitirmeye teşvik eder. 22 Temmuz’a kadar olan haftalar, başladığınız işi bitirme ve çok uzun süredir devam eden konularda kapanış bulma şansınız. Sohbetçi Merkür dördüncü bölgede bu bölgeye giriyor, bu da duygularınızla bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir ve gerekirse bunları tartışmanızı kolaylaştırabilir.

Ateşli Mars, altı haftalık bir konaklama için 4 Temmuz’da Boğa burcuna geçiyor ve bu sizi daha yüksek seviyelere çıkarabilir. Kariyer ve hırs sektörünüzde bir şeyler karıştıracak ve sizi hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak sağlam bir strateji oluşturmaya itecektir. Normalden daha rekabetçi ve en iyisi olduğunuzu göstermeye istekli olabilirsiniz. En iyi becerilerinizi sergilemek ve kendinizi pazarlamak için çaba gösterin.

İş/yaşam dengenizi doğru bir şekilde kurmak söz konusu olduğunda, on üçündeki süper ay yardımcı olabilir. Yaşam tarzı bölgenizde gerçekleşir ve daha önce ihmal ettiğiniz rutininiz ve günlük programınızla ilgili şeyleri vurgulayabilir. Bu, hiç fark etmediğiniz bir sağlık sorunu, bir projeyle ilgili bir sorun veya üretkenliğinizin önüne geçen bir şey olabilir. Bir kez gördüğünüzde, bu konuda ne yapacağınızı bileceksiniz.

Güzel Venüs, 17 Temmuz’da Yengeç burcuna ve sakin bir bölgeye giriyor, bu nedenle yaşam ve öncelikleriniz hakkında düşünmek için daha fazla “ben” zamanının tadını çıkarmaya hazır olabilirsiniz.

Son olarak, yirmi saniyede güneş burcunuza girer ve bu sizin kendinize geldiğiniz zamandır. Yaratıcı olmanın ve dünyada iz bırakmanın zamanı geldi. Aklınızda bir proje varsa, 28 Temmuz’da burcunuzda bulunan yeniay, üzerinde çalışmaya başlamak için en iyi zamanlardan biridir.


Aslan Burcu Temmuz Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Bu ayın başlarında, hassas Yengeç burcunda lider güneşin konumundan çok fazla duygusal enerji geliyor. Bir şeyi (özellikle kaba bir yorum) savuşturmak isteseniz bile, siz ona hitap edene kadar dırdır etmeye devam edecektir. Her şeyi çok kişisel almamaya çalışın.

19 Temmuz’da büyüleyici Merkür, utangaç Yengeç’ten ayrılır ve sizin dışa dönük, dikkat arayan burcunuzla bağlantı kurar ve sizi bir gülümseme, kahkaha veya bir tür tepki almak için hemen hemen her şeyi yapmaya ve söylemeye teşvik eder. Uzun süreli bir partneriniz varsa, muhtemelen sizin aptal maskaralıklarınıza alışmışlardır, ancak sizi çok iyi tanımayan bir randevuyu şok edebilirsiniz. Geri çevirmeni tavsiye ederiz Leo, ama bu gürültülü geçiş sırasında gerçekten “kendini tanıyan” bir anahtarın yok.

Egonuzu kontrol altında tutabilirseniz, yirmi sekizinde, cesaret verici özelliklere sahip olan ateşli burcunuzda yeni bir ay var. Olumlu bir sonuç beklemek, ancak bir sonuç alamamak hayal kırıklığı yaratır, ancak muhtemelen kişisel olarak kendinizden çok içinde bulunduğunuz durumla ilgilidir. Daha fazla bilgi alana kadar bir arada tutun.


Aslan Burcu Temmuz Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay, iş arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla olan kişilerarası ilişkilerinizi vurgular.

4 Temmuz’da Mars, haritanızın kariyer sektörüne geçerek iş yerinde uyum içinde olduğunuz kişilerin gerçek niyetlerini görmenizi sağlar. Birinin sizin için en iyi çıkarları düşünmediğini veya işiniz için kredi almayı planladığını görebilirsiniz.

Aynı gün, Merkür Yengeç burcuna girer ve size iş arkadaşlarınızdan projeleri hakkında şeffaf olmalarını talep etme yetkisi verir. Aynı grupta çalışıyorsanız, onların katılımının ayrıntılarını bilmelisiniz. İlk başta skandal bir şey bulamayabilirsiniz, ancak daha derine inerseniz hak ettiğiniz krediyi alamadığınız açık olabilir. Her şey ayın on üçünde dolunay sırasında açığa çıkacak. Basit, eski kıskançlıktan başka bir şey değil. Daha fazla övgü ve beğeni almanızı istemiyorlar, bu yüzden içgörüleriniz ve fikirleriniz için kredi alıyorlar.

Ancak gümüş bir astar var. Merkür ve güneş sırasıyla 19 Temmuz ve 22 Temmuz’da burcunuza girer, böylece kime güvenebileceğinizi görebileceksiniz. Başkalarının dürüst olmayan eylemleri gün ışığına çıkarılacaktır.


Aslan Burcu Temmuz Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Hayır, Leo! Yazın ortasındayız ve 4 Temmuz’da Mars Boğa’ya ve Merkür Yengeç’e girdiğinde bir sevgiliyle ısınmak ve ağırlaşmak yerine ofiste acele ediyorsun. Kendinizi bir ilişki yerine işe verin.

Bunu, özellikle on üçünde Oğlak burcundaki dolunay sırasında kendinize odaklanmak için bir fırsat olarak değerlendirin. Şimdi daha iyi alışkanlıklar geliştirin, böylece daha sonra en iyi romantik formda olabilirsiniz. Buna, 17 Temmuz’da Venüs Yengeç burcuna girdiğinde biraz duygusal iyileşme yapmak da dahildir.

Özellikle, Merkür ondokuzuncu ayda burcunuza girdiğinde flört hayatınız ısınacağından. Bu, bazı sıradan randevular için harika bir zaman. İnsanlar cesur tavrınıza ve doğal karizmanıza hayran kalacak. En sevdiğiniz kıyafetleri bir araya getirin, çünkü 22 Temmuz’da güneş burcunuza girdiğinde birçok ilk randevunuz olacak. Bu sizin mevsiminiz ve herkes sizi istiyor!

En iyi randevu geceniz, yeni ayın yirmi sekizinci burcunuzda olduğu zamandır. Birine çıkma teklif etmek için bol güveninizi kullanın. Sihirli bir şeyin başlangıcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.