Akrep Haftalık Burç Yorumları (6 Haziran – 12 Haziran Haftası)

Akrep burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 6 Haziran – 12 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 6 Haziran – 12 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü evde olan bir şey yüzünden tüyleriniz diken diken oluyor ama Salı sabahı uyandığınızda duruma bakmanın yepyeni bir yolunu bulmuşsunuz. Sakin, kendinden emin ve meraklı hissediyorsunuz. Mükemmel zamanlama çünkü Salı ve Çarşamba oldukça romantiktir ve birini tanımak için güven ve merak gereklidir. Birlikte geçirebildiğiniz kadar zaman ayırın çünkü Perşembe ve Cuma çok sıkıcı. Gerçekten huysuzsan, bir antrenman ruh halini düzeltmene yardımcı olur. Bu hafta sonu, ilişkiler güçlü bir şekilde şekilleniyor. Cesur ve acımasız olun.


Akrep Burcu 6 Haziran – 12 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, temelinizi geliştiriyorsunuz.

Hafta, Kova’daki Satürn’ün aile ve meskenlerinizden oluşan evinizde geri hareket etmesiyle başlar. Satürn, Ekim ayı sonuna kadar geriye doğru hareket edecek. Biri evinize taşınıyor olabilir veya konutun kendisiyle ilgili bazı sorunları çözüyor olabilirsiniz. Akrep, bu ev onarımları yapmanın tam zamanı. Daha fazla alana veya boşlukta daha iyi bir akışa sahip olmanın, evdeki gergin ilişkilere yardımcı olacağını düşünebilirsiniz. Bu, daha mutlu bir ev yaşamına yol açabilecek bir süreçtir.

7 Haziran Salı günü, İkizler burcundaki güneş ve yatırım eviniz, Boğa burcundaki Uranüs ve ortaklıklar eviniz ile yarısekstil yapıyor. Bir arkadaşınız veya meslektaşınız ile işbirliği yapıyor olabilirsiniz. Belki onların teknik becerileri vardır ve siz satışta harikasınızdır ya da vizyona sahipsiniz ve onların ekstra parası vardır. Bu anlaşma şu anda belirsizdir, ancak iyi iletişim yoluyla daha güçlü hale getirilebilir.


Akrep Burcu 6 Haziran – 12 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İleriye dönük odak, bu haftaki taahhüdünüz. İç sürecinizi değerlendirirken partnerinizden biraz mesafe almanız gerekebilir. Bu çok aydınlatıcı olabilir. Bir adım geri atıp temelleri inceleyebilmek, iyileştirmenin gerçekleşmesi için dikkat edilmesi gereken çatlakların nerede olduğunu gösterebilir. Bu hafta siz ve sevdikleriniz arasında problem çözmeye ve daha yüksek seviyelere doğru harekete izin veren harika bir iletişim var.

Haftanın ortası, kişisel yaşamınızda istediğiniz deneyimleri yaşadığınızdan emin olmak için içe bakmakla da ilgilidir. Eksik parçalar varsa, kendi içinizdeki diyaloğu açın, ardından partnerinize götürün. Bu konuşma bir süre önce olmuş olabilir ve tekrar gözden geçirilip çözülmesi gerekiyor.

Yüzleşme korkutucudur, ancak en çok sevdiklerinizle birlikte zayıflatılmamalıdır. Onları sevgiyle yıkayarak başlayın ve büyümeye ilham vermeyi düşündüğünüzü bildiklerinden emin olun. Ortaklıkta neler olup bittiğinin özüne inme ve ruh düzeyinde tatmin edici olacak bu ortaklıktan tam olarak aradığınız şeye dönüştürme şansınız var. Derin ve bağlayıcı ortaklıklar sizin işiniz. Bu nedenle, samimi ve dürüst olun.


Akrep Burcu 6 Haziran – 12 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş, bu hafta bazı şaşırtıcı dönüşlere yol açabilir, Akrep!

İş yerinizde güç ve kontrol sizde, ancak 6 Haziran Pazartesi günü İkizler burcunda güneş Chiron Koç burcunda olduğunda masaya ne getireceğinizden emin olmanız gerekiyor. kaynaklarınız veya işinizin çeşitli yönlerine yatırım yapmak. Masaya ne getirdiğinizden emin olun! Ertesi gün Başak burcundaki ilk dördün altında profesyonel hayallerinizi takip etme veya daha büyük profesyonel ağınıza ulaşma konusundaki tüm stresi bırakın. Özeleştiri ile kendinizi kısa kesmek yerine, bir plan yapın ve nereye gittiğini görün. Size kimin yanıt verdiğine veya isteklerinizi takip etmenin ne kadar heyecan verici olabileceğine hoş bir şekilde şaşıracaksınız! Haftanın ilerleyen saatlerinde, Boğa burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında eski konular veya sohbetler geri gelebilir. Nisan sonundan itibaren bir ortaklık veya bir anlaşmanın şartlarıyla ilgili bir sohbete geri dönmeniz gerekebilir. Ne olursa olsun, 11 Haziran Cumartesi günü Venüs Uranüs ile Boğa burcunda kavuşum yaptığında, profesyonel düzenlemelerinizde büyük değişikliklere yol açabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.