Akrep Haftalık Burç Yorumları (27 Haziran – 3 Temmuz Haftası)

Akrep burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta, gerçekten kendine geliyorsun. Pazartesi günü, paparazziler sizi takip ediyor ve Çarşamba sabahı fotoğrafınız tüm İnternet’te. Tamam, kelimenin tam anlamıyla değil. Ama pazartesiden çarşambaya böyle hissettiriyor. Yoğun. Bir sürü insan sana bakıyor. Sizden gelen tam bir güven. Perşembe ve Cuma, haftanın ışıltılı, büyülü hissi devam ediyor, ancak bu günler sizinle daha az ve daha çok grubunuzla ilgili. Bu hafta sonu, birine pas vermek istediyseniz ve bunu yapmaya cesaret edemediyseniz, cesur olun.


Akrep Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yengeç sezonu tüm hızıyla devam ederken, şu anda ihtiyaçlarınızı diğerlerine göre önceliklendirmek sizin için kolay olacak ve yapmalısınız! Evet, aşk tamamen verme ve alma arasındaki dengeyle ilgilidir, ancak bu sizin zodyak mevsiminiz olduğu için biraz bencil olmanızda bir sakınca yok. Evden çıkmak yirmi sekizinde önemli olacak. Ne yazık ki, aya ve Satürn’e sert bir kare, bu kozmik yükü azaltabilir, özellikle de hayallerinizi veya yeni maceralarınızı kovalamak yerine evde kalmayı tercih ederseniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla plan yapmaya çalışın.

Bu kozmik iklim, haritanızın arkadaşlıkları ve eğlenceyi yöneten bölümünü harekete geçirecek, bu da karşılaştığınız insanlar üzerinde özellikle güçlü bir etkiye sahip olacağınız anlamına geliyor. Kendinizi bir partide bulursanız, kolayca yeni bir partner çekmek için mükemmel olan karanlık, gizemli ve çekici bir yabancı rolüne girersiniz. Seksi bir romantizm havada oyalanacak, bu da insanların bağlantı kurmaya çalışacağı anlamına geliyor. Bu yeni karşılaşmalar fantazide gizlenecek olsa da, bu gün meydana gelen herhangi bir romantik olaydan gerçek bir şeylerin ortaya çıkması için büyük bir potansiyel var.


Akrep Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta iş-yaşam dengenize aracılık edin, Akrep.

27 Haziran Pazartesi günü Mars Koç altmışlık açıda Satürn Kova burcunda geri giderken programınızın akışı için şükredin. İş-yaşam rutininizin daha iyi olabileceğini düşünüyorsanız, devam edebilmeniz için programınızda ayarlamalar yapmak için bu altmışlığı kullanın. gelişmek için. Hatta sorumluluk alarak özel ve profesyonel yaşamınızda daha az stres olduğunu fark edebilirsiniz! Ertesi gün Yengeç burcundaki yeni ay ile birlikte, profesyonel yolculuğunuza devam etmek için duygusal olarak daha hareketli hissedebilirsiniz. Önümüzdeki altı ay, mesleki gelişiminiz üzerinde çalışmanız için fırsat üstüne fırsat içerecektir. Başkalarının altında çalışmaya, kurslara gitmeye ve hatta kariyer yolunuza uygun geliyorsa seyahatlere çıkmaya “evet” deyin. Neptün de Balık burcunda geri harekette istasyonlar yaptığından, zamanla, hangi fikirlerin veya projelerin peşinden gitmeye değer olduğu konusunda daha net bir fikriniz olacak. Neptün retrosu, profesyonel maceralarınızda kalbinizin sesini dinlemenize yardımcı olabilir. Sonra birkaç gün sonra, Koç’taki Mars, Oğlak’ta geri giden Plüton ile kare açı yaptığında iletişim sorunları olabilir. Gerçeğinize sahip çıkın ve iş arkadaşlarınızla gereksiz kavgalardan uzak durmaya çalışın!


Akrep Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, problem çözme yetenekleriniz çok güçlü.

Hafta, 27 Haziran Pazartesi günü, Mars’ın Koç’ta ve iş evinizin Kova’da Satürn’e altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Zor projelerle mücadele etmek için harika bir gün. Akrep, konsantrasyon gücünüz yüksektir ve sizi bir süredir şaşırtan bir problemin kodunu çözebilirsiniz. Ertelediğiniz projelere geri dönüyor olabilirsiniz.

28 Haziran Salı günü, Güneş Yengeç burcunda ve seyahat ve macera eviniz Jüpiter Koç burcunda kare açı yapıyor. Bugün, iyi bir fiyata seyahat biletleri satın alıyor, farklı gemi yolculuklarına göz atıyor veya dünyayı dolaşarak bir sırt çantasıyla seyahat planlamak gibi gerçekten maceralı bir şey yapıyor olabilirsiniz. Bu yolculuğa çıkmanız biraz zaman alabilir, ancak şimdilik haritayı (veya küreyi) çıkarıp kendinizi yolda görselleştirmeye başlayabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.