Akrep Haftalık Burç Yorumları (20 Haziran – 26 Haziran Haftası)

Akrep burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 20 Haziran – 26 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günleri büyük planlar kuruyorsunuz, ancak biraz uzak planlar yapıyorsunuz, hemen değil. Şu anda bir hayalperestsin. Hayal ettiğiniz gibi gelecekte neredeyse şimdiki zamandan daha çok eğlenirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma, kolay olması gereken, ancak herhangi bir nedenle olmayan küçük kararlarla doludur. Güvendiğiniz birinin ne yapmanız gerektiği konusunda güçlü bir fikri varsa, onunla devam edin. Cumartesi ve Pazar, başlı başına romantik değildir, ancak insanlar size doğru yürümeye ve size iltifat etmeye devam eder. Elbette iyi denk geliyorsun. Sadece zaman meselesi.


Akrep Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta inanılmaz derecede tutkulu bir ruh halindesiniz ve bunu göstermekten korkmuyorsunuz. Aşk bölümünde işler durgun hissediyorsa, ne pahasına olursa olsun ona biraz heyecan katmaktan korkmayın. Aşkınızla birlikte işler kızışıyor – ya da belki de zaten bir sonraki seviyeye geçtiniz. Her iki durumda da, bu kesinlikle buharlı ve yoğun romantizm için bir hafta. Tutkulu bir ruh teması için dua ettiyseniz, kesinlikle hayal kırıklığına uğramayacaksınız.

Pazartesiden çarşambaya kadar işleri aşırı hıza sokmaya hazır olacaksınız. Cazibeniz karşı konulamaz, bu yüzden birisi – kim olduğunu biliyorsunuz – fark ederse şaşırmayın. Çok çekici bir varlık olduğunuzu unutmayın, bu yüzden bu sadece bir zaman meselesiydi. Başkalarını enerjik ve gizemli bir şekilde size çeken ince ve heyecan verici bir çekicilikle baştan çıkarma potansiyeline sahip olabilirsiniz.

Perşembe ve Cuma günleri, hayatınızın diğer alanlarına odaklandıkça aşk hayatınız yeniden yavaşlamaya başlayacak. Romantizm için hiç zaman kalmamış gibi görünebilir, ancak Cumartesi geldiğinde kendinizi başka bir ateşli uçuş havasında bulacaksınız. Uzun sürmeyebilir, ama en azından sürerken biraz neşe duyacaksınız!


Akrep Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu çalışma haftası boyunca profesyonel taahhütlerinizin ve ilişkilerinizin nasıl gittiğini bir düşünün, Akrep.

19 Haziran Pazar günü Venüs Boğa’da Neptün Balık’ta altmışlık açı yaptığında, iş ilişkilerinizi daha fazla yaratıcılıkla aşılamanın zamanı gelmiş olabilir. Altmışlık, meslektaşlarınıza bir fikir veya vizyon sunmak için bile mükemmel olabilir. Tutku projenizi daha da hassaslaştırmanız gerekiyorsa, bunu ertesi gün Balık burcundaki son çeyreğin altındaki yarım kalmış işleri bırakarak yapın. Güneşin sulu Yengeç burcuna girdiği 21 Haziran Salı gününe kadar profesyonel yolculuğunuzu ve gelişiminizi beslemek için bolca zamanınız olacak. Duygusal olarak ilgili ve sezgisel olarak uyumlu olan Yengeç’in büyülü havası, profesyonel yolunuzda ilerlemenize yardımcı olabilir! Yeni zirvelere ulaşmak istiyorsanız, Yengeç mevsiminde sezgilerinizi takip edin. Bu devam ederken, Boğa’daki Venüs Oğlak’ta geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında taahhütlerinizin gidişatını değiştirecek birkaç aydınlatıcı konuşmanız olabilir. Çektiğiniz şeye yatırım yapma fırsatları, ertesi gün Venüs’ün İkizler’e girmesiyle karşınıza çıkacaktır.


Akrep Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, eğer ilgileniyorsanız, romantik olasılıklar var.

Hafta 19 Haziran Pazar günü, Güneş İkizler’de ve kaynaklar evinizin Oğlak burcundaki Plüton’la ve iletişim eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, bir kredi, yatırım veya başka bir finansal işlem başvurusu üzerinde küçük bir anlaşmazlık olabilir. Web sitesinin net olmaması, ihtiyacınız olan formların yüklenmemesi veya imzanızla bir kopyasını fakslamanızı istemeleri (faks makinesi kimde?) Akrep, çok sabır gerektirecek. Bu süreci atlatmak için. Mümkünse, karmaşık evrak işlerini başka bir güne saklayın.

20 Haziran Pazartesi günü, Merkür İkizler’de ve yakınlık eviniz Jüpiter Koç’ta ve sağlık ve esenlik eviniz ile seksenlik açı yaptığında hayat biraz daha kolaylaşıyor. Bir çift masajı planlamak, bunu harika bir gün haline getirebilir. Ya da siz ve sevgiliniz romantik bir komedi izlerken kanepede yan yana yatabilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, yeni bir spor salonu denemek, yeni bir parkurda yürüyüş yapmak veya parkta köpeğinizle koşmak gibi sağlık odaklı aktiviteler bulun. Benzer düşünen bir kişiyle tanışabilirsiniz ve farkına bile varmadan havai fişekler görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.