Akrep Haftalık Burç Yorumları (13 Haziran – 19 Haziran Haftası)

Akrep burcunun 13 Haziran – 19 Haziran haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 13 Haziran – 19 Haziran haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 13 Haziran – 19 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 13 Haziran – 19 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 13 Haziran – 19 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 13 Haziran – 19 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 13 Haziran – 19 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başında kesinlikle parayla ilgilenmeniz gerekiyorsa, düşük anahtarda tutmaya çalışın. Satın alma işlemlerinizi öncesinde, sırasında ve sonrasında dikkatlice izlemeniz gerekebilir. Sezgisel güçleriniz Çarşamba günü büyük bir şekilde devreye girecek ve Jedi akıl numaralarınızı seksi kızlar üzerinde oynamak için birkaç gün boyunca tam bir ürkütücülük geçireceksiniz. Hafta sonu iş sorunları ortaya çıkabilir, ancak patronunuzu mutlu ederek (veya başka yöne bakarak) en kötüsünden kaçınabilirsiniz.


Akrep Burcu 13 Haziran – 19 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kendine odaklanalı bir dakika oldu, değil mi Akrep? Şanslısınız ki bu hafta, içine bakmanız ve kalbinizi iyileştirmeniz için size bolca kararlılık, motivasyon ve güç veriyor. 13 Haziran’da Merkür İkizler’de tekrar akarken, dönüştürücü güçleriniz uyanır ve size, haritanızın ilişki sektörünü başlatan geçen ayki iki büyük tutulmadan sonra hepimizin ihtiyaç duyduğu mevcut koşullarınızı iyileştirme ve iyileştirme fırsatı verir.

14 Haziran’daki dolunay, 16 Mayıs’taki güneş tutulması sırasında sizi kızdırmış olabilecek diğer kişilerle yeniden bağlantı kurmanız için size ikinci bir şans vererek, hikayeyi kendi açınızdan anlatmanız ve çitleri onarmanız için bir an verir. Ancak, bu sefer, dolunay ikinci güven ve güç eviniz ile hizalanırken duyulacak ve size şiddetli bir avantaj sağlayacaktır. 14’ünde, kişisel iblisleri ve şüpheleri ezdikçe, benlik saygısı artışı kazanmanıza izin verirken, başkalarıyla olan ilişkiler bu zamanlarda iyileşmeye başlayabilir. Yapmanız gereken tek şey, mümkünse geleceği planlamak, çünkü geçmişin anıları zihninizde taze. Bu, aynı hataları iki kez yapmamanızı sağlayacaktır.


Akrep Burcu 13 Haziran – 19 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Akrep, profesyonel taahhütlerin finansal bolluğunla uyumlu!

13 Haziran Pazartesi günü Merkür İkizler’e ve gölge sonrası dönemin son aşamasına yeniden girdiğine göre, herhangi bir anlaşma veya yatırım üzerinde çalışma zamanı. Bu enerjiyi, karşılıklı finansal faydalar sağlamak için başkalarıyla çalışmak için kullanın. Ertesi gün Yay burcundaki dolunay sırasında finans ve güvenlik konusundaki yolculuğunuzun zirveye ulaştığını bile fark edebilirsiniz. Luna, bütçenizi, finansal güvenliğinizi ve değer verdiğiniz şeyleri gözden geçirmeye hazır. Bu ay tutulmasını takip eden son altı ayda finansal olarak ne elde ettiğinizi veya para hakkında ne öğrendiğinizi düşünün. Daha sonra, Venüs Boğa burcunda kuzey ay düğümü ile kavuşum yaptığında, profesyonel düzenlemelerinizin ve iş ilişkilerinizin kariyer yolunuzda daha büyük bir amacı gerçekleştirmek için bir araya geldiğini hissedebilirsiniz. İstikrarlı ve destekleyici olan birliktelik, ortaklıklarınızın, anlaşmalarınızın ve yükümlülüklerinizin profesyonel kaderinizin bir parçası olduğunu gösterir. Doğru yolda olduğunuzu garanti edebileceğinden, deneyimlenmesi tesadüfi bir özelliktir! Ancak, 18 Haziran Cumartesi günü Venüs Kova burcunda geri giden Satürn ile kare açı yaptığında, bu iş ve düzeltmeler olmadan değildir. Uzun mesafe için neleri taahhüt etmeye değer olduğunu düşünün!


Akrep Burcu 13 Haziran – 19 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ev, kalbin olduğu yerdir.

Hafta 14 Haziran Salı günü Yay burcundaki dolunayla başlıyor. Akrep, alışveriş havasında olabilirsiniz. Belki de kısa bir süre önce dağınıklıktan kurtuldunuz ve şimdi bazı kaliteli parçalar eklemek istiyorsunuz. Ya da zamanla yıpranan bazı eşyaları değiştiriyor olabilirsiniz. Şu anda, bir satın alma bir diğerine yol açabilir. Şimdi gerçekten iyi pazarlıklar yapabilirsiniz, ancak aşırıya kaçmak oldukça kolay olacaktır. Bakmaya başlamadan önce ne satın almak istediğinize dair net bir fikriniz olduğundan emin olun.

16 Haziran Perşembe günü iki yön var. İkizler’deki güneş, Kova’daki Satürn’ü ve evinizin ve ailenizin evini üçgenler. Aile üyeleri yakın gelecekte bir kutlama için bir araya gelebilirler. Bir şeyleri planlama ve bir araya getirme sorumluluğunun bir kısmı sizin omuzlarınıza düşebilir. Ve kardeşlerin, kuzenlerin ve diğer akrabaların yardımını alabilseniz de, birçok insan işlerin yürümesi, düzenlenmesi veya sonuçlandırılması için sizi arıyor. Genellikle kenardan izlemeyi seversiniz, ancak bu yaklaşan etkinlik için oyun kurucu olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.