Akrep Burç Yorumları 9 Haziran 2022

Akrep burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 9 Haziran 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Haziran 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yakınınızdaki birinin gerçekten saatin kaç olduğunu duyması gerekse bile, biraz geri durmanız gerekir. Bazıları üstesinden gelecek olsa da, eleştirilerinizi meşru tutmakta zorlanacaksınız.


9 Haziran 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Evde yaşadığınız sorunun kökenini bulmak anlamsızdır. Sadece özür dile.


9 Haziran 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah Terazi burcu, gezegen hükümdarınız Mars ve şifalı asteroit Chiron ile sert bir karşıtlık oluştururken, bu sabah sıcak bir karışıklık hissedebilir ve görünebilirsin. Yardım istemek veya yapılacaklar listesi yapmak, bu kaotik enerji arasında düzenli kalmanıza yardımcı olabilir, ancak bunu kaybetmemeye dikkat etmelisiniz. Neyse ki, bu akşam güneş ve ay gökyüzünde tatlı bir görünüme girdiğinde kozmik iklim çok daha hafif hissedecek ve sizi günün erken saatlerinde size yapışmış olabilecek herhangi bir korkak titreşimi serbest bırakmaya teşvik edecek.


9 Haziran 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün tabağınızda çok şey varsa, bunun iç huzurunuzu boğmasına izin vermeyin, Akrep. Örneğin, ister bekar, ister aşık olun, isterse zaten romantik bir ilişki içinde olun, üzerinde çalışmanız gereken sıkıcı bir yapılacaklar listeniz olabileceğinden, bugün ortalıkta görünmeme olasılığınız daha yüksektir. Romantik olarak, bu daha iletişimsel olmanız ve ihtiyaçlarınız ve arzularınız hakkında konuşmanız için bir fırsattır. Bu nedenle, havanın altında hissediyorsanız veya günlük kaostan bir molaya ihtiyacınız varsa, enerjinizi yeniden şarj etmek için bir dakikanızı ayırın.


9 Haziran 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde farklı olarak ne yapabilirsin, Akrep? Ay Terazi’de Mars ve Kayron’un Koç’ta karşıtlığı ile bugün, iş gününüz boyunca biraz düzensiz hissedebilirsiniz. Luna son derece iç gözlemcidir, Mars ise görev üstüne göreve atılmaya hazırdır. Ancak işin içinde Chiron olduğu için iş gününüz boyunca tetiklenen bazı ağrılı noktalar olabilir. İşinizde duygularınızın ortaya çıkmasına nasıl izin verdiğinize ve algınızın iş gününüzü nasıl etkileyebileceğine odaklanmak için bir adım geri atmanız gerekebilir. Huzurlu bir gün geçirmek için pozitif bir zihniyete sahip olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.