Akrep Burç Yorumları 10 Haziran 2022

Akrep burcunun 10 Haziran 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 10 Haziran 2022 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 10 Haziran 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 10 Haziran 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 10 Haziran 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 10 Haziran 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Haziran 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Her şey hakkında açık fikirli olmanız gereken günlerden biri. Birisi tamamen çılgınca bir şeyle kaçmaya çalışsa bile, arkanıza yaslanıp ne olduğunu izlemelisiniz.


10 Haziran 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün hayatınıza gizemli bir kişi girecek – ihtiyatlı yargı.


10 Haziran 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Ay Terazi’de yolculuğuna devam ederken, modern yöneticiniz Satürn ve Plüton’a açı verirken, bugün yoğun bir ruh halinde olacaksınız. Bu kozmik iklim sizden biraz sakinleşmenizi isteyecek, böylece duygularınıza dokunabilir ve içsel düzeyde kafanıza takılan tüm sorunları çözebilirsiniz. Neyse ki, öğleden sonra, ay burcunuza girdiğinde ve önümüzdeki iki buçuk gün boyunca hırsınızı ve popülerliğinizi artırdığında, kendinizi çok daha yüksek ve normal benliğiniz gibi hissetmeye başlayacaksınız.


10 Haziran 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nisan ayının sonunda meslektaşlarınızla ne konuştunuz? Yükümlülükler, sorumluluklar, sözleşmeler ve daha fazlasıyla ilgili bu konuşmalar, bugün Merkür Boğa’da, Plüton’u Oğlak’ta geri giderken üçgen yaptığında yeniden ortaya çıkabilir. Bu süre boyunca, iş ilişkileriniz ve profesyonel taahhütleriniz hakkında yeni bilgiler edinmiş olabilirsiniz. Eğer öyleyse, bugün neyi farklı yapmak istediğinize dair önerilerinizle birlikte geri bildiriminizi getirmek için üçlüyü kullanın. Üçlemeyi, son taahhütlerinizin geçen ay nasıl sonuçlandığını düşünmek için de kullanabilirsiniz!


10 Haziran 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar, aşık ya da zaten romantik bir ilişki içindesin, içe dönmeye ve biraz iç gözlem yapmaya çağrılıyorsun, Akrep. Bu özellikle Ay’ın Terazi’deki yolculuğunu ve bilinçsiz onikinci evinizi, rüyalarınızı ve perde arkasındaki her şeyi göz önünde bulundurduğunuzda doğrudur, ancak her zaman olduğu gibi, burada bitmez. Luna, üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla modern hükümdarınız Pluto ile aynı anda karşı karşıya gelecek. Bunu söyledikten sonra, tepki gösterme olasılığınız daha yüksek olduğundan, değiş tokuşlarınızın arkasındaki ton konusunda dikkatli olmanız önemlidir. Sonra tekrar Merkür, Plüton ile de uyumlu hale gelecek, bu da tabularla dönen nüfuz edici konuşmaların neredeyse kaçınılmaz olduğu anlamına geliyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.