Yengeç Haftalık Burç Yorumları (9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası)

Yengeç burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi veya Salı günü, tüm romantik imalarla birlikte olsanız bile, duygularınız hakkında konuşmanız gerektiğini düşündüğünüzde, İspanyol Engizisyonunun tarihi veya su hacminin doğru formülü gibi geniş bir şeye bağlı kalın. su bardağınızda. Bu tür şeyler artık çok iyi ve seksi geliyor. Çarşamba ve Perşembe, daha hayalperest ve daha soyuttur, ormanda biriyle yeni kestirme yollar bulmak için mükemmeldir, ancak faturaları alma bölümünde o kadar iyi değildir. Faturalar? Bunlar bekleyemez mi? Bütün hafta sonu onları erteledin.


Yengeç Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta, özellikle 10 Mayıs’ta, sırlarla dolu on ikinci evinizde Merkür gerilemesi başladığında, yolunuza yeni bir ilişki vaadini getiriyor. Dikkatli olun, çünkü güzel gül renkli gözlükleriniz, görünüşte sevecen eylemlerin arkasındaki motivasyonları gizleyebilir. Aşkınız veya müstakbel partnerinizle kalpten kalbe, duygularınızı ifade etmenize izin verene kadar ilişki tam olarak başlamaz. Bu konuşma, aranızdaki dinamiği değiştirecek ve yolculuğunuzla mutlu bir şekilde çıkacak ya da öleceksiniz.

Bu hafta, sınırları belirledikten ve aranızdaki dinamikteki yerinizi anladıktan sonra bir şeyler başlatma zamanı. Başka bir notta, bu enerji, kendinizi ortaya koymak için cesur bir adım atmanıza izin verecektir. Bekarsanız, karşılaşacağınız romantik bir ihtimal derinleşecek ve beklediğinizden daha önemli hale gelecektir. Astrolojik yönler yanınızdayken, bu hafta aşk ve romantizm söz konusu olduğunda başaramayacağınız hiçbir şey yok.


Yengeç Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta kariyeriniz için önemli bir dönüm noktası olacak, Yengeç!

8 Mayıs Pazar günü Aslan burcundaki ilk çeyrek ayının altında yeteneğinizin ve güvenliğinizin değerini onurlandırmalısınız. Luna, mali durumunuzu istikrara kavuşturmak, bağımsız finansal fırsatları takip etmek ve fiyatları yeteneğinize göre ayarlamak için güçlü bir istek uyandırabilir. Sunduğunuz herhangi bir hizmeti yönetmek veya nasıl zam talep edebileceğinizi düşünmek harika bir ay olabilir. Sonra birkaç gün sonra Jüpiter kardinal Koç burcuna giriyor! Bu, burcunuzun karesini alsa da, Koç’taki Jüpiter sizi konfor alanınızdan çıkmaya teşvik edebilir. Jüpiter Koç burcunda kariyerinizde yan adım atmak yerine tutkuyla profesyonel hayallerinizin peşinden gidiyor! Kariyer yolunuz, güçlü bir lider olarak yükseldikçe, önümüzdeki birkaç ay içinde muhtemelen birçok başarı ile noktalanacak şekilde nezaketle genişleyecektir. Ama yola çıkmadan önce, İkizler’de Merkür gerilemesi başlıyor! Merkür gerilemesi sırasında, bilinçaltında biraz karışık hissedebilirsiniz. Özellikle profesyonel hedeflerinizi gerçekleştirmek için bir plan oluşturabilmeniz için, özellikle kendi kendini sınırlayan inançlardan vazgeçerek, düşüncelerinizi düzene sokmak sizin için mükemmel bir geri dönüş olabilir.


Yengeç Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kişisel bir bağlantı oldukça faydalı olabilir ve sayısız ödül getirebilir.

Hafta, 8 Mayıs Pazar günü Aslan burcundaki ilk dördün finansal bir fırsat getirmesiyle başlıyor. Ancak, hala yapılacak işler var. Yengeç, ilk adımı sen atman gerekecek, bu da bir satış görüşmesi yapmanız veya muhtemel ortakla bir toplantı ayarlamanız gerekebileceği anlamına geliyor, ki bu nedense söylemesi yapmaktan daha kolay. Bu noktada yaptığınız herhangi bir eylemin, hiçbir eylemde bulunmamaktan daha iyi olduğunu anlamanızın zamanı geldi. Bu yüzden mükemmeliyetçilik hayaletini bırakın ve cesurca ilerleyin.

10 Mayıs Salı günü Merkür, İkizler burcunda ve sezgi ve hayaller evinizde geri hareket yapacak. Yinelenen bir rüya aklınızın ön saflarında olabilir. Sembolizmi analiz etmeyi düşünün. Yengeç burcunuz, çoğu rüyanın harfi harfine değil, Evren’den yönünüzü değiştirmenize veya bir kişiyle bağlantı kurmanıza yardımcı olacak işaretler ve öneriler olarak alınması gerektiğini hatırlamak önemlidir. Buna, çoklu sayılar veya hayvanlarla olağandışı etkileşimler gibi günlük yaşamınızda gördüğünüz işaretler dahildir. Daha yüksek güçler size özel bir mesaj vermek için size ulaşıyor, bu yüzden bugün biraz zaman ayırın ve vizyonlarınızın ardındaki anlamı düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.