Yengeç Haftalık Burç Yorumları (30 Mayıs – 5 Haziran Haftası)

Yengeç burcunun 30 Mayıs – 5 Haziran haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 30 Mayıs – 5 Haziran haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 30 Mayıs – 5 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 30 Mayıs – 5 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 30 Mayıs – 5 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 30 Mayıs – 5 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İş arkadaşlarınız, haftanın ilk birkaç gününü normalden daha karmaşık (ve muhtemelen daha rahatsız edici) hale getirebilir. Birinin atlaması neredeyse garantilidir. Çarşamba günü, işler sakinleşir ve dünyayla daha fazla meşgul olduğunuzu hissedersiniz, belki de yeni bir eylem için bir fırsat görme noktasına kadar. Yine de bu hafta sonu tarihler biraz tuhaf olacak. Kendinizi serin ve serebral tutmaya çalışın ve işler iyi gitmeli.


Yengeç Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işleri yavaştan almaya ve hız limitinin altında tutmaya çalışın.

Hafta, 29 Mayıs Pazar günü, Koç burcundaki Mars’ın kariyer evinizde Jüpiter ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün, kariyer hedefleriniz doğrultusunda harika bir şey olabilir. Yengeç, ideal bir iş açılışına denk gelebilirsin. Görüşme yaptığınız bir iş size bir teklifte bulunabilir. Ya da mevcut yöneticinizle kariyer yörüngeniz hakkında konuşabilir ve mutlu haberler alabilirsiniz.

30 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcunda bir yeniay var. Bu, ay yılınızın son ayını işaret ediyor. Bugün geçen yıl neyi başardığınızı, inişleri ve çıkışları düşünmek için biraz zaman ayırın. Yengeç burcu, başarılarınızın üzerine inşa etmek istiyorsunuz, ancak gelecek ay yeni ay yılına girerken yükü hafifletmek için nelerin atılması gerektiğine bakmanın zamanı geldi. Hem alanınızı hem de düşüncelerinizi dağıtmak için iyi bir zaman.

31 Mayıs Salı günü iki yön var. Boğa’daki Venüs ve arkadaşlık eviniz, Koç’taki Jüpiter’e ve kariyer evinize yarı altmışlık yapar. Yengeç, bir arkadaşını görmek için işi bırakıp bırakmamaya karar veriyor olabilirsin. Kararlar sizin için genellikle o kadar zor değildir, ancak içinizde bugün bağımlı olmamanızı söyleyen bir şey var. Bir arkadaşınızı hayal kırıklığına uğratmanız ve çalışma programınıza uymanız gerekebilir.


Yengeç Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta beklenmeyeni bekleyin. Akışla ne kadar çok gidebilirseniz, o kadar kolay olacaktır. İş ve aile hayatınızdaki ayrıntılara özen gösterin ve dikkatli olun. Bazı aile meselelerini halletmeniz, durumu kontrol etmek yerine şefkat göstermek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekebilir. Ayrıca bu hafta seyahat etmeniz gerekebilir, bu nedenle seyahat programınızı ve seyahatle ilgili her şeyi iki kez kontrol edin.

Merkür ileri gittiğinde haftanın sonuna doğru işler daha akışkan hissetmeye başlayacak. Yirmi sekizinde Venüs Boğa burcuna geçtiğinde, ilişkilerinizde daha temellenmiş hissedeceksiniz. SO’nuzla şehvetli bir akşam planlayın ve çok sayıda mum, iyi müzik ve tatlı ile lezzetli bir yemek yapın.

Özellikle iş yerinde, insanlar sizi konfor alanınızdan uzaklaştırmak istediğinde inatçı olmamaya çalışın. İletişim bulanık olabilir ve iş arkadaşlarınızın kendilerini ekstra önemli hissettiklerini fark edeceksiniz, iyimser kalacaksınız ve ilk başta mantıklı gelmese bile fikirlerini teşvik edeceksiniz. İlham alın ve güveninizi oluşturmak için çalışın. Başkalarını etkilemek için çok özel bir yolunuz var ve kendinize bunu hatırlatın.


Yengeç Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda ilerle, Yengeç!

29 Mayıs Pazar günü Mars, Jüpiter ile Koç burcunda kavuşum yaptığında, gücünüz ve iyimser determinizm on kat artacak. Bu kavuşumun katıksız gücü, kariyer yolunuzda bir öncü olarak ilerlerken tüm hafta boyunca sizi yönlendirecek. Başkaları sizi hayattan daha büyük itibarınız veya sizi takip eden muazzam başarılarınız için tanıyabilir. Ama profesyonel bir arenada konuşuluyorsa her şeyin iyi olduğundan emin olun! Ertesi gün, İkizler burcundaki yeniay altı aylık bir şifa yolculuğuna başlayacak. Bu döngü sırasında yazma, konuşma, iletişim ve öğrenme yeteneği gibi Mercurial becerilerinizi nasıl gördüğünüzü düşünmelisiniz. Kendinden emin bir tavrı benimsemek için kendi kendini sınırlayan bakış açılarını bırakın! Haftanın sonunda Merkür, profesyonel ağınızdaki herhangi bir yanlış iletişimin ortadan kaldırılabileceğini ima ederek doğrudan Boğa’ya yerleşecek. Profesyonel özlemlerinizi sürdürmek için daha istikrarlı bir yaklaşımınız bile olabilir. Son olarak, 4 Haziran Cumartesi günü Kova burcunda Satürn istasyonları geri gidiyor. Satürn gerilemesi sırasında, daha fazla finansmanın neye değeceğini ve bu yatırımın profesyonel gücünüzü değiştirip dönüştürmeyeceğini yeniden gözden geçirmeniz gerekecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.