Yay Haftalık Burç Yorumları (9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası)

Yay burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası neler bekliyor? Yay burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günleri, sağdan ve soldan insanlarla tanışıyorsunuz ve garip bir şekilde, başından beri oradalar, burnunuzun dibindeler. Çarşamba ve Perşembe günleri, bir süre önce yaşanmış bir olay, düşüncelerinizde oldukça fazla yer kaplamaya devam ediyor. Birisi, tam olarak orada olmadığınızı söyleyebileceklerini size bildirmek için elini yüzünüzün önünde sallayabilir. Cuma veya Cumartesi gününe kadar romantik bir şey olmaz, ama sonra romantizm sert ve güçlü bir şekilde gelir. Sen ve bilirsin, yaramaz çocukların oyunculuğuna sahipsiniz.


Yay Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yine 8 Mayıs’ta ilk dördün ayın getirdiği dolambaçlı enerji sırasında perdeler düşerken gözleriniz açılıyor. Uzun zamandan beri ilk kez insanları ve durumları gerçekte kim ve ne oldukları için görüyorsunuz — özellikle samimi taahhütleriniz ve bağlantılarınız. Bu, dünyevi arayan ve bilen biri olarak sizin için bile, özellikle birine tüm güveninizi verdiyseniz ve ona inanmak istiyorsanız, ilk başta kafa karıştırıcı olabilir. Zor olacak olsa da, birini unutmanın tek yolunun hızlı hareket etmek olduğunu anlayacaksın. Bu, hafta boyunca diğer bekarlarla etkileşim kurmak için arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla daha fazla dışarı çıkmak anlamına gelir. Bu, kırılan kalbinizin parçalarını onarmanıza yardımcı olacaktır. Onlar tarafından kör olduğunuz ve gelecek sorunları görmediğiniz için zaman alacaktır.

Eğer yatırım yapıyorsanız ve ilişkinin devam etmesini istiyorsanız, o zaman onları eksiklikleri için kabul etmeli ve davranışlarıyla uzlaşmalısınız. Ama soru şu ki, onuncu ayda Merkür gerilemesi başladığında affedebilir ve unutabilir misiniz? Affedebileceğini biliyoruz. Ancak, size iki kez acı veren bir şey yapamazsınız ve herhangi bir kalp ağrısından veya kötü hatıralardan kurtulmakta zorluk çekersiniz.


Yay Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinize ve ortaklıklarınıza ne olabilir, Yay?

8 Mayıs Pazar günü başlayarak, Aslan burcundaki ilk dördün, profesyonel yolunuzdaki yeni yolculukları düşünmek için size ilham kaynağı olabilir. Kalbinizin sesini dinlemenin zamanının geldiğini hissedebilirsiniz, özellikle Luna yaratıcı fırsatlar arama arzunuzu heyecanlandırıyorsa. Tutulma portalı hala aktif olduğundan, yolunuzda ani, duygusal olarak kışkırtıcı değişiklikler yapmamaya çalışın. Merakınızı neyin ateşlediğini not edin ve onu taahhütte bulunmadan önce keşfedin. Birkaç gün sonra Jüpiter heyecan verici Koç burcuna girecek! Şimdi cesur bir ateş burcunda olan Jüpiter, muazzam bir güvenle parlıyor. Yaratıcı satış noktalarına ve projelere olan tutkunuz alevlenirken, sonunda hızınızı artırdığınızı hissedebilirsiniz. Bu kendinden emin, cesur enerjiyi işinizde sanatsal vizyonunuzla öncülük etmek için kullanın. Ancak, güvenle ilerlemeden önce, Merkür ters burcunuz İkizler’de geri hareket yapacak. Merkür gerilemesi, çalışma ilişkilerinizi ve profesyonel taahhütlerinizi yeniden düşünmenizi, gözden geçirmenizi ve ardından gözden geçirmenizi teşvik edecektir. Yeni profesyonel taahhütler almanın zamanı değil, devam eden hüküm ve koşullarınızı yeniden gözden geçirin.


Yay Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, geçmişinizden biri size ulaşabilir.

Hafta, 8 Mayıs Pazar günü Aslan burcundaki ilk dördün size seyahat etmeye ilham vermesiyle başlıyor. Yay burcunun bir yerde çok uzun süre kalması iyi değil. Son zamanlarda, çok çalışıyor veya okul dönemini bitiriyor olabilirsiniz. Ve bugün seyahat edemiyor olsanız da, bir seyahat planlamak için iyi bir zaman. Yaz için eve dönmeye hazırlanarak pratik bir şeyler yapabilirsiniz. Veya Büyük Kanyon’da yürüyüş yapmak, Sequoia Ulusal Parkı’ndaki dev kızılağaçları ziyaret etmek veya New Orleans’ta étouffée’de yemek yemek gibi daha egzotik ve heyecan verici bir şeye bakabilirsiniz.

10 Mayıs Salı günü Merkür, İkizler burcunda ve ilişkiler evinizde geri gidiyor. Geçmişinizden biri psişik olarak size ulaşabilir. Mesajlarını yüksek sesle ve net bir şekilde alıyorsunuz. Bu kişi hakkında bir rüya görmüş olabilirsiniz ya da gün gibi net bir şekilde kafanıza girmesini sağlayabilirsiniz. Yay, bu onları sosyal medya aracılığıyla aramak veya eski telefon numaralarını bulup bulamayacağınızı görmek için iyi bir zaman. Ve onlara ulaştığınızda, “Ben de sadece sizi düşünüyordum” diyecekler.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.