Yay Haftalık Burç Yorumları (16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası)

Yay burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası neler bekliyor? Yay burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başında yapacak çok şeyiniz var, o kadar ki son zamanlarda birikmekte olan temel sorumlulukları gözden kaçırabilirsiniz. Bunu yapmak aslında sizin yararınıza olabilir (ancak gerçekten faturalarınızı ödemeniz gerekir), çünkü ihtiyacınız olursa size bir çıkış sağlar. Haftanın ilerleyen saatlerinde bir şeyi daha derinden keşfetmek isteyeceksiniz, muhtemelen bir aşk bağı. Bu hafta sonu kendinizi harika hissedeceksiniz ve hayalini kurduğunuz duygusal riski tamamen almalısınız.


Yay Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, enerjinizi odaklamak için sınırlamaları kullanabilirsiniz.

15 Mayıs Pazar günü, güneşin Boğa burcunda olması ve iş evinizin Kova burcundaki Satürn’e ve iletişim evinize kare yapmasıyla hafta başlıyor. Yay, bu, şirketinizden hoşunuza gitmeyen bazı iletişimlerle sonuçlanabilecek zor bir yön. Şirket, izin sürelerine sınırlamalar getiriyor, iş esnekliğini azaltıyor veya başka acımasız kurallar koyuyor olabilir. Yanıt olarak bir e-posta gönderme isteğiniz olabilir. Bu enerjinin daha iyi bir kullanımı, yan işinizde çalışmaktır. Satürn enerjisini kullanmak için biraz derin çalışma, planlama ve odaklanmış uygulama yapın.

16 Mayıs Pazartesi günü sezgi evinizde Akrep burcunda bir ay tutulması var. Olan güçlerden bir mesaj alabilirsiniz. Yay burcu, bu tezahür şarkı sözleri, çevrimiçi bir video veya bir kitapta okuduğunuz bir şey aracılığıyla gelebilir. Şimdi dünya daha anlamlı geliyor. Bunu, işinizde kalma, ilişkinize devam etme veya ikametgah değiştirme konusundaki diğer kararlar için bir çerçeve olarak kullanabilirsiniz.


Yay Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Şu anda iyi bir yerdesin, sevgili Archer. Venüs burcunuzun altında kamp kurduğunda, başkalarından onay beklemek yerine öz sevgiye odaklanabilirsiniz. Ay tutulması dışarı çıkmanız, arkadaşlıklarınızı kucaklamanız ve olayları anlamanız için size ilham verdiğinden, haftanın başlangıcı güzel zamanlar getirecek ve yolunuzu neşelendirecek. Ancak, tutulma enerjisi içeri girdiğinde işler değişecek. Eşleşecek birini bulmak şu anda bir öncelik olmayacak, ancak birinin beklenmedik bir şekilde hayatınıza girme olasılığı her zaman var.

Akrep burcunda ay tutulması gerçekleştiğinde hafta ortası işler sakinleşecek ve sizi daha sessiz, daha içsel bir yere yerleştirecek. Akrep ay tutulması, geçmişten gelen ilişki bagajını açmanıza yardımcı olabilir. Yine de, dünün aşklarından kalan acıları serbest bırakırken kendinize karşı nazik olduğunuzdan emin olmak isteyeceksiniz. Zodyakın en şanslı üyelerinden birisiniz, bu da aşkın sizin için her an tezahür edebileceği anlamına geliyor. Ancak şu anda kendinize odaklanmanız ve bağımsız bir insan olarak hayallerinizi inşa etmeniz önemlidir.


Yay Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yay, çalışma haftanız boyunca beklenmedik şeyler bekleyin.

İş-yaşam dengeniz, 15 Mayıs Pazar günü Boğa burcundaki Güneş Neptün Balık burcundaki güneş gibi beklediğinizden daha iyi durumda olabilir. Altmışlık uyumlu ve rahattır, profesyonel ve kişisel yönünüzü değiştirirken iş gününüzün genel akışında istikrarı ima eder. yükümlülükler. Ertesi gün Akrep burcundaki tam ay tutulması altında sona erecek olan tutulma portalının kaosuna güzel bir mola gibi gelecek. Tutulma sırasında olumsuz, kendi kendini sınırlayan inançları bırakmak için bilinçaltında zorlanabilirsiniz. Şimdi, özellikle işinizle ilgili her türlü karamsar konuşmayı azaltmanın zamanıdır, böylece daha üretken bir zihinsel işlemeye ve olayları değerlendirmeye yönelebilirsiniz. Bunu yaparak, çalışma hayatınızı daha olumlu olacak şekilde kökten yeniden şekillendirebilirsiniz! Haftanın sonunda güneş karşı burcunuz olan İkizler’e giriyor. İkizler sezonu, profesyonel taahhütlerinizin ve düzenlemelerinizin ikiyüzlülüğünü merakla keşfetmeye hazır. 21 Mayıs Cumartesi günü güneş, İkizler burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaparak değerli içgörüler sağlıyor. Siz ve meslektaşlarınız, devam eden ortaklıklar ve düzenlemeler içinde neyin değişmesi gerektiğine daha uyumlu hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.