Yay Burç Yorumları 28 Mayıs 2022

Yay burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Mayıs 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi hala iletişim karmaşası içinde bulabilirsiniz (özellikle randevularınızla). Konuşma şeklinizi değiştirmeyi deneyin. Telefon kesmiyorsa, yüz yüze görüşün. Bu işe yaramazsa, açık bir e-posta oluşturun.


28 Mayıs 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kaynaklarınıza sıkıca tutunun; yağmurlu gün fonunuz yakında işe yarayabilir.


28 Mayıs 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Venüs bu sabah şehvetli Boğa burcuna ve haritanızın sağlık ve zindeliği yöneten sektörüne giriyor. Vücudunuzu besleyerek ve iyi yiyerek önümüzdeki birkaç hafta boyunca fiziksel ihtiyaçlarınıza öncelik vermek için bu gezegen yerleşimini bir bahane olarak kullanın. Bu gece tutkulu Mars, gezegeninizin yöneticisi olan geniş Jüpiter’e uyum sağladığında büyük bir enerji akışı hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim, sizi sanatsal yönünüzü benimsemeye teşvik edecek ve bu titreşimler hayal ettiğinizden daha fazla yardımcı olabileceğinden, uğraştığınız herhangi bir tutku projesinde çalışmak için harika bir zaman olacak.


28 Mayıs 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En iyi yaptığın şeyi yap, Yay: akışa devam et ve her deneyimden en iyi şekilde yararlan. Bu özellikle, rutin olarak seven günlük ritüelleriniz, durum tespiti ve bugünkü hizmet eylemleriniz aracılığıyla ayın düzensiz Uranüs’e olan yakınlığı düşünüldüğünde doğrudur, çünkü potansiyel olarak raydan çıkabilecek kaçınılmaz değişiklikler ve/veya kaos şansını artıracaktır. senin planların. Bunu söyledikten sonra, ay aynı zamanda sekizinci samimi birliktelik evinizi de yönetir, bu nedenle en iyi seçeneğiniz kendinizi (veya ilişkinizi) herhangi bir sonuca bağlamamaktır. Geldiği gibi al; Zaten Venüs yakında işleri tatlandıracak.


28 Mayıs 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs Boğa’da olduğu için çalışmak çok tatlı olabilir! Yay, bu Venüs geçişi sırasında günlük iş rutininiz yavaşlamak üzere. Boğa’daki Venüs, iş gününüzün akışını dengeleyecek ve geçerken her anın tadını çıkarmanızı sağlayacak. İş yükünüzün de sabit olduğunu hissedebilirsiniz, bu da güzel bir tempo değişikliği olabilir. Venüs, işinizde başkalarıyla bir araya gelmenize yardımcı olabilir, bu da hoş ve istikrarlı bir topluluk oluşturmak için harikadır. Hatta zamanla iş aşkına daha da yaklaşabilirsin – ne kadar şirin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.