Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Burç Yorumu Haziran 2022

Yay burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Yay burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Yay burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Şanslı yönetici gezegeniniz Jüpiter ve hızlı tempolu Koç’un evrensel eşleşmesi, bu ay işlerin hızlı gerçekleşmesi anlamına geliyor, Yay. Aşk hayatınız hakkında düşünmek veya karar vermek için fazla zamanınız yok çünkü olaylar bir şekilde oluyor. Ve belki de böylesi daha iyidir. Kesinlikle heyecan verici.

Büyük güç oyuncusu Satürn, 4 Haziran’da sizi yenilikçi, deneysel bir yola sokan isyancı Kova eşliğinde geri hareketine geçiyor. İşlerin neden böyle olduğunu sorgulamaya başladığınızda, yanlış yolda olduğunuza karar verebilir ve bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Durumunuzdan memnunsanız, devam edin ve işleri her zaman yaptığınız gibi yapmaya devam edin. Sadece gelecekteki büyümenin sınırlı olacağını bilin.

On dördünde, eğlenceyi seven maceracı burcunuzda sizi sadece parti yapma ve iyi vakit geçirme havasına sokan büyük bir dolunay var. Mevcut bir partnerle geçirilen ilk tarihler veya zaman kendiliğinden ve hatta belki biraz cüretkar olmalıdır. Bu öngörülemeyen ay enerjisi sırasında kapalı kapılar ardında neler olup bittiğine kıyasla halk içinde eğlenmek daha uysal!


Yay Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Yaratıcılık, tüm ay boyunca kalbinizden profesyonel hedeflerinize akıyor. 3 Haziran’da Merkür gerilemesi sona erdiğinde ve Venüs 22 Haziran’da İkizler’e süzüldüğünde, yepyeni bir vizyon arayışı başlatmak ve işinizin markalaşmasını yeniden yapmak için ilham alacaksınız. Bunun bir süreç olduğunu ve doğru görünümü bulmanın zaman alabileceğini unutmayın.

Ateşli doğanızın sizi emin olmadığınız bir duruma itmesine izin vermeyin. Neptün’ün Balık’taki geriye doğru yolculuğu yirmi sekizinde başladığında, fark etmeye başlayacağınız meseleleri iyice düşünün.

O gün Yengeç burcundaki yeni ay, benzersiz fikirlerinizi halka açmanız veya en azından bunları başkalarıyla tartışmanız için sizi motive edecek. Bu, potansiyel müşterilerin zamanlarını ve paralarını yatıracakları gösterişli yeni bir iş arayan yolunuza geldiklerinde, önümüzdeki birkaç gün içinde çok faydalı olacaktır. Yalnızca sizinle çalışmak isteyen müşterilerle iletişim kurma ve sözleşmeler imzalama şansınız olacak. Müşterilerinizi mükemmelliğe doğru yönlendirmeye yardımcı olabilirsiniz, ancak buradaki ders, havadaki herhangi bir dostane havaya rağmen onlarla sınırlar koymaktır.


Yay Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Çıkmaya ara verdikten sonra, 3 Haziran’da Merkür doğrudan Boğa’ya geçtiğinde, buluşma havuzuna geri dönmeye hazırsınız. işlem.

Özellikle de aşk hayatınız ısınmaya başladığında, Merkür on üçünde İkizler’e girdiğinde. Sonunda sana ayak uydurabilecek suç ortağınla tanışmış olabilirsin. Şimdi kilitleyin ve ertesi gün dolunay burcunuzdayken maceralı bir ilk randevu planlayın. İster kaya tırmanışı yapıyor olun ister yeni bir şehri keşfediyor olun, eğleneceksiniz.

21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna girerken yılın en uzun günü en samimi gün olacak. Özel biriyle duygusal bağlar kurarken, bir şeyleri bir sonraki seviyeye taşımak için güçlü bir olasılık var. En iyi randevu geceniz, ertesi gün Venüs’ün İkizler’e girdiği zamandır. En son aleviniz için gerçekten kafa üstü düşüyorsunuz. Tadını çıkar!

Ancak, bu ilişkinin sürmesini istiyorsanız, yirmi sekizinci Yengeç burcundaki yeni ay sırasında herhangi bir duygusal yakınlık sorunu üzerinde çalışın. Gardınızı düşürmek, ilişkinizi daha iyiye doğru değiştirebilir.


Yay Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaratıcı ve Maceracı

Yaratıcı bölgeniz neşeli bir yer, Yay, özellikle dinamik Mars ve sevinçli Jüpiter bu bölgede ilerlemeye devam ederken. Pek çok fikir sizi heyecanlandıracak ve yeni deneyimlerin tadına varacaksınız. Kendinizi sınırlamayın. Dışarıda keşfetmeniz için koca bir dünya var.

Güneş İkizler’de ve ilişki bölgenizi güçlendiriyor. 21 Haziran’a kadar olan haftaları çok iyimser, girişken ve oldukça meşgul bulacaksınız. Ortaklığınız, bir şeyleri konuşmaya istekli olmanızdan yararlanabilir. Bir çift olarak hayatınızı gözden geçirmenin ve devam eden sorunları çözmek için birçok beyin fırtınası fırsatının tadını çıkarmanın zamanı geldi. Başkalarıyla etkileşimleriniz de daha bol olabilir.

Şekil değiştiren Merkür on üçünde İkizler’e, ardından yirmi ikincisinde büyüleyici Venüs’e geçiyor. Bu gezegenlerin her ikisi de arkadaşlıklarınızı, iş ve iş bağlantılarınızı ve en yakın ilişkilerinizi geliştirebilir.

14 Haziran’da burcunuzda bir dolunay süperayı ile duygular zirvede olabilir. Yakın zamanda önemli bir dönüm noktasına ulaştıysanız, bu bir kutlama zamanı olabilir. Ayrıca, sizin için çalışmayan tüm alışkanlıklarınızdan, mutluluğunuza katkıda bulunmayan ilişkilerden ve sizi engelleyen her şeyden vazgeçmeniz için bir şans olabilir.

21’inde, güneş Yengeç’e ve finans, ticaret, değişim ve dönüşüm sektörünüze girerken odağınız yoğunlaşabilir. Bu dört haftalık deneyim sizi daha derine götürebilir. Her şeyin enerji olduğunu fark edeceksiniz ve bu anlayış, alışılmış düşünce ve duygusal blokların neden olduğu zorluklardan ve krizlerden kurtulmanıza yardımcı olabilir.

Her şeyin gerçekten farklı olmasını istiyorsanız, 28 Haziran’da Yengeç burcundaki yeni ayın gücünden yararlanın. Bu, bir yaşam koçu, danışman, terapist veya ötesine geçmenize yardımcı olabilecek başka biriyle bağlantı kurmak için en iyi zamanlardan biri olabilir. senin sınırların. Sonuç olarak daha zengin, daha mutlu ve daha sağlıklı olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.