Terazi Burç Yorumları 6 Mayıs 2022

Terazi burcunun 6 Mayıs 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 6 Mayıs 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Mayıs 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Mayıs 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 6 Mayıs 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 6 Mayıs 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ne kadar aptalca görünse de, bazı insanlar sahip olduklarınızdan bir parça kesmeye çalışmak isterler. Bir mil öteden geldiklerini göreceksiniz ve onları kolayca durdurabilirsiniz – ya da bir süre akıllarıyla oynayabilirsiniz.


6 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kötü bir durumdan en iyi şekilde nasıl yararlanılacağını öğrenmek eğlenceli değil, ama paha biçilemez.


6 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Fırsatlarınız konusunda dürtüsel olmamaya çalışın, Terazi. Genellikle, nihai kararınızı vermeden önce artıları ve eksileri kapsamlı bir şekilde tartan adil, diplomatik bir işaretsiniz. Ancak bu, Koç’taki Venüs’ün bugün İkizler’deki Merkür’e altmışlık açıyla gelmesiyle sorgulanabilir. Venüs ve Merkür heyecan vericidir, kariyer yolunuzda kime ve neye bağlı olabileceğinizi merak eder. Mentorluk olarak hizmet edebilecek veya bir seyahat fırsatı için taahhütte bulunabilecek yeni iş ilişkilerine atlamanın zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Bunu yapmadan önce, seçmenlerinizle her şeyi konuştuğunuzdan emin olun.


6 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Boğa güneşi ve tutkulu Mars arasındaki destekleyici bağlantı sayesinde, güne verimli bir yaklaşımla kişisel gücünüzden yararlanma fırsatı bulacaksınız. Kendinize bir iyilik yapın ve motive olmanıza ve yolda kalmanıza yardımcı olmak için gün için sağlam bir yapılacaklar listesi belirleyin. Akşam çökerken ve Yengeç ayı puslu Neptün’e bir öpücük gönderirken rüya gibi bir enerji sizi bulacak. Bu göksel dans, kariyerinizde ilham bulmanıza yardımcı olabilir, bu yüzden ruhunuzu dolduran bir mesleğin hayalini kurmaya başlarsanız, kendinizi geri tutmayın.


6 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hassas Yengeç burcunda parıldayan ay ve otoriteye sahip onuncu eviniz ile, kariyer meselelerine duygusal olarak çekildiğinizi ve genel olarak liderliği ele geçirdiğinizi hissedebilirsiniz. Terazi, bu romantik bağlılık fikrine gönülsüz olduğunuz anlamına gelmez; bugün pratik konulara öncelik vermeyi seçiyorsunuz. Bu, özellikle ayın, rutin, sağlık ve dünyevi altıncı eviniz aracılığıyla Mars’a (taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evinizin göksel hükümdarı) üçgenini göz önünde bulundurduğunuzda doğrudur. Zaten eşleştiniz mi? Sevgilinle ayak işlerini yürütüyor ve sonrasında yemek için bir şeyler atıştırıyor musun? Bir randevuya benziyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.