Terazi Burç Yorumları 4 Mayıs 2022

Terazi burcunun 4 Mayıs 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 4 Mayıs 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 4 Mayıs 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 4 Mayıs 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 4 Mayıs 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 4 Mayıs 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

4 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Söylediğin şey ya da sadece söyleme şeklin olsun, insanlar yardım edemez ama seninle aynı fikirdedir. Harika bir ikna edici ve barışçısınız (oldukça karşı konulmaz bir flörtten bahsetmiyorum bile).


4 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni fikirler için madencilik? Gerçek mücevherleri bulmak için bugün fazladan derine inmeniz gerekecek.


4 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün sabah rutininize biraz eğlence getirmekten korkmayın, çünkü İkizler ayı Satürn ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Bu kozmik iklim sizden sorumlu ve görevde kalmanızı isteyecek olsa da, bu, moralinizin pahasına olması gerektiği anlamına gelmez. Boğa güneşi devrim niteliğindeki Uranüs ile bağlantı kurarken, tutkulu Mars’a yardımcı bir açı oluştururken, eşzamanlılıklar ve küçük güzellik anları için gözlerinizi dört açın. Akşam yaklaşırken bir değişim hissedeceksiniz ve ay Yengeç burcunu beslemeye geçerek sizi hem besleyici hem de ciddi bir ruh haline sokacak.


4 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş nereye gidebilir, Terazi? Balık burcundaki Mars, Boğa burcundaki Uranüs ile sekstil yaptığında güç ve kontrolde bir kayma olabilir. Hem Balık hem de Boğa oldukça yumuşak enerjiler olsa da, Mars ve Uranüs arasındaki uyum yine de oldukça beklenmedik bir tepkiyi tetikleyebilir. Bu geçiş sırasında işinizden biraz bıkmış olabilirsiniz, bu nedenle yapmanız gerekenler üzerinde daha iyi bir kontrol duygusu oluşturmak için sıra dışı hareket edebilirsiniz. Bu altmışlık, potansiyel olarak günlük operasyonlarınızı etkileyen kaynaklardaki veya finansmandaki değişikliklere de atıfta bulunabilir. Ne olursa olsun, ani hareketler yapmamaya çalışın!


4 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınıza farklı bir çift mercekle bakmanız için teşvik ediliyorsunuz, Terazi. Bu, özellikle Ay’ın İkizler’deki yolculuğu düşünüldüğünde geçerlidir, ancak dahası da var. Luna, Satürn ile uyum sağlarken Neptün ile karşı karşıya gelecek; bu muhtemelen her şeyi net olarak görmediğiniz alanları vurgulayacaktır, bu nedenle açık fikirli olduğunuzdan emin olun. Başka bir notta, go-getter Mars (önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı), samimi birlikteliklerinizden cinsel içgüdülerinize kadar her şeyi güçlendirerek, özgürlüğü seven Uranüs ile uyum sağlayacak. Titriyorsun, ama aynı zamanda süreçte birkaç değişiklik yapıyorsun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.