Terazi Burç Yorumları 29 Mayıs 2022

Terazi burcunun 29 Mayıs 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 29 Mayıs 2022 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Mayıs 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Mayıs 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 29 Mayıs 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 29 Mayıs 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mayıs 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

En harika niteliklerinizden biri, coşkulu, coşkulu cömertliğinizdir. Bununla birlikte, mali durumunuzu düzene sokana kadar, maddi vermekten ziyade duygusal vermeye bağlı kalmalısınız.


29 Mayıs 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Vahşi bir at gibi, bugün dizginlenmeye veya yönetilmeye açık olmayacaksınız.


29 Mayıs 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Boğa burcunun dönüştürücü Pluot ile tatlı bir bağlantısı varken bu sabah alanınızı boşaltmak için ilham alacaksınız. Kollarınızı sıvayıp işe koyulmak için bu kozmik iklimin momentumunu kullanın, alanınızdaki her bir dolaptan, çekmeceden, dolaptan ve köşeden iyice geçin. Öğleden sonra Luna geveze İkizler’e girdiğinde, haritanızın yaratıcılığı ve kendini ifade etmeyi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde bir değişim hissedeceksiniz. Önümüzdeki iki buçuk gün boyunca dışarı çıkıp oynamak için egonuza izin verin, ancak bu süreçte zarafetinizden vazgeçmemeye çalışın.


29 Mayıs 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Belki de başkalarını olduğu gibi kabul edememenin, mevcut ilişkinizi bazı zor sulara sürüklediğini görmeniz gerekiyor. Gezegensel uyum, başkalarının size gerçekten yaklaşmasını zorlaştıran bir davranış kalıbını dikkatinize getiriyor. Bu davranışı tekrarlamadan önce kendinizi durdurabilirseniz, yavaş yavaş değiştirebilirsiniz.


29 Mayıs 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Beklentilerinizi ortaya koyun, ardından Mars bugün Koç burcunda Jüpiter ile kavuşum yaptığında profesyonel taahhütlerinizin başladığını izleyin! Terazi, bu kavuşum zıt burcunuzda olduğu için iş ilişkilerinizi ve profesyonel düzenlemelerinizi düşündüğünüzde kendiniz gibi hissetmeyebilirsiniz. Artıları ve eksileri tartmak ya da başkasını beklemek yerine heyecanla yola çıkabilirsiniz! Bağlantı inanılmaz derecede bağımsızdır, solo çalışma misyonları ve yeni düzenlemeler aramak için mükemmeldir. Bu ateşli enerjiyi, mevcut profesyonel taahhütlerinizde standartlarınızı ve sınırlarınızı güvenle savunmak için de kullanabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.