Terazi Burç Yorumları 28 Mayıs 2022

Terazi burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Mayıs 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnanabiliyorsan, şu anda garip bir şekilde utangaçsın. Ama endişelenme – bu sadece geçici. Dinlenmek ve iyileşmek için düşüncelerinizle yalnız biraz sessiz zamana ihtiyacınız var. Bunu soyunma odanıza çekilmek olarak düşünün.


28 Mayıs 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün cömertçe bahşiş verin – iyi niyet, birinin gününü güzelleştirecek ve sizi iyi hissettirecek.


28 Mayıs 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, gezegen yöneticiniz Venüs Boğa burcuna ve güneş sekizinci evinize girerken, önümüzdeki birkaç hafta içinde görünümünüzü değiştirmek için ilham alabilirsiniz. Bu titreşimler alıştığınızdan daha yavaş hareket edeceğinden, aradığınız sonuçlar konusunda sabırsız olmamaya çalışın. Tutkulu Mars ve uğurlu Jüpiter arasındaki tatlı ittifak, bu gecenin ilerleyen saatlerinde aşk hayatınıza biraz ışıltı katacak ve bu özel kişiyle bağlantı kurmanın harika bir zamanı olacak. Bu titreşimler, şu anda bekarsanız, çevrenize yeni birini de getirebilir, bu yüzden kendinizi oraya koymaktan korkmayın.


28 Mayıs 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şehvetli zevklerinin tadını çıkar, Terazi. Ve bir sonraki seviyeye romantik bir bağlantı kurmayı düşünüyorsan, bu zamanda önemli miktarda netlik kazanabilirsin. Örneğin, seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile güçlerini birleştiren Ay’a ek olarak, bağlantınıza beklenmedik bir değişiklik ve/veya sarsıntı getiriyor, göksel yöneticiniz Venüs, Ayrıca, grafiğinizin bu alanı aracılığıyla Boğa’da (yüce olduğu yer) ilk çıkışını yapacak. Romantik yatırımlarınızı çevreleyen temalar ve bağlantınızın “fiziksel” yanı bu süre zarfında oldukça öne çıkacak.


28 Mayıs 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs Boğa’da olduğuna göre bolluk yolunuza çıkabilir! Terazi, bu Venüs geçişi, paylaşılan varlıklarınızı, kaynaklarınızı, yatırımlarınızı ve hatta borcunuzu etkilediği için güzel bir değişim hızıdır. Boğa’daki Venüs, özellikle varlıklarınızı başka bir tarafla paylaşıyorsanız, finansal akışınızı dengeleyebilir. Venüs Boğa burcundayken yatırımlar yavaş ama kesin bir şekilde karşılığını verebilir ve bu da sizi daha istikrarlı hissettirebilir. Kalan borçlarınız varsa, borcunuzun stresini azaltmak için daha iyi bir bütçeniz ve ödeme planınız olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.